Jump to content
Naimisiin.info

Calliola (Raasepori)


-hemi-

Recommended Posts

Heipan!

 

Itsellä on vakavasti harkinnassa tuo Calliola Raaseporissa häiden juhlapaikaksi. Mielellään siis kuulisin kokemuksia jos joku on siellä jo häänsä pitänyt. Tosi huonosti löytyi netistä mitään kokemuksia juuri häiden juhlapaikkana. Kotisivujen perusteella näyttää ja kuulostaa kyllä aivan ihanalta. Meille vieraita olisi tulossa joku 80.. mielellään myös kuulisi senkin kuinka isolla porukalla siellä ollaan oltu juhlia viettämässä. :)

Link to comment
Share on other sites

Hei!

 

Vietämme häitä Calliolassa 22.2.2014. Vieraita on tulossa 103. Paikka on aivan upea vanha navetta ja talli joka on tosi hienosti remontoitu juhlapaikaksi!  Ollaan saatu tosi hyvää palvelua siellä  tähän asti! Ollaan käyty kaksi kertaa siellä ennen häitä  suunnittelemassa. Molempina kertoina meille on tarjottu kuohuviinit, pientä syötävää , ja kahvia : :girl_sigh: Hyvä palvelu siis!  Calliolassa järjestetään myös häätapahtuma talvisin, joten sinne kannattaa silloin mennä tutustumaan! Ainoa miinus paikassa on kalliit hinnat, mutta onhan siellä myös  viiden tähden palvelut, joten en valita...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Monen monet häät on siellä soitettu ja orkesterimme onkin Calliolan yhteistyökumppaneita. Kyllä Calliolan väki tekee työtään suurella sydämellä ja tekee kaikkensa vieraiden viihtymisen eteen. Jos jotain negatiivista hakee, niin onhan se hieman hankalan taipaleen takana. Varsinkin talven liukkailla ja pimeillä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...