Jump to content
Naimisiin.info

Tärkeä tiedotus tekijänoikeuksista, hintatiedoista


Admin

Recommended Posts

Hääkuvien tekijänoikeudet kuuluvat niiden kuvaajalle! Eli jos laitatte sivustollemme julkisesti esille muita kuin itse ottamianne kuvia, pyytäkää aina lupa kuvaajalta.

Kun kirjoitatte eri ammatinharjoittajista ja heidän toiminnastaan, muistakaa ensinnäkin pysyä totuudessa, sillä TE vastaatte itse sanomisistanne ja tarpeen mukaan joudutte niistä vastuuseen.

Kaikki lukijat muistakaa, että jokainen viesti täällä edustaa vain kyseisen kirjoittajan täysin yksipuolista mielipidettä asiasta, ei todellakaan Naimisiin.infon kantaa, saati sitten välttämättä mitään 'yleistä totuutta'. Yrittäjät itse eivät täällä pysty kommentoimaan eikä oikaisemaan heihin kohdistuvia mahdollisia aiheettomia viestejä, joten kirjoittakaa vain omista kokemuksistanne eikä kuulopuheita.

Täällä olevat jäsenten lähettämät hintatiedot ovat myöskin lähettäjien kokemuksia heidän omista kokemuksistaan. Hintoja katsoessa täytyy AINA muistaa se, että hinnat muuttuvat ajankohdan, tilanteen, hääparin, paikkakunnan ja kuun asennon mukaan, joten älkää pitäkö täällä mahdollisesti näkyviä hintatietoja välttämättä minään 'virallisina hintoina'. Ammattilaisten suorat yhteystiedot ovat yhtä lähellä kuin meidän hääpalveluosasto, eli kahden klikkauksen päässä.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...
Guest Puolin ja toisin

Totta. Kun hääpari on kuitenkin valokuvauksen kohteena, kannattaa toimeksiannon yhteydessä mielellään kirjallisesti sopia että kuvaaja luovuttaa oikeudet hääparille. Tätä ei välttämättä tule ajatelleeksi, eihän häävalokuvia edes otettaisi ilman hääparia ja heidän toimeksiantoaan. Tämän asian kun ottaa huomioon, saa omilla valokuvillaan tehdä mitä haluaa!

Ikävä sanoa, mutta vastaavaa huomioon ottavaa kohtelua ei aina saa kuvaajilta: hääpareista otetut valokuvat saattavat päätyä julkiselle paikalle näytille (esim. liikkeen näyteikkunaan) ilman hääparin nimenomaista suostumusta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...