Jump to content
Naimisiin.info

emppu.

Rouva
  • Viestit

    69
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1589 profiilin katselua

emppu.'s Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Antti on veikkaukseni mukaan 30+ ikäinen siisti nuorukainen. Yllätyin hänen nuoresta iästään, mutta sillä ei missään nimessä ole mitään tekemistä osaamisen kanssa. Oikeastaan oli vain hyvä juttu, että hän oli samaa ikäluokkaa meidän kanssamme ja juttu luisti. Jo varattuamme hänet hääkuvaajaksemme kuulin myös ihan muualta malli-/valokuvausmaailmasta kommentteja "ette varmasti tule pettymään" ja "loistovalinta". Totta puhuivat. Lisäplussaa hänelle siitä, että oli käsitellyt cd:lle muutamat extrakuvatkin ulkona otetuista "potreteistamme", jotka sattuivat olemaan hänen suosikkejaan, mutta joita ei oltu saatu mahdutettua siihen 25 kuvaan, jotka pakettiin sisältyivät (lisäpotrettikuvat cd:lle siis lisämaksusta).
  2. Viilatehtaalla on kankaiset lautasliinat ja kattaus viimeisen päälle niin pöydissä kuin buffapöydässäkin. Meillä hääkakut olivat liuskekivilaatoilla, jotka sopivat paikan henkeen hienosti. Tarjouksessamme kustannuksiin / hlö oli laskettuna ruuan ja juoman lisäksi myös esim. henkilökuntakulut. Lisäksi tilasimme boolia, jatkoajan työntekijöineen klo 02 asti, lapsille toisen huoneen viihdykkeineen jne. Jos nämä kaikki lasketaan yhteen ja jaetaan henkilömäärällä, kulut olivat yli 100 € / hlö 60 hengen juhlissamme. Mutta kaikki oli sen arvoista ennen kaikkea siksi, että ainakaan minun tai mieheni ei tarvinnut hetkeäkään miettiä päivän kulkua. Viilatehtaan henkilökunta sekä tietty kaasot ja bestmanit hoitivat kaiken taustalla tapahtuvan aikataulutuksesta, vieraiden neuvomiseen, lasien täydennykseen ja siivoukseen. Saimme oikeasti nauttia päivästä täysillä niin kuin kuuluukin. Suosittelen ehdottomasti siis edelleen Viilatehdasta, vaikkei se kaikkein halvin paikka olekaan. Ravintolassa juhliminen maksaa joka tapauksessa ja ravintoloiden välisessä vertailussa meillä ainakin Viilatehdas oli samaa hintaluokkaa muutaman muun kanssa. Aluksi meille kuitenkin ehdotettiin Viilatehtaan vieressä olevaa Kuninkaan kartanoa, joka olisi tullut edullisemmaksi 60 hengellä, mutta se ei taas tyyliltään ole sitä, mitä haimme.
  3. Viilatehdas on ravintola eli omia juomia ei voi viedä. Tarjous kannattaa pyytää suoraan Viilatehtaalta, koska siihen vaikuttaa niin moni seikka ajankohdasta ruokavalikoimaan ja väkimäärään. Hinta per hlö (ruuat+juomat) liikkuu varmasti joka tapauksessa lähempänä sataa kuin viittäkymmentä euroa, mikäli juhlijoita on esim. se 60 niin kuin meillä. Väkimäärän noustessa kulut/hlö laskevat. Henkilökuntakulut tulevat tuohon päälle. Helpointa siis pyytää eritelty tarjous. Olivat erittäin joustavia kuitenkin neuvottelemaan esim. menusta, mikäli hintaa halutaan sen puitteissa fiksailla. Meillä oli bändi ja se 60 juhlivaa ihmistä ja tällöin tanssilattia jäi tilavaksi. Pöytäjärjestyksellä pystytään tietty vaikuttamaan tanssilattian kokoon isomman väkijoukon kanssa.
  4. Saimme kuvat eilen cd:llä ja olemme yhä tyytyväisempiä. Pari viikkoa takaperin saimme jo ihastella potrettien koevedoksia. Kuten heti juhlan jälkeen totesin, en epäillyt hetkeäkään, ettemmekö saisi upeita kuvamuistoja tärkeästä päivästämme, mutta tyytyväisyys tosiaan vielä kasvoi lopulliset kuvat nähtyämme. Toiveemme oli huomioitu kuvissa hyvin ja olemme kiitollisia, että Ekola jousti aikataulussa (myöhästyimme kuvauksen aloituksesta) ja pääsimme kuitenkin kuvaamaan vielä toiseenkin ulkopaikkaan potrettikuvia. Oli hienoa huomata, miten eri näköisiä kuvista tulee pienellä rajauksen tai kuvakulman muutoksella. Lopullisissa kuvissa värit ja valot on tuotu upeasti esiin ja tietysti pidämme Ekolan kuvaustyylistä muutenkin. Kirkko-osuudesta oli monta hauskaa yksityiskohtaista kuvaa erityisesti lapsista. Kuvien rajaukset ovat onnistuneet hienosti ja myös kaunis kirkko oli tuotu kuvissa esiin. Erityisesti kirkkokuvien kohdalla näkee hyvin, mikä merkitys on ammattilaisen taidoilla ja kuvausvälineillä valaistukseltaan niin haastavassa ympäristössä, kun kuvia verrataan vaikkapa valokuvausta harrastavien kavereiden ottamiin kuviin. Mielestäni kuvauksen onnistumisen kannalta on myös hyvä, että kuvaaja on ulkopuolinen ja objektiivinen vieraiden suhteen, jolloin tietynlainen "tasapuolisuus" ja tilanteiden nappaaminen kuvaan onnistuu ehkä paremmin. Hääjuhlasta on paljon ihania yksityiskohtaisia kuvia kattauksesta, koristeista ja ruuista. Myös juhlapaikka on kuvattu mielenkiintoisista kuvakulmista. Juhlaväen ilmeet, eleet ja toiminta on tallennettu kuviin hienolla ajoituksella. Ekola liikkui juhlassa varsin huomaamattomasti ja sai loistavasti taltioitua kuviin juhlien tunnelman. Myös jokainen vieras oli varmasti kuvissa, mikä lämmittää erityisesti meidän mieltämme. Tilannekuvat ovat mielestämme juhlan parasta antia ja kuvista huomasimme myös hauskoja juttuja, jotka muuten olisivat menneet täysin ohi. Tuntui mukavalta, kun vieraat kehuivat moneen otteeseen vielä jälkikäteenkin kuvaajan työskentelytyyliä. Sujuva yhteydenpito alusta loppuun, ammattimaisuus kuvatessa ja kuvien käsittelyssä, taito kuunnella ja tehdä kuitenkin omia ratkaisuja, miellyttävä persoona ja moni muu positiivinen asia kuvaa Ekolaa kuvaajana erittäin hyvin. Kun seuraavaksi tarvitsemme merkittäviä kuvamuistoja, olemme varmasti yhteydessä häneen. Suosittelemme Ekolaa erittäin lämpimästi niin hää- kuin muihinkin kuvauksiin.
  5. emppu.

