Jump to content
Naimisiin.info

Lappeenranta


cyem

Recommended Posts

  • 2 years later...
  • 2 years later...
Guest RubyTuesday

Millaiset vihkimistilat LPR:n maistraatissa on, noin koon ja viihtyisyyden puolesta? Huolettaa, toivottavasti turhaan, että tilat ovat virastomaisen kylmät ja "halvat", sellaiset paperinmakuiset. Lisäksi, olisi tärkeää että lähipiirimme eli max 15 hengen ryhmä mahtuisi seuraamaan vihkimistämme.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Voisi tätä ketjua herätellä vähän... Elikkä, häitä ollaan suunnittelemassa vuoden päähän ja maistraatissa mennään naimisiin. Osaisiko joku kertoa Lappeenrannan maistraatista, tiloista ja miten on sujunut yhteistyö vihkijöiden kanssa? Kovasti haluttaisi sinne ystäviä ja sukulaisia katsomaan, mutta kuten edellinenkin on käynyt kysymässä, en tiedä yhtään paljonko sinne mahtuu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Lappeenrannan maistraatin tiloihin mahtuu ihan mukavasti 15 henkilöä seuraamaan, porukka joutuu kyllä seisomaan tai ainakaan niissä häissä joissa itse olin vieraana ei ollut järjestetty tuoleja vihkimistilaan. Kynttilä paloi pöydällä ja saatiin ottaa kuvia vihkimisen jälkeen siinä paikan päällä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Heips, pakko kommentoida tähän hieman. :)

Epämukavasti menee pari viidentoista lisäksi, mutta tila ei tosiaan ole hirveän iso (tavallisen kokoinen huone, jaettu lasiovilla) ja ilma muuttuu nopeasti huonoksi. Noin isolla porukalla lasiovet täytyy varmasti jättää auki ja osa porukasta seisoo "lämpiön" puolella. On kuitenkin lämpiöineen oma tilansa, joten ulkopuoliset pysyvät poissa. Tietysti jos vieraita neuvoo ryhmittymään tiiviisti, saattavat mahtua sisäpuolellekin. Tuoleja ei vieraille ole tilan pienuuden takia, sisään mahtuisi puolet vähemmän ihmisiä...

Kuvia voi toimituksen aikana etualalta ottaa, jos se vain vihkiparille itselleen sopii. Ja vihkimisen jälkeen on yleensä aikaa rauhassa ottaa kuvia parista ja vieraista.

Varmasti jos kauniisti kysyy maistraatin kansliasta, niin vihkihuonetta saa etukäteen käydä vilkaisemassa. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei kiitos Lupunen, tämä auttoi huomattavan paljon. Kun mistään ei löydy netistä kuvia eikä oikein kuvaustakaan tilasta, on vähän orpo olo miettiä ketkä kaikki mahtuvat vihkimiseen, ja ylipäänsä mitään vihkitilaisuuteen liittyvää. Hyvä juttu, että on erillinen tila. Mietittiin jo kauhulla sitäkin, että pitääkö istua juhlatamineet päällä jossain yleisessä odotustilassa... :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...