Admin

Perustajajäsen
 • Content count

  140
 • Joined

 • Last visited

About Admin

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 07/01/63

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  Akaa
 1. Anteeksi taas katkos foorumien toiminnassa, jostakin syystä toisen foorumin varmuuskopiointi ei toimi kunnolla ja vaan täyttää pikkuhiljaa koko palvelintilan. Hosti ehtii lomaltaan korjata asian kunnolla vasta keskiviikkona, toivottavasti ei tila täyty taas ennen sitä. Pahoittelut!
 2. IPB julkaisee pian yleiseen jakoon seuraavan version tästä yhteisöpohjasta ja muutoksia onkin tiedossa valtava määrä: Leaderboard Enhancements Richer Embeds Group Promotion Improvement Fluid Forum View Member History Editor Uploading Improvements Authy Integration Commerce Improvements New REST API Endpoints Gallery Improvements Statistic Reporting Copy Topic to Database Downloads Index Page Blog Sidebar Promoting Content Clubs Reactions Calendar Venues Social Sign In Streamlining Calendar Add Similar Event Gallery Lightbox Navigation Letter Profile Photos SEO Improvements Device Management Delayed Deletes Calendar Event Reminders Content Messages Recommended Replies Complete Your Profile Oikein isoja uudistuksia ovat 'klubit', eli jokainen voi halutessaan perustaa tänne oman 'klubinsa' eli alifoorumin. Lisäksi tulevat reaktiot, eli entisen tykkäämisen lisäksi voi ihastella ja vihastella ja mitä vaan itse haluamme. Lisäksi tuo 'fluid forum view' mahdollistaa jokaiselle ikäänkuin oman foorumin rakentamisen siten, että voi itse päättää mitä tulee heti esille ja mitä seuraa. Eli hienoja uutuuksia tiedossa, kunhan ensin hiovat bugit pois.
 3. Siellä on nyt n. 55% viesteistä palautettu mutta 58 muuta asiaa on palauttamatta, joten odotellaan rauhassa tuon taustatoiminnan päättymistä ja katsellaan sitten oikein kunnolla
 4. Vaukkarit ovat myös nyt suojatun yhteyden takana, joten tuota ilmoitusta ei pitäisi enää tulla. Toisaalta, se koko ajan tekee taustalla siirtotoimintoja, joten kenties siellä on vielä joku juttu kesken. Mutta tosiaan sinne kannattaa nyt mennä https:// -alkuisella osoitteella.
 5. Vaikuttaa toki käyttömukavuuteen, mutta ei kuitenkaan niin, että estäisi foorumin käyttämisen. Ja jos se joskus on toiminut, niin kyllä se taas joskus saadaan toimimaan. Joku näistä palvelinmuutoksista tai minun taustalla tekemät muutokset ovat aiheuttaneet tämän, mutta juuri nyt en ehdi siihen syventyä. Tuo koko syötejuttu kun on täysin uusi minulle(kin) ja siinä on valtavasti eri asetusvaihtoehtoja tuolla adminpaneelissa.
 6. Syötteisiin enkä niiden tausta-asetuksiin en ole vielä lainkaan ehtinyt keskittyä, niille ei ole tehty mitään. Asia tullaan tutkimaan ja sitten katsotaan mitä millekin asialle on mahdollista tehdä, mutta tämä menee hyvinkin tulevalle viikolle.
 7. Muistakaahan, että tulen tässä jossakin vaiheessa täydellisesti muuttamaan sekä nuo 'arvonimet' että niihin tarvitut viestimäärät. Siksi on ihan sama mitä teillä nyt siinä nikin alla lukee, se tulee muuttumaan ihan jokaisella.
 8. Täytyisi tosiaan tietää, että vieläkö ihmisille tulee noita virheilmoituksia. Eilen ne olivat varmasti 'ihan normaaleja', koska vaihdoimme palvelimen asetuksia ja ihmisillä oli vanhoja evästeitä selaimissaan, mutta olisi mielenkiintoista tietää, josko tuo jatkuu tänään.
 9. Palvelimellemme asennettiin viimeisin vakaa PHP-versio tänään, koska tämän foorumin pitäisi toimia sillä paremmin kuin vanhalla. Ainakaan minulla ei olekaan tänään jumittaneet nämä viestien kirjoittamiset. Mikään ihan hirveän yleinen tuo teidän ongelma ei taida olla, koska muuten täällä olisi kyllä aikamoisesti isompi häly asiasta. Voisiko olla, että noissa teidän laitteissa vaan on niin vanhat selainversiot, että ne eivät tue 'jotakin'? Toisaalta aika erikoista, että tämä tapahtuu vain yhdellä sivulla. En ymmärrä. Kysyn asiaa foorumisoftan tuessa, he varmasti osaavat sanoa jotain tuosta virheilmoituksesta.
 10. http://www.naimisiin.info/yhteiso/topic/126119-tuleeko-sinulle-tupla-ja-triplapostauksia/
 11. Tuplaviestitysongelma ei voi johtua varmuuskopioinnista, joku muu asia on syynä.
 12. Yritysten ketjut on parasta pitää itse aiheketjujen alikansioina. Omaksi osastoksi tungettuna niissä ei käy kukaan, eikä ne ole hyvin tarosalla sellaiselle kävijälle, joka etsii nimenomaan tietoa jostakin tietystä hääalasta. Henkilö, joka saapuu foorumille lukemaan vaikka hääkuvauksesta, on erittäin todennäköisesti kiinnostunut myös saman alan palveluista. Kun ammattilaisten ketjut ovat siinä samassa, ihan lähellä, niin kynnys mennä niitä lukemaan on huomattavasti matalampi kuin erikseen rullata jonnekin tuhannen osaston alapuolelle ja sieltä sitten taas erikseen etsiskellä valokuvaajat.
 13. En ole ihan varma mutta muistelisin, että koko foorumin varmuuskopiointi tehdään juuri tähän aikaan joka päivä, se voisi selittää jumittamista. Tutkitaan asiaa myöhemmin, kunhan saadaan jonkunlainen kaava tälle käyttäytymiselle. Jos muuten viestin lähetys jää jumittamaan, niin siitä voi päästä nopeammin ohi siten, että klikkaatte selaimen takaisin -nappulaa ja sitten kun olette etusivulla, klikkaatte selaimen eteenpäin -nappulaa ja olette siinä samassa ketjussa, uusi viesti paikoillaan.