Sign in to follow this  
Followers 0
Guest pettynyt hääpuvun tilaaja

Uuden hääpuvun hankinta mm. huuto.netin kautta: harkitse tarkkaan

4 posts in this topic

Hääpukuja myydään mm. huuto.netissä alkuperäisen puvun upeilla kuvilla, jonka mukaan hääpuku tulee tilata.

Hääpuvun saapuessa ei puku todellakaan vastaa kuvan mukaista pukua. Kuinka moni on kokenut tämän saman kohtalon?

Jos et tilaa vakiokokoista pukua, vaan myyjän ohjeiden mukaan tilaat hääpuvun omilla mitoillasi, et pystykään

enää tilaamaan hääpukua mm. huuto.netin kautta vaan sähköpostitse suoraan myyjältä.

Kun tilattu hääpuku saapuu postissa (rytättynä pieneen muovipussiin ahdettuna), toteat ettei tuote lainkaan vastaa tilattua kuvan mukaista hääpukua, et pystykään antaamaan mm. huuto.net myyjästä asianmukaisesti negatiivista palautetta mm. huuto.netin sivuille, koska myyjän mukaan hääpukua ole tilattu huuto.netin kautta. Myyjä voi myös väittää, ettei tilattu puku ole ollutkaan hänellä huuto.net sivuilla myynnissä, joten mitään kuvan mukaista hääpukua ei ole koskaan tilattukaan. Olet siis myyjän näkemyksen mukaan tilannut aivan muunlaisen puvun, josta ei ole ollut kuvaakaan olemassa.

Harkitkaa tarkkaan, samalla rahasummalla saat mieluisemman puvun esimerkiksi hää-/juhlapukuliikkeestä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yritätkö kirjoittaa jotain juttua epäonnistuneista hääpukukaupoista johonkin lehteen ja käyttää vastaajien kommentteja apuna jutun tekemisessä? Jos tämä on suunnitelmasi, niin olisi ihan reilua kertoa se suoraan. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vastailenpas tähänkin.. itse olen pari vuotta sitten tilannut kokopitkän juhlamekon eräältä huutonetissä toimivalta nettikaupalta. Mekko tuli kyllä ahdettuna muovipussiin, mutta vastasi väriltään ja malliltaan kuvaa (oli pari viimeistelyvirhettä, jotka kyllä korvattiin). Muovipussissahan ne tulevat myös Kiinasta jne.

Näistä halpis-kopiopuvuista on juttua toisissa ketjuissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mulle tul kans kiinasta mistä lie halpa kopio oihanasta puvusta, rytättynä juurikin ni peinee pussii etten edes käsitä miten koko puku sinne mahtui xD hyvin perus puvun sieltä kyllä saa mutta jos on yhtää erikoisempi, tai tilaaja pieni kokoinen en suosittele kiinasta tms pukua tilaamaa, koska samalla kaavalla vedetään koon 34 ja 44 puvut melkeen, kankaat on valmiiksi leikattuina ja puku vain kootaan mittojen mukaan siellä.. eli loppu tulos ei ole pinessä puvussa enää kovin kaunis :( itsellä meni se 250e plus tullit taivaan tuuliin koska puku ei vastannu alkuunsakaa sitä mitä piti, myytiin suunnittelijan kuvalla ihan jotain muuta.. kaupan purkuahan ei helpolla sieltä saa, taistelin asiasta noin 4vko loppu tuloksena että puku seisoo pussissa minulla edelleen.. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0