Sign in to follow this  
Followers 0
mvs

Omatoimisesti avustajaksi ilmoittautuneet

2 posts in this topic

Tässä on suunniteltu vieraslistaa ja varattu paikkaa ja suunnitelmat niiden osalta alkavat olla selvillä. Mua mietityttänyt asia on, että mulla on läheisissä kavereissa entinen pari, joiden ero oli aika riitaisa vuonna 2008. Mies on hyvä ystäväni jo ala-asteelta ja viime vuosina nainen taas on ollut läheisempi. Tarkistelin sitten että näkevätkö ongelmaksi jos tämä toinen osapuoli tulee myös juhliin, haluan nimittäin molemmat. 

 

Näiden seurauksena nainen sitten ilmoittautui bestmanikseni. Ei muuten mutta en häntä siihen hommaan halua. Nyt tässä vähän mietin miten muotoilla että kiitos tarjouksesta mutta ei kiitos. 

 

Onko teillä muilla kokemuksia siitä että vapaaehtoisia tulee näin? Miten olette hoitaneet tilanteen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos paikka on jo täytetty, niin sanot vain sen. Voit tietysti sanoa myös, ettet ole miettinyt vielä asiaa tai ihan vain ettet koe henkilöä tarpeeksi läheiseksi siihen hommaan. Voihan hän siitä nokkiinsa ottaa, mutta minusta se on sitten hänen henkilökohtainen ongelmansa.

Vähän töykeää muutenkin kyllä ilmoittaa itsensä tuolla tavalla. Bestmanin ja kaason tehtävät ovat kuitenkin "kunniatehtäviä", joihin pyydetään, ei "haeta".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0