Admin

Perustajajäsen
 • Content count

  140
 • Joined

 • Last visited

About Admin

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 07/01/63

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  Akaa
 1. Tervetuloa 15 v. juhlavuottaan viettävälle, Suomen suosituimman häämedian Naimisiin.infon legendaariselle hääfoorumille Rekisteröityminen foorumille on helppoa ja täysin ilmaista. Osaa foorumista pystyy lukemaan rekisteröitymättäkin, mutta rekisteröitymällä saat monia etuja: Pystyt kirjoittamaan foorumille, tekemään kysymyksiä ja vastailemaan muiden viesteihin. Voit osallistua arvontoihin ja kilpailuihin. Saat käyttöösi oman nimimerkin ja profiilin, jolloin saat käyttöösi myös yksityisviestit. Saat halutessasi välittömästi käyttöösi yhden henkilökohtaisen blogin sekä yhden valokuvagallerian. Pääset myymään ja ostamaan häätuotteita ilmaiselta hääkirpputoriltamme. Kun olet kirjoittanut foorumille yhteensä yli 20 viestiä, pääset automaattisesti Aktiivijäsen -ryhmään. Tämän jälkeen pääset lukemaan ja pitämään myös omaa henkilökohtaista Hääpäiväkirjaa. Lisäksi sinulle aukeaa foorumimme ei-hääaiheiset osastot, joilla useat morsiamet (ja jotkut sulhaset) ovat viihtyneet jo yli 10 vuoden ajan Aktiivijäsen saa käyttöönsä 2 blogia ja 3 kuvagalleriaa. Rekisteröidy siis jäseneksi jo tänään. Rekisteröityminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. Varoituksen sana kuitenkin: sadat morsiamet ovat jääneet tänne 'koukkuun' jo 15 vuoden ajaksi Rekisteröidy ja ota itse selvää, miksi. Tervetuloa mukaan iloisen mielen foorumille!
 2. Pystyäkseen kirjoittamaan foorumille ammattilaisen täytyy olla ensin mainostajana meidän hääpalveluosastolla, lisätietoja http://www.naimisiin.info/mediatiedot.html
 3. Strand on hääpalveluosastolla "Videokuvaaja.net", sinulla ei ollut mahiksia tunnistaa
 4. Mainostajat huomio: kaikki info-sivustojen banneripaikat tullaan muuttamaan hinnoittelultaan klikkausperusteisiksi, entisten näyttömäärä- tai aikamääräperusteisten sijaan. Tämä siksi, että erilaiset AdBlocker -systeemit ovat yleistyneet erittäin nopeasti ja uuden Windows10 -käyttöjärjestelmän myötä yleistynevät entisestään. Näyttömäärään saati sitten aikaan perustuvat hinnoittelut voivat olla hiukan huonoja mainostajille, mikäli vaikkapa puolet sivuston kävijöistä ei näe niitä lainkaan käyttämiensä esto-ohjelmien takia. Klikkausmääriin perustuva hinnoittelu on reilua, sillä jos kävijä ei näe koko mainosta, ei hän sitä myöskään klikkaa = mainostajan mainosbudjetti ei kulu. Tästä lähtien bannerimainostaja siis maksaa ainoastaan klikkauksista, eli _todella_ kiinnostuneista potentiaalisista asiakkaista. Mainoksenesto-ohjelmat eivät tunnista (ainakaan tällä hetkellä) foorumisponsoreiden mainoksia mainoksiksi, joten niissä säilytetään aikaperusteinen hinnoittelu.
 5. Päivitetty, tervetuloa sisäpiiriin Evästeiden vaihtuminen voi vaatia foorumilta ulos kirjautumista.
 6. Tuohon kannattaisi varmasti myös pistää, millä alueella teette keikkoja, miten kauaksi lähdette
