Jump to content
Naimisiin.info

Sormusta pienennettiin - > lopputulos soikio


Recommended Posts

Hei,

 

ajattelinpa kysyä, mikäli täällä olisi viisaampia paikalla. Eli sormustani pienennettiin koosta 16,5, kokoon 15,5 (+). Lopputulos on soikio. Kävin liikkeessä ennen kuin ryhdyin pienennettämään sormusta ja tiedustelin onnistuuko pienennnys (juuri mietin noita timantteja, että kun niitä on melkopitkälle, että miten ne suhtautuu asiaan)  ja liikkeestä kerrottiin, että onnistuu. Olisi ollut korrektia mainita, että lopputulos vaan on soikio.  

Onko muilla käynyt vastaavaa ja onko mitään tehtävissä? Eihän tuo edes muuten niin häiritsisi, mutta kun toisen sormuksen kanssa ei oikein käy yhteen, kun runko tässä on nyt poikittaissuunnassa leveämpi....

post-53385-0-16087700-1453967707_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Etkö sormusta hakiessasi huomannut, että se on soikio? (Nimittäin jos pienennyksestä on aikaa, voi olla hieman hankalampaa saada oikaisua "takuuseen", koska olethan teoriassa itsekin voinut vääntää sen.) Ei tuossa muu auta, kuin viedä takaisin liikkeeseen ja yrittää päästä sopuun korjaamisesta.

 

Hieman ihmettelen, että miksi 16,5 koosta on ylipäätään lähdetty tekemään 15,5, koska tuo yhden koon muuttaminen on jo sen verran paljon, että lopputulokseen voi hyvinkin vaikuttaa, kuten nyt näyttää käyneen. Vai tarkoititko, että siitä on tehty 16- ?

Link to comment
Share on other sites

EIkun yhden koon pienennys. Kysyin jo tätä liikkeessä, mutta minulle sanottiin, että se näyttää siltä, koska sormuksen takaosa ei ole yhtä paksu kun se missä on istutukset. Vasta kun pääsin viivottimen äärelle, aloin mittailemaan ja ei se kyllä ainoastaan näytä, vaan kyllä mittakin on samaa mieltä. Hain sormuksen eilen, joten käyn kyselemässä tästä :)

 

Jenni

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...