Jump to content
Naimisiin.info

Rumien taulujen/muiden elementtien peittäminen


eli

Recommended Posts

Meidän hääjuhla pidetään työväentalolla, jossa on ensinnäkin SDP:n viirejä joka paikassa, esimerkiksi lasivitriineissä. Mikäli niitä ei voi ottaa hääjuhlan ajaksi pois, milläköhän fiksulla idealla ne voisi peittää?


Lisäksi juhlatilan yhtä seinää koristaa iso taulu, about 2,5m leveä ja 1,5m korkea, joka ei työväenteemanaan ole meidän pinkkeihin häihin sopiva. Oisko kellään mitään ideaa minkä virityksen siihen voisi laittaa? :) Ajattelin siihen jonkinlaista valokuvaseinää, mutta en osaa soveltaa ideaa siitä eteenpäin... Kaikenlaisia ehdotuksia kaivataan!! :)

Link to comment
Share on other sites

Taulun osalta kannattaa juhlapaikan edustajalta kysyä että saisiko taulun ottaa juhlan ajaksi pois. Iso taulu kyseessä, joten voi olla että eivät suostu jos se on vaikea ottaa pois ja laittaa takaisin.

 

Meidän juhlapaikkamme on venekerho, joten siellä on yksi isohko vitriiniseinä jonka sisällä on viirejä ja jotain valokuvia, diplomeita ja ties mitä, ja sitä ei varmaan saa alkaa tyhjentämään, kun on lukollinen vitriini. Ajattelin että peittäisin sen vaalealla lakanalla tai muulla kankaalla, ja koristelisin lakanan värikkäillä origamiperhosilla tai pienehköillä pompom-silkkipalloilla. Yksi vaihtoehto olisi että kangas toimisi vieraskirjana, eli ihmiset voisivat ripustaa siihen esim. postikortteja joissa on viestejä morsiusparille. Toinen idea: lakanaan voisi painaa kangasväreillä tai kirjoitella hienolla tussilla romanttisia runoja, mietelauseita jne, joita vieraat voisivat käydä lukemassa. Tai mikäettei painattaa moriusparista todella iso kangastaulu tai juliste, jolla peittää vitriiinit ja viirit. :P Jos peitettävä kohde on sopivasti sisääntulopaikan lähellä, voisi sen peittää esim. pöytäjärjestyksellä tai hauskoilla "säännöillä".

 

Kannattaa kuitenkin olla varovainen yrittäessään peittää jotain kammottavaa taulua ym. juhlapaikan seinällä, ettei päädykin vain korostamaan sitä entisestään tai korvaamaan se jollakin vielä kauheammalla ja silmiinpistävällä hökötyksellä.. :huh:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Muru&mursu;kuulostaapa siltä,että meillä on sama juhlapaikka..vaikka voihan toki eri paikkakunnilla olla ko.kaltaisia paikkoja.Meidän juhlapaikassa siis sellainen vitriinii,jossa ko.aiheeseen liittyviä viirejä,palkintoja ym.ehkä jokin kiva kangas päälle heitetään...onneksi sisustus ja materiaalit muuten just meidän mieleen(tummaa puuta ja puiset pöydät ja tuolit,ei esim mitään muovikuppituoleja..),niin mitään muuta ei tarviskaan sit peitellä..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...