Jump to content
Naimisiin.info

Mitä sisältyy pitopalveluun?


teris

Recommended Posts

Jos valitsee työväentalotyyppisen paikan,( joka ei tosiaan ole mielessä mutta kysyn kuitenkin) niin kuuluuko niihin yleensä astiat, kaikki kuohulasit liinat ym vai täytyykö ne tulla pitopalvelulta tai muualta? Kokemuksia ei pitopalveluistakaan ole miten niiden kanssa toimitaan ja tuleeko niiltä henkilökuntaa mukana, itse ei ajattelis keittiössä olemista :)

Link to comment
Share on other sites

Se taitaa vaihdella ihan paikka- ja pitopalvelukohtaisesti, joten kannattaa kysellä ihan suoraan tarjouksia ja ottaa selvää juhlapaikoista.

Meillä esim. oli useampi erilainen tarjous eri pitopalveluilta, joihinkin sisältyi tarjoilu (siis seisovan pöydän kattaminen ja likaisten astioiden pois vienti) ja astiat, joihinkin ei sisältynyt kumpaakaan. Pöytäliinat ei tainneet sisältyä mihinkään, mutta joihinkin sisältyi servetit. Juhlapaikkoja katseltiin paria erilaista joillakin oli astiat, joiltakin löytyi jonkin verran. Valitsemastamme juhlapaikasta löytyisi astiat kuohuviini- ja viinilaseja lukuunottamatta.

Muokattu: , käyttäjä: Pähkinäinen
Link to comment
Share on other sites

Kannattaa tosiaan kysyä ihan "kokonaiset" tarjoukset sekä juhlapaikoilta että pitopalveluilta. Jotkut tekevät yhteistyötä ja voivatkin suositella, esim. juhlapaikka sanoo, että heillä ei ole sitä ja tätä, mutta on tuota, ja taas pitopalvelulla, joka heidän tiloissaan usein toimii, on juuri sitä ja tätä, mutta ei tuota :D

Kannattaa verrata tarkkaan juurikin tarjouksissa, mikä kuuluu hintaan ja mikä ei.. esim. tarjoiluastiat, ruokailuvälineet&astiat, erikoisemmat lasit, koristeet, pöytäliinat, serverit, tarjoilu&siivous (tuntitaksat pöytiintarjoilu jne). Sekä juhlapaikan keittiövälineistö, tarviiko esim. pitopalvelu lämmitys- säilytys- tms. tiloja tai laitteita.

Lisäksi kannattaa ottaa huomioon pitopalvelun kapasiteetti vierasmäärän suhteen sekä A-oikeudet/saako tuoda omat juomat/saako tuoda omat alkujuomat jne.

Link to comment
Share on other sites

Pitopalvelumme jonka valitsimme tuo mukanaan: (tietysti ruoat ja kakun), mutta myös kaikki tarvittavat astiat (lautaset, lasit yms), servetit ja pöytäliinat. Myös henkilökuntaa tulee paikan päälle juhlan ajaksi. Eli mitään muuta ei tarvitse ajatella ruokailun kannalta. Mielestäni on helpoin niin! :) ja juhlapaikkamme on sellainen johon saa tuoda omat alkoholit. Ne me haemme Tallinnasta! :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...