Jump to content
Naimisiin.info

Porvoo


Hanuli

Recommended Posts

Heips!  ;D Kuulin huudon ja piti tulla poikkeamaan.  ;) Kyllä tuo 4.3. passaa.  ;D

Viimeeksi oltiin Rossossa...Miten olis Sevilla tai Seireeni? Seireeni taitaa olla vähän edullisempi.

Niin ja tervetuloa uudet morsiot!  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No eipä ole.

Kävin yhdessä haastattelussa tänään... paikkaan, jossa ei ole edes hakua päällä eli eivät tällä hetkellä tarvitse työntekijää. Mutta tahtoivat haastatella minut silti "vastaisuuden varalta"  ::)

Tosi mälsää. Tokihan tiesin että olin tuolla vain sairasloman sijaisena... mutta silti. Etenkin jurppii, koska ko. henkilö ei ole vieläkään palailemassa takaisin työhönsä, eli oikeasti en edes ollut hänen sijaisensa vaan pelkästään "joulu/kiireapulainen". Mikseivät voineet sanoa sitä ihan suoraan silloin kun sinne hain  >:(

Link to comment
Share on other sites

:-X Eevi on hyvä putiikki, ei käy kieltäminen. Ehkä hiukan hintava, kun ei kilpailijaa koko kaupungissa ole, ainakaan semmoista josta suuri yleisö olisi tietoinen  ;D Niin ja omistajan koira on mahdottoman suloinen karvapallo!  :-*

Suloinen on ja sitä kelpaakin ihastella ikkunasta, mutta allergisena en ole uskaltautunut sisälle koko liikkeeseen eikä tulisi mieleenikään vuokrata/ostaa sieltä pukua, jossa saattaa olla "koirasaastetta".

Link to comment
Share on other sites

Noihin vanhoihin juttuihin kommentteja vielä vaikka tulevatkin ehkä lievästi myöhässä...

Joku kertoi kuulleensa Vanhasta Laamannista pelkkää hyvää... minä taas olen kuullut pelkkää pahaa.  :-/ Ja itse olen käynyt siellä neljä kertaa (tykkään antaa muutaman mahdollisuuden  ;)) ja vain kerran olin ihan tyytyväinen. Kerran lasit olivat ihan törkylikaisia ja kun ystävällisesti kysyin olisiko toista lasia niin tarjoilia tokaisi, että tuolta voit hakea... Hämmentyneenä lähdin ITSE hakemaan uutta lasia ja huomasin koko lasivaraston olevan samaa tasoa. Ruoasta en pitänyt ja hinta oli törkeä. Eräällä kerralla istuin terassilla ja odottelimme tunnin ennen kuin saimme kiinnitettyä tarjoilijan huomion. Sen jälkeen odotimme puoli tuntia, että saimme tilattua. Tämän lisäksi kesti yli tunti, että saimme ruokamme. Kun toivat ruokia viereiseen pöytään niin ihmettelivät kovaan ääneen, että "hei ne on lähteny" No IHME!?  8) Olivatkin ainoat järkevät. Koko asiakaskunnan valituksista tarjoilijat vain närkästelivät eikä mistään hyvittelystä ollut tietoakaan. Minusta hinta ja laatu eivät TODELLAKAAN kohtaa Laamannissa.

Café Helmen buduaarista taas on pelkkää hyvää sanottavaa  :-X hHintaa en muista, mutta siihen kuului aivan loistavan herkullinen ja todella reilun kokoinen aamiainen höystettynä uunituoreella Hesarilla. Tämä kaikki tuotiin ylös huoneeseen tai parvekkeelle toivomaamme aikaan. Huone oli fantastinen ja yltiöromanttinen ja avaimen saimme aikaisemmin niin, että tulimme paikalle kun siltä tuntui. Huoneessa odotti tosiaan se kuohuviinipullo ja jotkut suklaakonvehdit.  :)

Link to comment
Share on other sites

Hitsinvitsi, sehän on huomenna!  :o

Pöytä ois syytä varata. Minen kerkii, on töitä  ::) ;D Teen tässä hiukan hanttihommia parempia ootellessa.

eivaan, hei, miten tää homma nyt sitten pelaa?

Link to comment
Share on other sites

MEIDÄN AUTO EI KÄYNNISTY!!!

Sulho on yrittänyt aamuyhdeksästä asti - mutta ei niin ei niin ei. Damn.  >:(

Mun siis piti tulla bussilla ja sulho olis hakenut mut sitten joskus myöhään kotiin. Mutta ei. Auto ei käynnisty. Mun piti tulla bussilla ja lähteä autolla.

Vika bussi Porvoosta kotiin lähtee 19.30 (eli silloin kun me vasta tavataan)... Mutta mä tulen silti! Soitin porukoille, ne siivoaa niiden remppakämppää (tekevät keittiöremppaa) niin, että varasängyn saa auki ja pääsen sinne nukkumaan. Vika bussi sinne lähtee sitten 21.45  :(

Ja aamulla Hesaan...  ::) elämä on ihanaa, onneksi me nähdään kohta!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Hellurei!

Te ilmeisesti olitte kaikki paikalla.

En päässyt.  :( Mies ylitöissä, enkä saanut ketään lapsenvahdiksi kun siskokin  onnistui sairastumaan aamusella... ~huokaus~

Mutta oliko teillä edes hauskaa? Ajoissa kotona?  ;)

Link to comment
Share on other sites

Voi harmi  :(

Mulla meni pitkäksi, kotiuduin vasta ihan äsken (la-ilta kuuden aikaan)  ;D mut kävin vanhemmilla nukkumassa viime yön ja olin tän pvän Hesassa..  8)

Ruoka oli hyvää, parituntinen vierähti tajuttoman nopeasti  ::)

Toivottavasti sä pääset seuraavalla kerralla mukaan!!  :-X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...