Jump to content
Naimisiin.info

Miten "muistaa" vieraita?


Guest Minde(Guest)

Recommended Posts

Guest Minde(Guest)

Tervehdys kaikki rouvat ja tulevat rouvat!  :)

Meillä on häät elokuun lopussa ja haluaisin keksiä jonkun jutun jolla kaikki vieraat tuntis olonsa tärkeäks... Tai en osaa oikein selittää. Kuulin että jossain häissä oli tehty diashow valokuvista joissa oli ollut suunnilleen jokainen vieras ainakin yhdessä kuvassa. Kiva idea mun mielestä, mutta meidän häihin tulee liki 200 ihmistä, eikä varmasti kaikista ole edes kuvaa (ainakaan helposti saatavilla). Mutta jotain tämmöistä haluaisin keksiä... Tai sitten mietin että jokaiselle olis joku pieni "viesti" että miksi hääpari pitää juuri tästä ihmisestä, mikä hänessä on ihanaa. Mutta taas, hyville kavereille tämmöinen olis tosi helppo tehdä mutta kun on kaukaisempia sukulaisia tulossa myös niin keksiikö niitä kaikille melkein 200:lle ihmiselle...?

Ymmärtääköhän joku mitä yritän tässä pohtia...  ::) :) Jos jollain tulee joku idea niin ottaisin tosi mielelläni niitä vastaan!

Ajatelkaa miten onnekkaita me kaikki naimisiin menijät ollaan! Aurinkoista kesää kaikille!  :-X:)

Link to comment
Share on other sites

Me olemme ajatelleet vieraita (osaa) hääkarkkien/ kutsujen runoissa, jotka ovat selkeästi juuri ko. henkilölle sopivia. (Anopille anopista, ystävälle ystävyydestä avioliiton ohella, "lasten suusta" pätkistä löytyy juuri sopivia monelle jne., lähes kaikille vieraille löytyi "juuri nappiin" menevä värssy -vaivaa se vaati kyllä!)

Lisäksi juhliin ja/tai valmisteluihin vaikuttaneita vieraita kiitämme menu/ohjelma-lehtisessä. Luetellaan siis nimeltä kaasot, bestman, riisikori"tytöt", musisoijat ym. ja tietenkin "kaikki vieraat".  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest Anna-Elina

Tulin ajatelleeksi tätä asiaa, kun katselin joiltain ulkomaisilta nettisivuilta ja lehdistä kuvia hääsomistuksista ja joissain kattauskuvissa on jokaisen vieraan istumapaikan kohdalla lahja! Ymmärrän kyllä sen, jos joku tahtoo tämän ketjun aloitusviestin kirjoittajan lailla esimerkiksi laittaa jokaisesta vieraasta kuvan diasarjaan tms. Siis jollain pienellä eleellä osoittaa, että "olette vieraitamme ja meille on tärkeää, että olette paikalla". Tämäkin homma voi kuitenkin mennä överiksi kilpavarustelun muodossa; toivottavasti ei missään vaiheessa mennä siihen, että lahja jokaiselle vieraalle on yksi näitä ns. välttämättömiä hääjuttuja  ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...