Jump to content
Naimisiin.info

Erilaista hääohjelmaa: pakopelejä, vesiaktiviteetteja


häämimmi

Recommended Posts

Moro!

Kaipaamme erilaista hääohjelmaa!

Nykyään on tarjolla monenlaisia murhamysteeri-illallisia ja vastaavia. Onko kellään kokemusta tämän tyyppisestä häissä? Ei ehkä murhateemaa häihin. Mutta joku vastaava? Myös jonkinlainen "pakopeli" -tyyppinen kiinnostaa. 

Joku ohjelma, jossa yhdessä pähkitään jotain mysteeriä. Ulkopuolinen ohjelmanjärjestäjä tähän voisi olla kova. Onko ideoita mistä kannattaisi kysellä? 

Toivomme juhliimme ohjelmaa jossa hääparia ei nosteta jalustalle, eikä esimerkiksi häätanssi tule ohjelmaan. Joku tällainen yhteinen tekeminen/ mysteeri kiinnostaisi, johon voisi osallistua kaikki jotka haluavat.

Myös muut ulkopuoliset esiintyjät: taikurit, stand upit jne. Kiinnostaa.

Yhtenä hääohjelmana hyödynnämme mahdollisesti lähellä olevaa vesistöä. Olemme miettineet mm. saunomista, uimista, suppailua. Myös esimerkiksi paperilyhtyjen veteen laskeminen kiinnostaa. (Mutta emme halua roskata luontoa..). Jos siis on jotain ideoita miten vettä voi hyödyntää niin saa ehdottaa .

Omissa häissämme tuskin tulee olemaan bändiä, ja hääpuvut ja koristeet menevät minimibudjetilla. Näin ollen ohjelmaan voisi hieman satsata.

Link to comment
Share on other sites

Itse olin kerran vieraana häissä, missä oli "pääohjelmana" murhamysteerin ratkominen. Hääpari oli netistä löytänyt jonkun valmiin tarinan, jonka yksityiskohtia muokkaasivat häihinsä sopivaksi. Ruokailujen välissä yms. hääpari luki aina pieni pätkä tarinaa, ja pöytäkunnittain ratkottiin mysteeriä. Oli vähän erikoisempi ja erittäin hääparin näköinen ohjelma, ja kaikki tuntuivat kyllä tykkäävän! Nykyäänhän on monenlaisia murhamysteeri-illallisia ja ne on tosi suosittuja, niin miksei sellainen sopisi häihinkin :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...