Jump to content
Naimisiin.info

Ohjelma ideoita bestman/kaaso pippaloihin kaivataa


Teepu

Recommended Posts

Nyt kaivattais mukavia ohjelma ideoita kaaso/bestman pippaloihin. Eli me pidetään nyt pienet pippalot meidän kaasoille( 2 kpl) ja bestmaneille(2 kpl) sekä tietty heidän puolisoilleen. He kun eivät kaikki entuudesta tunne toisiaan niin nyt on sit mahdollisuus näin pienessä porukassa heidän tutustua jotta ohjelmien yms suunnitteleminen olis helpompaa heillä.

Eli tosiaan nyt ottaisin vastaan kivoja ohjelma ehdotuksia mitä voitais touhuta näissä pippaloissa.... :) :)

Kiitos kaikille etukäteen!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä sama tilanne eli kaksi molempaa laatua eivätkä kaikki tunne toisiaan. Me järjestetään ihan meillä kotona illan istujaiset hyvän ruuan ja saunan merkeissä. Alkoholia tarjoamme myös sitä haluaville (perinteinen tunnelman laukaisija) Ei ajateltu mitään sen kummempaa pitää kuin aivoriihi hääohjeman ja yleensä hääpäivän kulun suhteen, koska joillekin tulee helposti takalukko päälle, jos joutuu johonkin yllättävään tilanteeseen vieraassa seurassa tai ollaan ravintolassa tms. Tietysti se riippuu paljon ihmisistäkin ja heidäthän tuntee hääpari parhaiten.

Sellainen pieni tunnelman laukaisija kuitenkin ajateltiin, että ennen ruokailua jaetaan "vip"-kortit, tehdään siis rintamerkit koko porukalle, joista käy ilmi henkilön nimi ja titteli, samantyyppiset tulee sit häissä, tosin hienommat. Pidetään siis "palkintojenjako" ja sit eikun syömään!

Link to comment
Share on other sites

Heippa!

Juu me ollaan ihan kans tässä kotosalla hyvän ruuan ja juoman merkeissä.

Jotain pientä puuhaa ois kiva keksiä kun muuten se helposti menee siihen et istutaan vähän  erillään esim. miehet keskenään ja naiset omassa porukassaan juoruamassa. Jotain pientä yhteispeliä esim aliasta tai trivial pursuittia ollaan aateltu.

Sit aateltiin etmkäydään siinä aluks kierros et jokainen esittele kuka on ja kertoo suhteensa morsiammen ja kaasoon et milloin ja miten on tutustunut. Ja sit kertoo itsestään ja perheestään jotain mitä haluaa niin muille.

Tänään tossa suunnitelin juuri et alussa nostettais kuohuvat kaikille bestmaneile ja kaasoille ja tietty heidän puolisoilleen.

Ei mitään sen ihmeempää... ja baariin ei olla lähdössä et tarkotus ois olla tässä meillä kotona koko ilta... tai saa nähdä mitä ilta tuo tullessaan!! :) :) :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...