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Meillä kirkossa viulisti ja sellisti esittivät Elviksen Can't help falling in love with you:n ilman laulua. Oli ilahduttavaa, että kanttori ei teilannut ehdotusta, vaikkei hengellistä musiikkia olekaan. Sopi kuitenkin sanomaltaan tilaisuuteen paremmin kuin hyvin ja ihastuin tuohon akustiseen jousiversioon.
  6. ^ Eipä kestä. Meillä kirja tuli täyteen eivätkä itse asiassa kaikkien tekstit mahtuneet kirjaan, kun kaverit innostuivat runoilemaan vähän isommin. Osa väestä tosin ei edes varmaankaan muistanut koko vieraskirjan olemassaoloa... Ei kuitenkaan haittaa, koska kaikki vieraat on tallennettu valokuviin ja muulla tavalla muistoihin.
  7. ^ Mielestäni pöytään ei kannata yrittää ympätä liikaa tavaraa, koska ihmisten pitää mahtua syömään ja lasejakin tuppaa kertymään muutama per vieras. Kävyt paikkakortteina ovat kivat, mutta kannattaa testata, että pysyvät pystyssä/paikoillaan eivätkä pyöri ympäri pöytää. Kynttiläthän (tuikut tai pöytäkynttilät) voisi laittaa pieniin tai isompiin pöydän malliin sopiviin kulhoihin kivien keskelle tai hiekkaan. Koristekiviä saa ainakin Ikeasta edullisesti ja hienoa hiekkaa kannattaa ostaa rautakaupasta (25 kg säkki meillä maksoi n. 3 €) Itse pitäytyisin kukissa ja kynttilöissä oheisrekvisiittoineen. Pellavaliina kuulostaa hyvältä. Muuallahan voitte käyttää vaikka oksia lattiamaljakoissa koristeena ja häiden ajankohdasta riippuen lisätä sinne värittömän valosarjan, jotain riippuvia koristeita, kukkia, heiniä, koivunoksia tms. Tosin huomioikaa koivuallergiset. Hamppunaru tai niini sopii koristeluihin, samoin sulat/höyhenet, vesi, kävyt, puu jne.
  8. Juhlimme häitämme kuun alussa Viilatehtaalla n. 60 hengen voimin eikä mitään moitittavaa löydy. Paikka ei tosiaan vaadi ihmeellisiä koristeluja, kulkuyhtydet ovat loistavat, maisemat ihanat, yhteydenpito ja suunnittelu sujui viivytyksettä ja ongelmitta, ruoka oli sekä meidän että vieraiden mielestä erinomaista ja palvelu pelasi kaikin puolin. Joustavaa ja ammattimaista toimintaa, josta maksamme mielellämme.
  9. Suosittelen lämpimästi pientä kukkakauppa Zinniaa Paloheinässä. Liike on vielä pieni, koska omistaja lähti suuremmasta liikkeestä ja laittoi oman putiikin pystyyn, mutta toiminta erittäin ammattitaitoista. Kukat saa tarvittaessa paikan päälle toimitettuna ja hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Suunnittelu kauppiaan kanssa sujui täysin ongelmitta ja yhteydenpito oli vaivatonta. Olen lisäksi työni puitteissa nähnyt hänen töitään muuallakin.
  10. Omin varsin sidottu kukkakauppa Zinnian luomus. Tykkäsin, tykkäsin!
  11. Emme ole vielä edes nähneet Ekolan ottamia kuvia viime lauantailta, mutta voimme jo tässä vaiheessa kehua häntä kaikin puolin. Ammattitaitoinen, joustava, rento, mukava ja hyvä kuuntelemaan asiakasta. Hinta-laatusuhde ehdottomasti kohdillaan. Myös vieraamme kehuivat kuvaajaa, vaikka eivät tietenkään hekään ole nähneet kuvan kuvaa. Ei mitään moitittavaa, vaikka kuinka yrittäisimme keksiä. Kiitos Antille osastaan upean päivämme luomisessa!
  12. emppu.

