Jump to content
Naimisiin.info

The Macbeth Hall, Helsinki


Guest Paudeli

Recommended Posts

Guest Paudeli

Onko kenelläkään kokemuksia Macbeth hallista?

Olemme käyneet katsomassa paikkaa mutta tarjouksen saaminen tuntuu olevan heiltä mahdoton tehtävä.

Vaikka paikan pihapiiri on sanoinkuvaamattoman ruma, pidin paikasta sisältä. Paikka on meillä varteenotettava vaihtoehto jos jotain hintaa paikasta saataisiin...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Morsian 2013

Mekin odottelemme tarjousta ko. paikasta, joka miellytti paljon myös meitä. Heillä on kuulemma ollut hirveä työntekijäpula kesä- ja sairaslomien takia heinä-elokuussa, minkä lisäksi ovat saaneet hirveän nipun pikkujoulujen tarjouspyyntöjä. Toivottavasti saavat tarjouspyyntömme käsiteltyä pian. Oletteko te onnistuneet saamaan tarjousta?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hei

Onnistuttiin saamaan sieltä tarjous ja päätimme ottaa sen vastaan. Netin kautta tarjouspyyntyä ei tullut mutta soitin sivuilla olevaan numeroon ja sovin sinne siitä suoraan katsomisen ja sain tarjouksenkin vihdoin ja viimein antamaani sähköpostiin. Varaus on tehty jo viime heinäkuussa eikä ennakkolaskua( tai mikä lie varausmaksu) ole vielä tullut. Henkilö jonka kanssa asiaa olen hoitanut vastaa hyvin puheluihin ja sähköpostiinkin mutta laskutus toimii eri paikassa... Yhteyshenkilö on kuitenkin vakkuuttanut minut siitä että päivä ON meille varattu vaikka he eivät ole laskua ehtineet (?) lähettää.

Kannattaa soittaa ja vähän painostaa väkeä =)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Olisko kellään tästä paikasta kokemuksia tai tietoa. Mitä maksaa?? Meille tulossa 60-70 hlön talvihäät. Kuvista paikka näyttää aivan mahtavalta mutta puhelimessa ei meinannut saada mitään vastausta hinnoista yms. Tarjouspyyntö jätetty, vastausta odotellessa.

 

Muokkaus ja lisäys:

Huomenna tulee kaksi viikkoa odottelua täyteen. Tosin sanoivat että jos eivät ehdi heti laittaa tarjousta niin ovat talvilomalla seuraavan viikon. No nyt on tätäkin viikkoa mennyt jo aika monta päivää. Tänään aamulla laitoin muistutus sähköpostia heille. Toivottavasti saisimme tarjouksen jo pian.

 

Tarjous saatu ja ylitti kyllä meidän budjetin :(

Tämäkin lukeutuu niihin paikkoihin missä joudut maksamaan KAIKESTA erikseen ja tarjous oikein uhkui yllättäviä lisämaksuja, mitä olisi varmasti syntynyt matkan varrella.

Muokattu: , käyttäjä: lizzard
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...