Sign in to follow this  
Followers 0
Sangreal

Ongelma hiuksista

2 posts in this topic

Mulla siis häät viikon päästä ja ne jotka osaisivat auttaa, ottaisin neuvot vastaan erittäin mielelläni.

Värjäsin hiukset eilen ja heti perään laitettiin pidennykset ( väreinä musta ja punainen).

Ongelmani on seuraava : kuinka säilyttää väri ilman että tulee juurikasvua viikon aikana kun ymmärtääkseni nyt niitä ei voi enää värjätä. JA kysymys 2 : millä kannattaisi pestä, ettei pidennykset menisi pilalle/ rastoittuisi, kun ymmärtääkseni näihin ei voi käyttää värishampoita-/ hoitoaineita. Mulle on vaan sanottu " käytä tavallista"...no siis mikä sitten on nykypäivänä tavallista ja samalla värin säilyttävää?

Edited by Sangreal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensimmäiseen kysymykseen sanoisin että viikossa tuskin tulee juurikasvua, jollei hiukset kasva jollain supernopealla tahdilla :) Mutta jos kuitenkin niin käy, niin on näitä sävytetuotteita, esim Color Mask. Niillä voi juurikasvua piilottaa, mutta sävytteet eivät ole niin "radikaaleja ja kovia" kuin kestovärit. Sävyte ei siis yleensä kauan pysy vaan haalistuu itsekseen, koska se jää vain hiuksen pintaan eikä tunkeudu syvemmälle kuten ihan kunnon hiusväri. :) Sävytteen teho kyllä vähän riippuu pohjaväristä (eli juurikasvusta jos sitä peittää) ja sävytteestä itsestään. Pienempi väriero on tietenkin helpompi paikata kuin suuri. Tosin pidän kyllä epätodennäköisenä viikossa ilmestyvää, näkyvää juurikasvua :) Ainakaan minulle ei ole ikinä käynyt niin, ja olen värjännyt hiuksia 8 vuotta. 

   Tuohon toiseen kysymykseen en osaa vastata mitään, koska minulla ei ikinä ole ollut pidennyksiä. Ei ole kokemusta niiden hoidosta. 

Edited by Minitikru

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0