Jump to content
Naimisiin.info

Vanha Viilatehdas (Vantaa)


Guest hummy

Recommended Posts

Viilatehdas on ravintola eli omia juomia ei voi viedä.

Tarjous kannattaa pyytää suoraan Viilatehtaalta, koska siihen vaikuttaa niin moni seikka ajankohdasta ruokavalikoimaan ja väkimäärään. Hinta per hlö (ruuat+juomat) liikkuu varmasti joka tapauksessa lähempänä sataa kuin viittäkymmentä euroa, mikäli juhlijoita on esim. se 60 niin kuin meillä. Väkimäärän noustessa kulut/hlö laskevat. Henkilökuntakulut tulevat tuohon päälle. Helpointa siis pyytää eritelty tarjous. Olivat erittäin joustavia kuitenkin neuvottelemaan esim. menusta, mikäli hintaa halutaan sen puitteissa fiksailla.

Meillä oli bändi ja se 60 juhlivaa ihmistä ja tällöin tanssilattia jäi tilavaksi. Pöytäjärjestyksellä pystytään tietty vaikuttamaan tanssilattian kokoon isomman väkijoukon kanssa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Moikka,

hinta riippuu paljon siitä kuinka monta vierasta on tulossa. Kuinka monen vieraan mukaan tuo 75€ / hlö on? Osaako kukaan sanoa, kuuluuko tuohon Viilatehtaan hääpakettiin kangasservietit?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Viilatehtaalla on kankaiset lautasliinat ja kattaus viimeisen päälle niin pöydissä kuin buffapöydässäkin. Meillä hääkakut olivat liuskekivilaatoilla, jotka sopivat paikan henkeen hienosti.

Tarjouksessamme kustannuksiin / hlö oli laskettuna ruuan ja juoman lisäksi myös esim. henkilökuntakulut. Lisäksi tilasimme boolia, jatkoajan työntekijöineen klo 02 asti, lapsille toisen huoneen viihdykkeineen jne. Jos nämä kaikki lasketaan yhteen ja jaetaan henkilömäärällä, kulut olivat yli 100 € / hlö 60 hengen juhlissamme. Mutta kaikki oli sen arvoista ennen kaikkea siksi, että ainakaan minun tai mieheni ei tarvinnut hetkeäkään miettiä päivän kulkua. Viilatehtaan henkilökunta sekä tietty kaasot ja bestmanit hoitivat kaiken taustalla tapahtuvan aikataulutuksesta, vieraiden neuvomiseen, lasien täydennykseen ja siivoukseen. Saimme oikeasti nauttia päivästä täysillä niin kuin kuuluukin. :)

Suosittelen ehdottomasti siis edelleen Viilatehdasta, vaikkei se kaikkein halvin paikka olekaan. Ravintolassa juhliminen maksaa joka tapauksessa ja ravintoloiden välisessä vertailussa meillä ainakin Viilatehdas oli samaa hintaluokkaa muutaman muun kanssa. Aluksi meille kuitenkin ehdotettiin Viilatehtaan vieressä olevaa Kuninkaan kartanoa, joka olisi tullut edullisemmaksi 60 hengellä, mutta se ei taas tyyliltään ole sitä, mitä haimme.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hienoa kuulla, että Viilatehtaan järjestämiin häihin ollaan oltu tyytyväisiä, itse juhlimme siellä häitämme lokakuussa 2012. Osaako kukaan sanoa, että jos varaa jonkun kiintiö määrän esimerkiksi viiniä ja kaikki pullot eivät menekkään, laskutetaanko vain menneistä pulloista? Kuinka monta työntekijää on häissänne jatkoajalla 00-02 ollut?

SATO

Link to comment
Share on other sites

Meillä on nyt varausmaksu maksettu, joten paikka on varma! Hieman jännittää se, miten kaikki mahtuvat. Ja etenkin jos sattuu satamaan, niin miten mahtuu tanssimaan..

Ja SATO, me mietittiin samaa, ja Viilatehtaalta vakuutettiin, että ei jää yli. Varsinkin jos olette jatkoaikaa, niin eiköhän ne pullot mene mitä olette varanneet.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meilläkin on Vanha Viilatehdas harkinnassa, mutta mietityttää juuri tuo paikan koko sadepäivän sattuessa. Miljööhän on kerrassaan upea ja mielestäni se tämän paikan koko juju, mutta mitä jos ei sitä pääse huonon sään vuoksi lainkaan hyödyntämään, onko kenelläkään kokemuksia? Kaipaisin myös tanssitilasta kokemuksia, siirsittekö ruokailun jälkeen pöytiä pois tieltä vai miten saitte riittävästi tilaa mahdolliselle bändille ja tanssilattialle?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Vietimme häitämme viime lauantaina Vanhalla Viilatehtaalla.

Sanat eivät taida riittää kertomaan kuinka tyytyväisiä olimme :)

Hääseurueemme oli pieni (n.30hlöä) joten tilanpuute ei tuottanut ongelmaa. Siihen en siis osaa sen kummemmin ottaa kantaa :)

Ruuat olivat täydellisiä, palvelu kerrassaan moitteetonta.

Suosittelen paikkaa lämpimästi :)

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Täällä myös yksi tuore aviopari  joka liputtaa ehdottomasti Vanhalle Viilatehtaalle  :tender:  Kuten ^ sanat eivät riitä kertomaan! Vieraita meillä oli rapiat 70, hyvin mahtui bändi (6henk) soittamaan niin että tilaa jäi vielä rokkaamiselle  :girl_dance: Ruokaa oli riittävästi ja se maistui erinomaiselle! Henkilökunta oli ammattitaitoista ja osaavaa, saivat asiat sujumaan kuin tanssi.

Tilat itsessään ovat hyvin juhlavat eivätkä vaadi välttämättä koristeita. Siksipä voimme lämpimästi suositella paikkaa pareille jotka haluavat nauttia päivästä ilman suurta stressiä ja paniikkia. Toki huomioon pitää ottaa se että kyseessä on tilausravintola joten jos haluaa pitää budjetin pienenä kannattaa miettiä muita mahdollisuuksia.

 

Täydet suositukset Viilatehtaalle  :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...