Jump to content
Naimisiin.info

puhi

Aktiivijäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

puhi's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Omasta puolestani voin sanoa bändistä vain hyvää . Olivat meidän häissä soittamassa toukokuun lopulla ja olimme todella tyytyväisiä. Bändi soittaa muolipuolisesti musaa laidasta laitaan. Vieraammekin kehuivat bändiä vielä jälkikäteenkin. Koko illan porukka viihtyi hyvin tanssilattialla nuorista jo vähän varttuneempaankin väkeen. Ainakin meidän häissä bändillä oli merkittävä rooli tunnelman nostattajana ja heidän avullaan saimme vietettyä ikimuistoiset bileet.
  2. Lupasin kertoa kokemuksistani Pro-Seremonioista häiden jälkeen ja en voi muuta sanoa kuin oli aivan mahtava puhe ja seremonia . Ihan meidän näköinen, sellainen rento ja mukava. Voin lämpimästi suositella muillekin. Pro-Seremonioiden kautta saimme todella ihanan hääseremonian, oli paljon kivempi kuin maistraatin oikea vihkiminen.
  3. Minkälaisen menun sisältää tuo 12 eur/hlö?
  4. puhi

    Santorini

    Oliko jollain kokemuksia Santori Oia ja Filotera hotellista?
  5. Meillä oli eilen tapaaminen puhujan kanssa, joka tulee vetämään meidän seremonian ja en voi muuta sanoa kuin, että mukava rupattelutuokio oli. Nyt odotellaan puhetta, jonka puhuja lähettää meille etukäteen nähtäväksi. Jännä nähdä, että mitä puhuja saa irti muutaman tunnin tapaamisesta. Tosin minulle jäi oikein kiva kuva. Uskon, että saadaan todella kiva ja meidän näköinen seremonia. Olen todella tyytyväinen, että päädyimme tähän Pro-seremonioihin oikean vihkimisen sijaan .
  6. puhi

    Santorini

    Onko niin ettei kukaan ole ollut Filotera hotellissa Oiassa?
  7. puhi

    Santorini

    Onko kenelläkään kokemuksia Oian hotellista nimeltä Filotera?
  8. Käsittääkseni soittavat kaikkea humpasta, valssista ja rokista ihan bilepuoleen asti .
  9. Meillä on tapaaminen puhujan kanssa 26.4. kerron sitten lisää kokemuksia Pro-seremoniasta .
  10. Meille tulee sormukseen juhlapäivä. Mennään kaksin maistraattiin torstaina ja pidetään ns. virallisena hääpäivänä lauantaita jolloin meillä on seremonia puhujineen ja juhlat. Tuo juhlapäivä on meille tärkeä päivä, joten valitsimme sen meidän hääpäiväksi.
  11. Hauska kuulla, että olette olleet tyytyväisiä bändiin IntoMieli&Set, sillä ko. bändi tulee meidän häihin soittamaan ensi keväänä .
  12. Se piti vielä sanoa, että tähän astiset kokemukset ovat vain positiivisia . Mutta jatkoa seuraa kun on jotain kerrottavaa.
  13. puhi

    Lahti ja lähialueet

    Täällä ilmoittautuu yksi Lahti/lähialueet eli meillä on häät Orimattilassa. Juhlapaikkana Jymylinna.
  14. Minkä hintaisia nuo Lahden alueen hääsviitit ovat olleet? Oletteko olleet tyytyväisiä?
  15. puhi

    Kotka

    Hyvä, että jollain on kokemuksia . Minä sain myöskin varsin omalaatuisen kuvan hepusta jo puhelimessa. Itse asiassa päädyimme sulhasen kanssa ratkaisuun, että menemme kaksin ensin maistraattiin ja otamme lauantain juhlaan puhujan Pro-Seremonioista. Eli jää tämä Kotkan maistraatin päällikkö kokeilematta.
×
×
  • Create New...