mmaikku17

Tarjoilut vuodenajan mukaan

2 posts in this topic

Miten vuodenaika näkyy teidän menussa?
Meillä on syyshäät ja mietin siihen sopivia juttuja (sienet, kala, riista, marjat jne). Olen mukana järjestämässä myös ystävän häitä jotka ovat keväällä, olisi kiva kuulla vinkkejä siis myös keväisistä tarjottavista. :girl_smile:Ja miltä mahtaa näyttää talvihäiden menu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihana aihe!

Meillä kevät näkyy ehdottomasti tarjottavissa. Alkujuomaksi tulee mun mummuni tekemää yrttijuomaa (ei vielä tietoa mitä hän tulee käyttämään, esim. mustaherukanlehtiä? Voikukkaa?), ruuissa näkyy nokkonen, kirsikkatomaatit, TOIVOTTAVASTI jo varhaisperunat (toukokuun lopulla), raparperi ja salaattiin tullee myös voikukan lehtiä. Parsaa ei valitettavasti tällä kertaa saatu mukaan mahdutettua, mutta sekin olis just sopivasti sesongissa. 

Talvella jos menisin naimisiin, haluisin ehdottomasti ainakin granaattiomenaa ja veriappelsiineja (enemmän kevättalven juttu), sekä tietysti kotimaisia varastojuureksia. Syksyllä taas ois just sienten ja marjojen lisäksi erityisinä varmaan pinaatti ja omenat, mutta sadonkorjuuaikaanhan melkein kaikki on oikeestaan parhaimmillaan! Siitä mainio aika mennä naimisiin teillä mmaikku17.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now