Jump to content
Naimisiin.info

Kavalton tila (Piikkiö)


Puh_74

Recommended Posts

  • 3 months later...

Tänään käytiin miekkosen kanssa tutustumassa Kavalton tilaan ja erityisesti Tuurunlinnaan. Olen ollut vähän hukassa hääpaikan etsinnän kanssa, kun en oikein ole tiennyt mitä haluaisin, mutta nyt kyllä selveni sekin asia, eli Tuurunlinnassa juhlimme toukohäitä ensi vuonna. Emäntä vaikutti ammattitaitoiselta ja asialliselta, lisäksi tykkäsin tyylistä, että mitään ei jätetä suullisen sopimisen varaan. Kummasti helpotti, kun nyt pystyy jo vähän alkaa suunnittelemaan häitä muutenkin, kun on puitteet tiedossa. Mikä mukavinta, niin kaikki peruskoristelut sun muut tulee talon puolesta, vähentää siis roimasti omaa stressiä. Kyllä nyt on hyvä mieli :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ensi vuonna olisi tarkoitus juhlia häitä ja kavalton tila on nyt vahvana vaihtoehtona. Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä katsomaan Tuurunlinnaa! Olemme menossa katsomaan myös toista paikkaa tulevalla viikolla, päätös tehdään siis näiden kahden väliltä.

Olemme nyt sähköpostitelleet Taijan kanssa ja hän on toistaiseksi antanut kattavimmat ja ystävällisimmät vastaukset alusta alkaen, kertoo siis paljon enemmän kun edes kysyn mikä on mielestäni hyvä asia! Olen erittäin toiveikas tämän suhteen, mahtuisi hintahaarukkaamme ja mikä parasta - hintaan sisältyy kaikki koristeluineen sun muineen :)

 

Ilmeisesti tämä alkoholi-sotku on selvinnyt, kun ei ainakaan meille puhuttu mistään 2-3 euron lisähinnasta jos tarjoilevat meidän ostamia alkoholeja..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...