Sign in to follow this  
Followers 0
bridezilla2013

Mitä valssien tilalle?

3 posts in this topic

Meillä on häissä dj, ja emme halua missään nimessä yhtään valssia, humppaa tms. soitettavaksi häissämme, mutta ongelmaksi muodostuu, että mitä sitten alkuillasta soitetaan niitten tilalla, jotta vanhempikin väki viihtyisi? Häätanssina meillä on Hanoi Rocksin Don't you ever leave me, ja kahdeksi seuraavaksi olen kaavaillut Hurriganesin Only one ja I will stay biisejä. Entäs sitten? Biisiehdotuksia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko häissä aina tanssia? ketjussa kävin kommentoimassa vähän samaa aihetta, eli minusta kannattaa valita "ikivihreitä", jotka ovat tuttuja myös nuoremmille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noita oon aika pitkälle itsekkin kaavaillut, mutta varsinkin aluksi tarvitsisi löytyä biisejä, joissa olisi mahd. paljon valssin kaltainen rytmi eli joita voidaan valssata"? Eli ihan jotain biisiehdotuksia? Muutamia oon nyt keksinyt, esim. Unchained melody, can't help falling in love with you, nothing else matters, where the wild rose grow... :) Toki muutakin sit sekotellaan sekaan, leevi and the leevingsiä, dingoa, eltonia, mestareita ym.ym.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0