Jump to content
Naimisiin.info

Häätanssi nauhalta vaikka bändikin tilattuna


Guest Erika

Recommended Posts

Suurin ongelma tuntuu koko häissä olevan musiikki. Bändi on kyllä tilattu ja osaa hommansa, mutta vihkitilaisuuden musiikista ja etenkin häätanssista ollaan miehen kanssa keskusteltu ja väännetty vaikka ja kuinka. Tämä sitten johti siihen, että saatiin päätettyä molempia miellyttävä häätanssi vasta viikko sitten, eikä bändi ennätä sitä enää harjoitella hähin. Meillä on kyllä ystäviä, jotka voisivat sen laulaa ja säestää pianolla/viululla/kitaralla, mutta mies haluaa ehdottomasti jonkun rytmisoittimen siihen mukaan, koske ei ole kovin hyvä tanssija. Tämä käytännössä sitten tarkoittaisi, että häätanssi tulisi levyltä. Minusta se on hölmöä, jos on tilattu bändi ja soittotaitoisia ystäviä. Onko muilla ollut tällaista ongelmaa? Muissa hääasioissa olen itse ollut hyvinkin suurpiirteinen, mutta nuo musiikit varsinkin tuollaisiin tärkeisiin hetkiin näyttää olevan herkkä paikka :D

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin tulee näillä näkymin nauhalta, vaikka joku sen varmasti olisi voinut soittaa/laulaa. Oon miettinyt kyllä ihan samaa, mutta haluamme sen nauhalta, jotta siinä tulisi se vanha tunnelma, joka Tapio Rautavaaran esittämässä häävalssissa on. :D Muutenkin pidän vanhasta musiikista ja suomileffoista yms. tosi paljon, eli haluan ehdottomasti sen alkuperäisenä soimaan. :)

Link to comment
Share on other sites

Joka vuosi tulee vastaan hääjuhlia, joissa häätanssi tulee levyltä. Ei ollenkaan tavatonta. Varmistakaa vain, että bändillä on CD-soitin mukanaan, että saadaan soitettua bändin äänentoiston kautta.

Link to comment
Share on other sites

Levyltä meilläkin tulee, koska haluan kappaleen esitettävän ehdottomasti alkuperäisen ( sorsakoski ) esittäjän esittämänä ♥

Muutakin musiikkia tulee levyltä ettei olla ilman musiikkia bändin aloitukseen asti, eli tausta ja häätanssin jälkeiset "humpat" tulee levyltä :)

Bändi aloittaa sitten hieman myöhemmin

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...