Sign in to follow this  
Followers 0
Noblette

Kanarian ja Marokon/Madeiran risteily

4 posts in this topic

Me ollaan lähdössä Apollomatkojen kautta Kanarian ja Marokon risteilylle MSC Armonialla.

Suomalaisten kokemuksia ko. reissusta en ole löytänyt juuri ollenkaan eikä kukaan tuttukaan ole ollut, mutta häät on helmikuussa (samoin matka) eikä ihan perus Kanaria tuntunut omalta, niin ajateltiin lähteä risteilemään. 

 

Jos joku on ollut, niin mielelläni kuulen kokemuksia!

Sama laiva seilaa joka toinen viikko (talvisin) myös Kanaria ja Madeira -reittiä, eli jos siltä reitiltä on jollain kokemuksia niin kuulen mielelläni myös, sama laiva ja idea kuitenkin kyseessä! Ja kesälläkin Armonia kaiketi jotain reittiä seilaa...

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen käynyt Kanaria-Marokko-Madeira risteilyllä kymmenisen vuotta sitten. Millaiset kokemukset kiinnostavat? Viime yönä palasin juuri parin viikon Karibian risteilyltä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lähinnä kiinnostaisi kokemus MSC Armoniasta tai saman varustamon muista laivoista ja niiden palvelun ja laadun tasosta. Tietenkin jos on jotain hyviä vinkkejä esim kohteiden suhteen niin kelpaa :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varustamosta ei kokemusta. Reissusta on jo aika kauan ja Kanarian käynneistä yleensäkin, joten paikat ovat jo hieman unohtuneet. Isommilta saarilta ainakin Teide kannattaa käydä katsomassa. Gran Kanarialla taisi olla jotain luolajuttuja, josta on ostettu hyvää juustoa. Mogan on myös Gran Canarialla näkemisen arvoinen paikka. Marokossa käytiin jollakin laivan retkellä Agadirissa. Ei kylläkään risteilyreissulla, kun laivalle ei voi viedä elintarviketta. Pienimpiä saaria on koluttu itsekseen. Eli ollaan seikkailtu satamakaupungeissa. Madeiralla tutustutiin Funchaliin itseksemme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0