    Meriteema (yhdistetty)

    Näissä kuvissa nyt tietty yhdistyy yleisesti meri, trooppiset saaret ja ranta ylipäätään. Yksityiskohdilla ja teksteillä voisi tuoda sitten sitä tarkempaa maata tai seutua esiin. Uuteen-Seelantiin hitusen viitaten
  13. emppu.

    Teemana valkoinen

    http://1.bp.blogspot.com/_kxm-Zwd9Rs4/TTb_SwzZWhI/AAAAAAAABEE/LL6a_DaUa3w/s1600/urban+chic+white+dessert+table.jpg
  14. emppu.

    Teemana turkoosi

    Aikani kuluksi toin tänne inspiskuvia, vaikkei meidän häissä turkoosia olekaan.
  15. Meillä nyt ei mitään teemaa varsinaisesti ole, vaikka luonto risuineen, kivineen, käpyineen ja väreineen juhlassa läsnä onkin. Kukat tulevat ihan floristilta, mutta niihinkin sekoitetaan heinää, oksia ym. Paikkakortteihin keräsin kuivuneita rikkaruohoja lenkkipolkuni varrelta. Pöytänumeroiden kehykset ovat omasta hyllystä kerättyjä ja numerot laitoin googlella löydetyn lehtikuvan päälle. Printattu kotona. Kutsutkin sattuivat olemaan tätä risuteemaa. Kaverit kuvanneet kuvat viime syksynä, painatettu ulkopuolisella. Hääkakku tulee esille rosoisille liuskekivilaatoille, jotka juhlapaikkaravintolalla on jo olemassa. Tässä muutamia meidän luontoteemaisia juttuja.
×
×
  • Create New...