 7. Ei ole, lista on piilotettu näkyviltä. Samoin ko. titteli ei ole näkyvillä jäsenten profiileissa. Ok. Saako edes sellaista tietoa, että kuinka monella henkilöllä on pääsy sisäpiirialueelle? Jokainen voi mennä tuonne jäsenlistaa penkomaan ja tutkimaan, koska immeiset ovat tänne rekisteröityneet. Mutta sehän ei vielä sano oikein mitään, sillä kyllähän tuolla on varmasti tuhansia yli 10 v. sitten tänne rekisteröityneitä, mutta kun heidän täytyy olla sekä aktiivisia että itse ilmoittautua mukaan, niin sitä todellista lukua ei tiedä oikein millään. Voi tosin olla, että minulle se lista tulee kyllä näkyville tuonne hallintapaneelin kätköihin. Voin ilmoitella luvun jonkun ajan kuluttua, kun hätäisimmät ovat ilmoittautuneet.
 8. Ei ole, lista on piilotettu näkyviltä. Samoin ko. titteli ei ole näkyvillä jäsenten profiileissa.
 9. Mikäli olet ollut profiilisi mukaan jäsenenä Naimisiin.infon foorumilla 10 vuotta tai yli ja olet edelleen aktiivinen foorumilla, ilmoittaudu tässä ketjussa tai vaikka minulle privana. Yli 10 v. jäsenenä olleille aukeaa oma pieni soppi, missä fontti on isompi ja missä kaikki muistavat ajan, kun Facebookia ei ollut edes olemassa
 10. Aikaisimmin Naimisiin.infon hääkirpputorille on voinut laittaa 'ilmoituksen' siten, että on rekisteröitynyt foorumille, saanut tittelin 'Jäsen' ja sitten vain kirjoittanut 'ilmoituksen'. 20.10. alkaen homma ei enää toimi niin. Jotta voisit aloittaa myyntiosastoilla uuden viestiketjun (='ilmoituksen'), täytyy sinun ensin rekisteröityä ja sen jälkeen kirjoittaa yli 20 hääaiheista viestiä hääosastoille, jolloin titteliksesi tulee automaattisesti 'Aktiivijäsen'. Käytännössä siis kannattaa tehdä niin, että rekisteröityy Naimisiin.infoon jo heti hääsuunnittelun alkuvaiheessa ja osallistuu hääkeskusteluihin koko hääsuunnittelun ajan. Ei kannata tehdä niin, että tulee tänne ja rekisteröityy, jonka jälkeen kirjoittaa yli 20 höpöhöpöviestiä saadakseen Aktiivijäsen -tittelin. Tätä tullaan valvomaan resurssien puitteissa ja höpöhöpö-jäsenyydet poistetaan. Pelkkä 'Jäsen' voi kuitenkin vastata kaikkiin ketjuihin myyntiosastoilla ja myöskin aloittaa ketjuja osto-osastoilla. Lisäksi ilmoituksien esilläoloaikaa on muutettu siten, että ilmoituksen jättäjän täytyy itse kommentoida ketjuunsa vähintään kuukauden välein entisen kahden sijaan, tai muuten ketju poistetaan. Tällä pyritään pitämään osasto 'tuoreempana' ja vähentämään entisestään haamuilmoituksia.
 11. Aikaisimmin Naimisiin.infon hääkirpputorille on voinut laittaa 'ilmoituksen' siten, että on rekisteröitynyt foorumille, saanut tittelin 'Jäsen' ja sitten vain kirjoittanut 'ilmoituksen'. 