JuhlatNet

Auta kehittämään juhlatilat ja hääpaikat palvelua juhlat.net

1 post in this topic

Viitisen vuotta sitten rakensin omien häiden järjestelyä varten yksinkertaisen verkkosivun, jonka kautta pystyi vertailemaan oikeasti eri hääpaikkojen hintoja. Monet paikat eivät nimittäin jostain syystä julkaise hintatietojaan nettisivuillaan vaan on pakko tehdä tarjouspyyntö. Tämä vaatii huomattavaa vaivaa ja sitoutumista tilaan ennen kuin edes tietää hintahaarukkaa. Asiaa vielä monimutkaistaa se, että osaan tiloista saa tuoda omat juomat ja osassa on pakko käyttää tilan omaa pitopalvelua. Tätä varten tein siis alunperin yksinkertaisen verkkosivuston nimeltään juhlat.net ja syötin sinne pääkaupunkiseudun juhlatiloja ja hintoja saamieni tarjousten perusteella. Sittemmin olen itse ja muut ovat lisänneet palveluun yli 500 muuta tilaa.

Tiesin alusta saakka, että minulla ei ole aikaa ylläpitää suurta sivusta ja senpä takia rakensin palvelun alusta alkaen yhteisölliseksi eli wikipedian tyyppiseksi. Kuka tahansa voi lisätä tai muokata tietoja palvelussa. Lisäksi tietoa yhdistellään eri palveluista kuten Foursquarista ja Venuusta. Nyt kuitenkin haluaisin teiltä palautetta siitä mihin suuntaan palvelua kannattaisi jatkossa viedä niin, että se palvelisi suomalaisia hääpareja pitkälle tulevaisuuteen:

  1. Onko palvelu hyödyllinen?
  2. Onko palvelussa jotain ärsyttäviä piirteitä tai puutteita jonka takia sen käyttäminen on ärsyttävää?
  3. Minkä tiedon metsästäminen hääpaikolta on haastavaa?
  4. Mikä motivoisi sinut päivittämään saamasi tarjouksen mukaiset hintatiedot palveluun?
  5. Mitä mieltä olet laskentatavasta, jolla hinta pyritään muodostamaan?
    1. 8 h tilavuokra kesä lauantaina + 2 h lisätunteja puolen yön jälkeen + 60 kertaa edullisimman perushääbuffan hinta? Ideana on siis pyrkiä muodostamaan yksi vertailukelpoinen hinta joka toimisi kaikille tiloille. 
  6. Olisiko suorista linkeistä naimisiin.info:n yksittäisiin hääpaikkakeskusteluihin hyötyä?
  7. Mitä olisi vastaavassa palvelussa tärkeintä, jotta se auttaisi sinua löytämään hääpaikan kohtuullisen helposti?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites