Sign in to follow this  
Followers 0
Atu85

Polttariongelmaa

3 posts in this topic

Aiheena siis yhden parhaimman ystäväni polttarit... Kyseessä ujo ja hiljainen sulhanen, jolla ei tosiaan ole juurikaan kavereita itseni lisäksi. Olen häissä bestman ja tuore pari suunnitellut järjestävänsä hyvin pienet budjettiluokan häät, 37 henkilöä, joka koostuu vanhemmista, isovanhemmista, serkuista, kummeista ja sisaruksista + allekirjoittanut (bestman) ja avovaimoni... Aivan varma en ole, mutta käsittääkseni suunnitelmissa kuivat häät, ilman bändiä, ilman pitopalvelua morsiamen isäpuolen (turkkilainen ravintolayrittäjä) hoitamilla edullisilla/ilmaisilla safkoilla ja tyyliin spotify-musiikilla höystettynä...

 

Polttarit pitäisi nyt ystävälleni järjestää ja polttarivieraita ei olisi kuin sulhasen siskon mies ja minä. Kysynkin tässä, onko kohtuutonta kysellä yhteisistä tutuista miespuolisista henkilöistä polttariporukkaa, vaikkei hääkutsua olekaan suunnittelemilleni polttarivieraille tiedossa... Saisi vain mukavemmat polttarit aikaiseksi ja ehkä kivemman illan...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hankala kysymys. Ainakin kannattaa olla etukäteen suora siitä, että kysyt omasta puolestasi (eikä siis sulhasen vaatimuksesta) asiaa ja että pariskunta on suunnittelemassa häitä vain hyvin pienelle porukalle.

 

Toisaalta, jos on ujo ja hiljainen sulhanen, niin kannattaa miettiä myös sitä, että olisiko sulhasen mielestä mukavampi ja kivempi ilta jos siellä ei ole hirveästi ihmisiä. Riippuu tietysti kuinka tuttuja nämä miespuoliset kaverit on myös sulhaselle.

 

Sitten polttareiden kustannuspolitiikkakin on aika suuri kysymysmerkki. Riippuen vähän tilanteesta, mutta voi olla vähän kohtuutonta odottaa henkilöiden, joita ei häihin kutsuta, osallistuvan suurella summalla kustannuksiin. Hihavakiolla heittäisin, että jos on rehellinen asiasta ja kutsuu porukkaa baarikierrokselle jossa jokaisen omat kustannukset on se mitä itse juo ja ehkä sulhaselle tarjottu kalja, niin aika harva kaveri siitä herneitä nenään vetäisi. Jos taas lähtee linjalle  cartingia, strippari ja kaikki muut setit siihen päälle, riippuu aika paljon porukasta. Joku kaveriporukka voisi hyvin tarttua tilaisuuteen tehdä jotain hauskaa yhdessä polttareiden tekosyyllä, vaikka kustannuksia tulee mutta hääkutsua ei. Toisilleen tuntemattommammat ei välttämättä innostu ajatuksesta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pidetään kolmestaan polttarit.. Järjestetään siis polttarit kahestaan sulholle.. Ei jaksa selitellä porukalle.. Viedään ensin kaveri suojeluun kokeilemaan miltä tuntuu iso, aggressiivinen ja hyvin suojeluun koulutettu susikoira kimpussa.. Siitä keilailemaan ja tissibaarin kautta jatkoille 2012-vuoden mustang-kyydissä.. Jatkoilla paljuilua ja saunontaa.. Iha jees suunnitelma.. Ja sopii kahden köyhän duunarin lompakolle..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0