Jump to content
Naimisiin.info

Pasilan Vanhat Veturitallit


MeJo

Recommended Posts

Hei!

Onko kenelläkään kokemuksia häistä (omista tai tutun) Pasilan Vanhoilla Veturitalleilla? Tiloja hallinnoi Crepperie tapatumatuotantoyritys. Miten tila toimii häissä, minkä hintainen paikka on, millaista palvelua siellä on jne. Kuvien perusteella tila näyttää todella kivalta, ja olisimme erittäin kiinnostuneita siitä.. Olisi mukava kuulla kokemuksista :)

Kiitokset avusta!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Pyysin ja sain tarjouksen heiltä todella nopeasti elokuulle 2014. Menuvaihtoehdot olivat hyvät, n. 30 eur/hlö sai jo hyvän valikoiman. Noin 120 hengen häille tarjous oli laskettu n. 8600 euroa, ja tulee kyllä vielä henkilöstöstä lisäkustannuksia kun haluamme jatkaa juhlimista n. klo 04 asti. Omat juomat aiomme viedä juhliimme. Lisäksi veloittavat tavaroiden säilytyksestä tilasta poistumisen jälkeen eli kaikki pitäisi kerätä saman tien mukaan. Henkilöstökulut pelkästään olivat 2400 eur, eli täytyy vielä miettiä...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hei, me haaveilimme samasta paikasta elokuisia häitämme varten, mutta tiloja hallinnoivan yrityksen kanssa asiointi jätti niin huonon maun, että päädyimme toiseen paikkaan. Olimme sopineet tiloihin tutustumisesta eräälle illalle, mutta saapuessamme paikalle Crepperien edustajaa ei näkynyt mailla halmeilla. Useampaan otteeseen soitettuamme saimme hänet lopulta kiinni, ilmeisesti jotain ongelmia toimistolla, mutta olisi tietenkin voinut ilmoittaa etukäteen. Lopulta Crepperien edustaja saapui paikalle noin puoli tuntia myöhässä. Pyysimme muutoksia saamaamme tarjoukseen ja meille luvattiin lähettää uusi tarjous viikon kuluessa. Kun mitään ei kuulunut, kyselimme uuden tarjouksen perään, joka luvattiin jälleen viikon kuluessa. Emme koskaan saaneet uutta tarjousta ja alkuperäinen tarjous oli sen verran hintava, että päädyimme toiseen paikkaan.

Tila itsessään on aivan upea, jos pitää modernista, teollisesta ilmeestä. Ympäristö on myös aika boheemi (ja kulku lähimmältä bussi/raitiovaunupysäkiltä vähän epämiellyttävästi sillan alta), mutta miellytti kyllä meitä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Myöskään me emme päätyneet viettämään häitä Veturitalleilla, tarjousta kun kunnolla alkoi käydä läpi niin tuli olo että kaikesta, mistä on mahdollista laskuttaa erikseen niin kyllä laskutetaan. Päädyimme siis Ravintola Keilarantaan jossa tarjous oli edullisempi, kompaktimpi ja selkeämpi. Tähän vielä päälle omat hyvät muistot muiden häistä Keilarannassa niin valinta oli helppo. Saimme kuulemma viimeisen elokuun lauantaina vuodelta 2014 :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...