Tarja T

Valokuva-automaatti vuokraus

2 posts in this topic

Olen hakemassa vuokrattavaa valokuva-automaattia häihini ensi vuoden elokuulle (2014).

 

Olen löytänyt netistä muutaman valokuvaajan, jotka ottaisivat kuvia 'photobooth' taustalla ja täältä foorumistakin on löytynyt muutamia kivoja ideoita photobooth systeemin järjestämiseenMutta olen hakemassa ihan oikeaa, "vanhanaikaista" valokuva-automaattia, joka olisi juhlatilassa koko illan ja jolla vieraat saisivat ottaa kuvia silloin kun heille sopii. Automaattia, joka ottaa neljä kuvaa ja joka tulostaa perinteisiä neljän kuvan liuskoja. 

 

Olen nähnyt näitä häissä Englannissa ja automaattien vuokraajia yksityiseen juhlakäyttöön on useampiakin, mutta jostain syysta Suomesta ei tunnu löytyvän. Osa automaateista joita olen nähnyt tulostaa kaksi liuskaa - toisen vieraat saavat laittaa hääparin vieraskirjaan viestinsä viereen ja toiselle on vieressä kauniita pahvikansia, joihin liuskan saa kiinni ja joka jää vieraalle muistokorttina.

 

Ohessa on esimerkki muistokuvasta (kuvan laatu on huono - pahoittelen mutta toivottavasti idea käy ilmi!).

 

Onko näitä automaatteja vuokrattavana Suomessa yksityistilaisuuksiin? Osaako joku suositella yhteyshenkilöä/firmaa jolla saattaisi olla automaatteja saatavilla?

 

Kiitokset etukäteen!

post-46223-0-11874900-1381156040_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin olisin tosi kiinnostunut jos joku tietää! Löysin googlesta yhden paikan mutta se oli juuri noita että kuvaaja tulee kuvaamaan. :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now