Jump to content
Naimisiin.info

Porvoo


Hanuli

Recommended Posts

  • Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Terkkuja Tallinnasta :)

Satoi kaikenmaailman mömmöjä taivaalta, ja jaksettiin kierrellä vain kauppakeskuksia - eli sisätiloja, löytyi vyö mun farkkuihin ja sit pari kivaa pubia ja ... Oli siis hauskempi istua pubissa kuin kiertää kauppoja sateessa.... Pitää lähteä vähän paremmilla ilmoilla uudestaan, ja tehdä vähän enemmän suunnitelmia etukäteen (nyt oli vaan pari osoitetta mukana..).

Mutta yksi hääliike löytyi (kurkittiin vaan ikkunoista sisään...) ja ikkunassa oli kaksikin ihan varteenotettavaa pukua - joista toinen on kyllä selkeästi juhlapuku eikä hääpuku.

Kiitti perjantaista, oli hauskaa!

t. Saga

Link to comment
Share on other sites

Kiva, että jotain löytyi, vaikkei hääpukua vielä!  :) Onpahan hyvä syy mennä myöhemmin uudelleen.  ;)

David Copperfieldin show oli aivan loistava!!! Mä olen vieläkin ihan haltioissani!  :-X ;D

Kiitti tosiaan kaikille perjantaista! Oli oikein hauskaa!  ;D

Vanni, hääkuvia odotellessa...  ;)  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Joo... mä tulin taas vilkuilemaan, tarkoituksenani kirjoittaa jotain hömppää, että profiili taas nousee... Ja sitten Vanni söpöliini oli käynyt jo nostamassa meidät :)

Missä kaikki luuraaaaa?

Mun pitäs käydä kampaajalla. Ihan noinniinkuin muuten tässä 11 kk ennen häitä (just tänään tasan 11 kk häihin.. huh..), ja Sipoon tarjonta ei kiinnosta, missä te käytte Porvoossa ei-hää-kampaajalla-vaan-tavallisella?

Ootteko manikyyrissä käyneet Porvoossa? Huolissani katselin kynsiäni tuossa aikaisemmin päivällä....

Haleja,

Saga

Link to comment
Share on other sites

Porvoohan on kampaamoliikkeiden luvattu kaupunki  ;D

Niitä on aivan joka lähtöön... joskus olen ihmetellyt että miten niille kaikille riittää näin pienessä cityssä asiakkaita. Tai sitten eivät tosiaan montaa tarvitse pysyäkseen edes jotensakin kannattavana yrityksenä.

Hiushuone Clever siinä Linnankosken lukion "alapuolella" on mukava paikka, pidin paljon. Henkilökunta rentoa ja iloista, tilat viihtyisät ja sen yhden kerran kun siellä asioin taannoin, kampaaja osasi asiansa. Taidan mennä toistekin, tosin en hääkampauksen tiimoilta vaikka niin ensin meinasin...

Salon Rouge on hyvä myös. Täytyyhän toki hiukan mainostaa, kun "melkein-sukulaislikka" siellä työskentelee  ;)

Link to comment
Share on other sites

Minäkin mietin, minkäköhän takia täällä on ollut niin kuollutta...  :( No, nyt on taas ketju elossa!

Kävin juttelemassa floristien kanssa (hitsin Amadeus on suljettu koko tammkuun ajan!) ja nyt ajattelin, että tilaan ne hääkukat siitä pienestä kukkakaupasta torin laidalla. En edes tiedä paikan nimeä...  ??? Myyjät siellä vaikuttivat todella kivoilta ja heillä oli rutkasti ideoita ja oikeasti halusivat auttaa. Toisin kuin Lundissa ja Välikadun kaupassa...

Mitä kokemuksia teillä on?

Link to comment
Share on other sites

Porvoon Kukkapalvelu.

Niillä on torin kulmalla (sen entisen rintsikkaliikkeen tilalla, R-kiskasta kadun toisella puolella - puhutaanhan samasta...) ja vanhassa kaupungissa sen etanaraflan lähellä ja sit hautausmaalla liikkeet.

Palvelu on etenkin torinkulmalla aivan loistavaa! Niillä on kai vieläkin jossain sellainen valokuvakansio, missä on kuvia aikaisemmin tehdyistä kimpuista jne. Henriettaa tai Ninaa kannattaa kysellä - ne osaa ja tietää (ja puhuu ruotsia äidinkielenään  :D )

Sit siellä on vielä yx mun parhaista kavereista töissä (Ninan ja Henriettan lisäksi), mut se ei oo ainoa syy, miksi kehun.. ;) (toki on muitakin työntekijöitä, eikä aina ole hyvä päivä, mut mä eksyn sinne tyyliin aina kun joku kavereista on töissä.....)

t. Saga

Link to comment
Share on other sites

Mä käyn nykyään Salon Anita - kampaamossa. ( Veromodan ja Click Shoen välistä rappukäytävään ja toiseen kerrokseen. ) Kampaaja on tosi rento ja mukava ja kova höpöttämään!  ;D Niin ja lisäksi vielä suhteellisen edullinen, jos verrataan vaikka NAPS:in.

Amadeus on mun ykkösvalinta kukkakaupaksi! Siellä on hieman tavallisuudesta poikkeava valikoima ja kimpuista on joka kerta tullut todella upeita. Kävin syksyllä kyselemässä Nimbuksen talon kukkakaupasta, mutta palvelu oli todella surkeaa, joten päätin pysyä jo moneen kertaan hyväksi havaitussa kukkaputiikissa.

Link to comment
Share on other sites

mä tykkään myös siitä torin kulman kukkakaupasta(vaikka 2kk sitten olisin voinut vääntää niskat niiltä nurin)  :-[

tiedän kuitenkin että kukka kimput ne osaa tehdä ja ammattitaidolla...

mä käyn kampaamo rita syrjäkarilla olen käynyt varmaan 16 vuotta ja aina on saanu mun hiukset näyttää siltä miltä oon halunnu ;D

Link to comment
Share on other sites

Hehee, mä justiisa tänään kävin kukkakimppuasioilla.

Kukkatalo vaikutti hyvältä, palvelu oli mukavaa ja asiantuntevaa toisin kuin Näsin S-marketin Kukkakaaressa, se vanhempi naishenkilö (paikan omistaja) vaikuttaa todella tylyltä ja leipääntyneeltä työhönsä...  >:(

Mulla onkin sitten varsinainen ongelma. Kummasta kukat hommaan, kumpikin lupasi suht samaan hintaan hääkimpun, vieheen ja pikkuneidille pikkukimpun -kukkakaupasta saisi vielä kakkuunkin kukat samaan hintaan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...