Jump to content
Naimisiin.info

Hääpuku+imetys


Guest Emmiina

Recommended Posts

Guest Emmiina

Olemme menossa naimisiin ensi kesänä, ja tuolloin mukana on myös puolivuotias vauvamme (tällä hetkellä siis vielä masussa:). Luultavasti tulen tuolloin vielä imettämään, joten onko jotain vinkkejä vastaavassa tilanteessa olleilta, mitä hääpuvussa tulisi ottaa huomioon, kun päivän aikana pikkuista pitäisi syöttää... Ja muutkin vinkit hääpäivään vauvan kanssa on tervetulleita!

Link to comment
Share on other sites

Miten olisi korvike?

Vauvan ei tarvitse olla nälässä eikä sinun tarvitse stressata syöttöajoista taikka puvustasi :)

Itse varaisin jonkinlaisen unitilan/rauhottumistilan (esim. jos on kartanohäät, niin erillisen huoneen) pienokaiselle, niin pääsee unille/syömään rauhaiseen paikkaan, esim. mummin seurassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Aiheeseen liittyen, minkälaiset liivit te imettävät olette valinneet hääpuvun alle? Ja miten olette ratkaisseet ongelman tissit-räjähtää-kohta-kun-ei-ole-muutamaan-tuntiin-imettäny? Kuinka monet liivinsuojat olette tunkeneet liiveihin ettei maito valu kenkiin?

Nimim. Elokuussa häät, poitsu tuolloin 4kk.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Virtanen

Mulla on hääjuhlat elokuussa ja vauva silloin vielä imetyksessä. Tosin jo sen verran iso, että juhlien aikaan mahtuu vain 2-3 imetyskertaa. Hääpukua valitessa en ottanut asiaa huomioon. Rintaliiveiksi valitsen ompelijan suosituksesta valkoiset, olkaimettomat, eli siihenkään ei imetys vaikuta. Miyun konsti korvikkeesta ei tosiaan auta, koska rinnat on kuitenkin saatava tyhjennetyiksi ja pumppu on siinä ainakin itselläni huonompi kuin vauva. Eli oletan tilanteen menevän niin, että jossain vaiheessa vetäydymme vähän "jäähylle" vauvan kanssa, kaaso avaa pukuani sopivasti ja vauva imee. Tosin avaaminen lienee hankalaa, koska nyörit kiinnitetään alhaalle päin, eli yläosan auki saadakseen on koko nyöritys avattava ja sidottava sitten uudelleen... Mikäli tarvetta, voin täällä sitten kommentoida, miten meni.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...