Sign in to follow this  
Followers 0
bridezilla2013

Juhlapaikan rantalavan koristelu

4 posts in this topic

http://arantilankoski.fi/ Eli tässä meidän juhlatila, ja galleriasta löytyy kuvia myös rantalavasta. Haluasin koristella myös rantalavaa jotenkin, mutta miten? Kukkia, kynttilöitä, jotain nauhoja tms. roikkumaan kattopalkeista?? Väreinä meillä hopea, pinkki ja tumma violetti. Haluaisin jotain tunnelmallista, häät kun on loppukesästä ja illat jo pimenevät silloin... (:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eli jos jollain on ollut omalla juhlapaikalla ulkotila, jota on koristeltu, niin kuvia -  ja muutenkin ideoita - otetaan vastaan!

Edited by bridezilla2013

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nätti paikka :)

Tällä sivulla on kiva kuva hämärästä illasta kuvassa Le Meridien Pier Wedding. Lyhtyjä, kangaita jne.

 

Meinasitteko laittaa pöydän/pöytiä? Siinä voisi olla sitten teeman mukaisesti koristeita, liina, kynttilöitä jne.  Sitten tuli mieleen perinteiset(kö) koivut ja isot lasiastiat/ tonkat täynnä kukkia.

Suomen kesäiltaan sopisi minusta myös jotkut kivan väriset torkkupeitot.

 

Taisit tarkoittaa tuota katollista punaista rakennusta? No siihen löytyisi paljon ideoita esim. googlen kuvahaulla "wedding gazebo decor"

Edited by Tipzilla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juurikin tuo punainen katettu lava. Pöytiä siellä on tosiaan omasta takaa, ja jotain koristetta niillekin ajattelin, mutta kun sisällä meillä on organzakaitaliinaa ja koristetimantteja, niin en tiedä uskaltaako sellaisia laittaa ulkopöydille, ettei tuuli vie mukanaan :D Ja nuo perinteiset koivut ei oikein sovi omaan tyyliini :D Mutta torkkupeitot oli kyllä kiva idea! Ja jotain tuon tyylistä kuin tolla kuvahaulla tuli, eli ehkä sitä organzakaitaliinaa (ja jotain valkoista kangasta?) ripustettuna tanssilavan kaiteisiin ja kattoon, itsekkin ajattelin :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0