Jump to content
Naimisiin.info

Teemana kivet


Guest Taika-lilja

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Meillä oli 10 hengen pöydissä peikonpähkinää, kiviä ja tuikkuja koristeena. Ja olivat kyllä todella kauniit, sisko-kaasoni ja äitini ne yhdessä loihtivat kasaan. Peikonpähkinän oksia oli noin 8-10/pöytä, ja ne oli kasattu kiemurtelemaan pitkin pöytää, siten että kunkin leikkauspää oli pöydän keskikohdassa (osa oksista oli siis selvästi pidempiä kuin toiset, näin saatiin jatkumoefekti aikaan) Oksien leikkauspää eli pöydän keskikohta peitettiin kiviröykkiöllä (kivet olivat niitä plantagenista/ikeasta saatavia öljyttyjä vesihiottuja kiviä) ja niitä ripoteltiin pitkin poikin oksien sekaan, ikäänkuin vesiputousmaisesti. Tiedättehän keskellä on paljon kiviä, kuten oksiakin, ja ne siitä sitten hajaantuvat. Sinne tänne oli ripoteltu tuikkuja luomaan kaunista valoa pöytiin.

Suosittelen. Aika lailla edullisempaa kuin leikkokukkaluomukset. Peikonpähkinät maksoivat yhteensä noin 100e ja kivet noin 40-60e. Tuikut tulivat tilanvuokraajan puolesta.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 2 months later...
  • 8 months later...
  • 11 months later...

Onko jollain kuvaa esim. pöydästä, jossa olisi yhtenä koristeena käytetty noita Kekkilän rantakiviä? Mä vähän kaipailisin kuvaa ja tietoa onko kuvassa niitä säkissä olevia pienempiä kiviä vai niitä isoja rantakiviä. Ajattelin, että noilla kivillä saisi kivan lisän meen koristukseen, mutta en puutarhaliikkeessä noita katsellessani oikein hahmottanut minkä kokoisia nuo pienemmät ovat. Toki voisihan niitä ostaa säkin ja jos ovat liian pieniä, niin kaataa mökin rannalle luonnon kivien joukkoon.

Link to comment
Share on other sites

Vielä ei ole kuvaa, mutta viimeistään heinäkuussa sitten on! Kekkilän Isot rantakivet ovat niin isoja, että toimittavat meillä paikkakorttien virkaa. Maalaan tänään niihin nimet akryylimaalilla. Rantakivet (siis ne pienet) laitamme kynttilälyhtyihin niin, että näyttää kuin kynttilä seisoisi "hiekassa". Toivottavasti tämä onnistui edes vähän auttamaan kivien koko eron hahmottamisessa...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...