Sign in to follow this  
Followers 0
puhi

Kotka

3 posts in this topic

Onko kenelläkään kokemusta Kotkan maistraatin päällikön vihkimisestä viikonloppuna :o? Olen aikani yrittänyt löytää vihkijää toukokuun lopulle ensi keväänä ja soittanut kaikki lähimaistraatit. Hyvinkää oli täynnä ja muut tässä lähellä eivät tee vihkimisiä viikonloppuna. Soittelin sitten Kotkan maistraattiin ja tämä päälikkö lupautui alustavasti tulemaan vihkimään Lahden lähelle Kotkasta asti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heps,

Meillä oli kyseinen kaveri vihkijänä. Sanoisin että aika omalaatuinen heppu, mutta hommansa hoiti. Meillä nyt ei ollutkaan muuta kuin peruskaava ja sormusten anto eli homma oli valmis 5 min eli kokemusta ei ole siitä jos haluaa vihkimiseen liittää musiikkia tai muuta. Ainakin tälle vihkijälle pitää lähettää etukäteen kartta, jotta löytää juhlapaikalle sekä suunnitelma vihkimisen kulusta. Jos jotain ylimääräistä on tarkoitus järjestää vihkimisen yhteyteen kannattaa ainakin tekstien lukijaksi pyytää joku muu. Vihkijällä on aika karhea ääni  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä, että jollain on kokemuksia :). Minä sain myöskin varsin omalaatuisen kuvan hepusta jo puhelimessa. Itse asiassa päädyimme sulhasen kanssa ratkaisuun, että menemme kaksin ensin maistraattiin ja otamme lauantain juhlaan puhujan Pro-Seremonioista. Eli jää tämä Kotkan maistraatin päällikkö kokeilematta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0