Sign in to follow this  
Followers 0
murmels

Villa Hakkari (Lempäälä)

5 posts in this topic

Villa Hakkari

 

Olemme suunnittelemassa juhlia Villa Hakkariin, jonka miljöö erityisesti ihastuttaa. Mansikankammarissa vaikuttaisi olevan juuri oikeanlaista tunnelmallisuutta mitä haemme keskikokoisiin 70 hengen häihimme. Mielestäni Villa Hakkarin sivuilla ilmaistaan epäselvästi Mansikankammarin vuokrausmahdollisuuksista: "Voitte nauttia hääaterianne juhlavassa päärakennuksessa ja illan hämärtäessä voitte siirtyä
juhlatila Mansikin Kammariin jatkamaan illanviettoanne. "
Onko Mansikin kammaria mahdollisuutta vuokrata koko juhlan ajaksi ja saada tarjoilut tähän rakennukseen? Myös tilavuokrat ovat ilmaistu epäselvästi, eikä Mansikin kammaria mainita erillisena tilana muuta kuin jatkojen yhteydessä. Hmm. :girl_mad:

 

Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä paikasta, myös henkilökunnan ja muun asinoinnoin kannalta? Kuulisin mielelläni!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Villa Hakkaria mietimme mekin juhlapaikaksi, mutta hinta taitaa tulla meidän kohdallamme vastaan. Paikkanahan tuo on aivan ihana ja ihanteellinen häihin. Muuten hinta ei niinkään päätä huimaa, mutta A-oikeuksien vuoksi omia juomia ei voi paikalle viedä ja siinä tapauksessa koko illan tarjoaminen vieraille tulisi melkoisen kalliiksi. Ei myöskään haluta, että vieraat joutuvat itse ostamaan juomansa (edes osaa), joten taitaa olla, että Villa Hakkari ei meidän häitä tanssita. Vähän vielä tuosta paikasta kyllä haaveilen, pitää ehkä vielä laskeskella, että jos sittenkin kukkaron nyörejä venyttäisi. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

elvipilvi - Meillä ei alkoholia/vain ruokaviinit pelastavat budjetin Hakkarin kohdalla. Muuten menun hinnat näyttävät olevan samaa luokkaa kun katselemillamme pitopalveluilla.

 

Olin kärsimätön ja soitin Hakkariin saadakseni kysymyksilleni vastauksia. Mansikinkammaria vuokrataan koko päiväksi ja vielä (mielestäni) edulliseen hintaan. Olisin jo ollut varaamassa juhlapaikkaa, mutta he ottavat varauksen vasta vuotta aiemmin eli 2017 vuoden varauksia he ottavat vastaan vasta 2016 vuoden toukokuussa. Tämä kuumottaa, jos emme onnistukaan samaan juhlapaikkaa haluamallemme päivälle! :unsure:

Edited by murmels

Share this post


Link to post
Share on other sites

murmels, tuo pelastaa paljon, jos tarjoatte vain ruokaviinit. Silloin pysyy hintakin kohtuullisena. Samaa katsoin, että ruokien hinnat ovat tuolla ihan sopivat. Pitää teidän olla sitten vaan kärppänä varaamassa paikkaa heti ens vuoden toukokuulla :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko tulla tänne hehkuttamaan, että meillä on varaus Villa Hakkariin ensi kesälle. Päätetiin, että kerran tässä (toivon mukaan) vain naimisiin mennään, joten maksoi mitä maksoi, mutta juhlitaan siellä, missä oikeasti halutaan juhlia :) ja tarkoituksena on kustantaa koko ilta ruokineen juomineen vieraille. Ei halvin vaihtoehto, mutta voi jestas oon innoissani! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0