Jump to content
Naimisiin.info

Adelheid`

Morsian
 • Posts

  99
 • Joined

 • Last visited

About Adelheid`

 • Birthday 10/19/1990

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Usko, Toivo, Rakkaus. Ihana mieheni. Kynttilät, käsityöt, scrapbooking. Katedraalihunnut, vanha roosa, ruusunnuput ja Prinsessa Ruusunen häämarssina. HÄÄT. <3

Adelheid`'s Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Mä otin molemmat! PIIIIITKÄN harkinnan jälkeen.
 2. Nyt kun omat häät on 10 pv päästä niin huvittaa lukea tätä ketjua ja tuota omaa aloitusviestiäni - niinhän siinä siis piti käydä että kaikessa säästetään mutta oikeasti ei sitten kuitenkaan ole tullut säästettyä monessakaan asiassa... Toki edelleen itse olen lähes kaken askarrellut! Hyviä vinkkejä teiltä kaikilta on tullut!
 3. Mietin myös tuota säilytystä, säilyyköhän ihan hyvin esim. peltipurkeissa, jos tekisin tyyliin viikkoa aikaisemmin...?
 4. Tätä minäkin pohdin ja näillä näkymin bestmanit ja sulhanen odottavat edessä, kolme morsiusneitoa kävelevät ensin ja neljä kaasoa perässä (jenkkimeininkiä oikein ) ja heillä siis oma musiikkinsa. Sitten vasta alkaa varsinaienn häämarssi ja me tullaan isukin kanssa! Ongelmana vaan, että kirkon käytävä on melko pitkä ja pelkään että siitä seremonian alusta tulee liian pitkä... ? Seisooko yleisö muuten jo silloin kun kaasokulkue tulee?
 5. Nyt on ongelma! Mikä nimeksi? Täällä puhutaan paljon siitä, että jotkut nimet ei sovi ja jotkut nimet sopii yhteisnimeksi. Mut millaiset nimet sitten eivät sovi yhteen? Tilanne on siis se, että itsellä on lyhyt ja ytimekäs sukunimi, sulhasella tavallinen suomalainen -nen -nimi. Nimet alkaa samoilla kirjaimilla, eli kaksi ekaa kirjainta on samoja. Toisaalta ne sointuu oikein hyvin, mutta toisaalta on ehkä vähän hassuja yhdessä... Siis tyylillä Koho-Korhonen tai Laho-Lahtinen (olipas nyt tosi random-esimerkit mut en keksinyt mitään järkevämpääkään...). :DDD Eli mikä sopii ja mikä ei? Omasta en monestakaan syystä haluaisi luopua, toisaalta haluan saman nimen ja kolmanneksi en haluaisi välttämättä yksin miehen nimeä.
 6. Voin kertoa vain omia kokemuksia, mutta ostin siis oman pukuni jo vuosi sitten ja silloin mulle sanottiin, että tuu huhtikuussa vannehameen, alusvaatteiden ja kenkien kanssa, niin sitten lyhennetään. Eli mulla meni ainakin noin päin, että ensin ostetaan kaikki ja sitten katsotaan mitat ja tehdään muutokset niiden mukaan. Joskus jostain luin, että tätä seuraavaa suositeltiin, mutta en siis itse ole kokeillut, joten omaa arviotani en voi tästä antaa. http://www.lumingerie.fi/rintaliivit?gclid=CMXYt5PQhLcCFah6cAodvnAABA
 7. Meillä on juurikin samoja teemavärejä ja karkeiksi tulee tummasuklaa ja ihan tavalliset geishat. Pilttipurkkeja on kerätty ja niistä tehdään hääkarkkipurkit.
 8. Hyvä kysymys! Itsellä sama pulma, mutta täytyy sanoa etten tajunnut edes ajatella asiaa ennen kuin tämän keskustelun luin... ! Joten hyvä kun aloitit. Jouduin myymään ensin ostetun hunnun, koska se oli puhtaan valkoinen eikä toiminut puvun kanssa, joka on off white... :s
 9. Mekin laitettiin ensi kesän häihimme nyt joulukorttien yhteydessä. Olemme ainakin saaneet hyvää palautetta, koska moni joutuu toivomaan kesän lomia yms. jo nyt.
 10. Sama ongelma. :s Kutsumme lisäksi yhden ei-kantasuomalaisen perheen, joille nämä ovat ensimmäiset suomalaiset häät emmekä tilan puutteen vuoksi voi kutsua heidän lapsia, joita ei edes tunneta. Ei siis kutsuta juuri muitakaan lapsia, eli mennään samaa linjaa, mutta pelätään että tämä saattaa olla tosi törkeää heidän kulttuurissaan (eli pitää kunnolla osata selittää tilanne heille). Ikävää. :s
 11. Morsianten sota on todella tragikoominen! Se on yhtä aikaa aivan kamala elokuva mutta toisaalta jotenkin koskettva. Enemmän ehkä ystävyydestä kertova.
 12. Meillä lähtee Save the datet joulukorttien mukana. eli puoli vuotta ennen häitä. Kutsut laitetaan sitten varmaan parisen kuukautta aikaisemmin. En tiedä, miten tämä oikeasti olisi pitänyt tehdä.
 13. Nyt on meikki ja kampaus varattu Tähtisilmästä, puhelimessa ainakin kuulosti hyvältä. Oikeastaan pitkälti teidän suositusten mukaan tämän valinnan tein ja menen nyt muutaman viikon päästä sinne hiustenleikkaukeen näin aluksi.
 14. Minun mielestäni häät ovat täysin teidän asia ja itse kannustan mieluummin menemään naimisiin salaa kuin olla menemättä sen takia, että jotkut suuttuu jos ei isoihin häihin saa kutsua. En minä ainakaan kyllä suuttuisi. Jotkut jättävät menemättä naimisiin sen takia ettei ole rahaa, mutta itse sellaisessa tilanteessa menisin mieluummin salaa naimisiin käytännössä lähes ilmaiseksi kuin jättäisin menemättä ollenkaan. Itsekin opiskelijabudjetilla ja kovasti vaatii töidentekoa isojen häiden järjestäminen, joten ymmärrän paremmin kuin hyvin jos jotkut eivät jaksa tähän isojen häiden rumbaan lähteä. Joten tiivistetysti: menkää ihmeessä salaa naimisiin, ei kannata ottaa siitä isompaa stressiä elämään!
 15. Minäkin haluaisin vinkkejä. Itse ajattelin ehkä askarrella silkkiruusuja juurikin terälehdistä.
×
×
 • Create New...