Jump to content
Naimisiin.info

tanssikielto harmittaa :(


Guest Narskutus

Recommended Posts

Meillä on nyt kuukausi (muutama päivä vajaa oikeastaan) ja nyt vasta tuli esille että meidän varaamassa juhlapaikassa ei voi tanssia. Yrittävät kuulemma hakea erityslupaa häätanssiin, mutta kaikki muu tanssiminen on kielletty. Kutsut on jo lähetetty viikkoja sitten, pitopalvelut ja juhlapaikka tosiaan varattu. Kuten myös DJ (varausmaksu maksettu). Tila ei ole seurakunnan, mutta on kylläkin vanha rakennus jossa juhlasali on juurikin toisessa kerroksessa. Itselle ei kuitenkaan koskaan tullut edes mieleen että tanssiminen ei olisi ok ja tämä tulikin nyt vasta ilmi kun dj:tä varten kyselin hänen tarvitsemiaan tietoja (johtoja ja järjestelyaikatauluja). Nyt ollaan vähän että ???????

o_O Voi ei todella kurja tilanne! :( Kyllä jos tilaa vuokraa häitä varten niin on ehdottomasti tuollainen asia kerrottava!

Onko kyseinen rakennus siis yleisestikkin vuokraus käytössä juhlia varten?

No olisi todellakin pitanyt kertoa ennen varauksen tekoa! Yleensahan haissa tanssitaan, etta onhan tuo aika torkeaa ettei asiasta mainittu mitaan aiemmin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ajattelin tulla näin jälkikäteen päivittelemään asiasta. Eli tuossa meillä oli tapahtunut jokin kommunikaatiokatkos, ensin oltiin puhuttu yhden ja sitten tapaamisessa toisen ihmisen kanssa, sen takia meni tuo ilmoitus meiltä ohi. Parin itkun jälkeen äiti sitten vain sanoi että hän sinne soittaa ja päädyttiin siihen että varataan kokonaan uusi paikka. (oli kyselty jo että onko vapaana alustavasti). Juhlat vietettiin siis ihan ajallaa, mutta juhlittiin eri osoitteessa kuin aiottiin. Osittain jäi harmittamaan, osittain uusi paikka oli parempi. Mutta kaikki siis järjestyi hyvin ja ainakin olivat ikimuistoiset juhlat :D.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...