20.10. alkaen homma ei enää toimi niin. Jotta voisit aloittaa myyntiosastoilla uuden viestiketjun (='ilmoituksen'), täytyy sinun ensin rekisteröityä ja sen jälkeen kirjoittaa yli 20 hääaiheista viestiä hääosastoille, jolloin titteliksesi tulee automaattisesti 'Aktiivijäsen'. Käytännössä siis kannattaa tehdä niin, että rekisteröityy Naimisiin.infoon jo heti hääsuunnittelun alkuvaiheessa ja osallistuu hääkeskusteluihin koko hääsuunnittelun ajan. Ei kannata tehdä niin, että tulee tänne ja rekisteröityy, jonka jälkeen kirjoittaa yli 20 höpöhöpöviestiä saadakseen Aktiivijäsen -tittelin. Tätä tullaan valvomaan resurssien puitteissa ja höpöhöpö-jäsenyydet poistetaan. Pelkkä 'Jäsen' voi kuitenkin vastata kaikkiin ketjuihin myyntiosastoilla ja myöskin aloittaa ketjuja osto-osastoilla. Lisäksi ilmoituksien esilläoloaikaa on muutettu siten, että ilmoituksen jättäjän täytyy itse kommentoida ketjuunsa vähintään kuukauden välein entisen kahden sijaan, tai muuten ketju poistetaan. Tällä pyritään pitämään osasto 'tuoreempana' ja vähentämään entisestään haamuilmoituksia.
 12. Aikaisimmin Naimisiin.infon hääkirpputorille on voinut laittaa 'ilmoituksen' siten, että on rekisteröitynyt foorumille, saanut tittelin 'Jäsen' ja sitten vain kirjoittanut 'ilmoituksen'. 20.10. alkaen homma ei enää toimi niin. Jotta voisit aloittaa myyntiosastoilla uuden viestiketjun (='ilmoituksen'), täytyy sinun ensin rekisteröityä ja sen jälkeen kirjoittaa yli 20 hääaiheista viestiä hääosastoille, jolloin titteliksesi tulee automaattisesti 'Aktiivijäsen'. Käytännössä siis kannattaa tehdä niin, että rekisteröityy Naimisiin.infoon jo heti hääsuunnittelun alkuvaiheessa ja osallistuu hääkeskusteluihin koko hääsuunnittelun ajan. Ei kannata tehdä niin, että tulee tänne ja rekisteröityy, jonka jälkeen kirjoittaa yli 20 höpöhöpöviestiä saadakseen Aktiivijäsen -tittelin. Tätä tullaan valvomaan resurssien puitteissa ja höpöhöpö-jäsenyydet poistetaan. Pelkkä 'Jäsen' voi kuitenkin vastata kaikkiin ketjuihin myyntiosastoilla ja myöskin aloittaa ketjuja osto-osastoilla. Lisäksi ilmoituksien esilläoloaikaa on muutettu siten, että ilmoituksen jättäjän täytyy itse kommentoida ketjuunsa vähintään kuukauden välein entisen kahden sijaan, tai muuten ketju poistetaan. Tällä pyritään pitämään osasto 'tuoreempana' ja vähentämään entisestään haamuilmoituksia.
 13. Aikaisimmin Naimisiin.infon hääkirpputorille on voinut laittaa 'ilmoituksen' siten, että on rekisteröitynyt foorumille, saanut tittelin 'Jäsen' ja sitten vain kirjoittanut 'ilmoituksen'. 20.10. alkaen homma ei enää toimi niin. Jotta voisit aloittaa myyntiosastoilla uuden viestiketjun (='ilmoituksen'), täytyy sinun ensin rekisteröityä ja sen jälkeen kirjoittaa yli 20 hääaiheista viestiä hääosastoille, jolloin titteliksesi tulee automaattisesti 'Aktiivijäsen'. Käytännössä siis kannattaa tehdä niin, että rekisteröityy Naimisiin.infoon jo heti hääsuunnittelun alkuvaiheessa ja osallistuu hääkeskusteluihin koko hääsuunnittelun ajan. Ei kannata tehdä niin, että tulee tänne ja rekisteröityy, jonka jälkeen kirjoittaa yli 20 höpöhöpöviestiä saadakseen Aktiivijäsen -tittelin. Tätä tullaan valvomaan resurssien puitteissa ja höpöhöpö-jäsenyydet poistetaan. Pelkkä 'Jäsen' voi kuitenkin vastata kaikkiin ketjuihin myyntiosastoilla ja myöskin aloittaa ketjuja osto-osastoilla. Lisäksi ilmoituksien esilläoloaikaa on muutettu siten, että ilmoituksen jättäjän täytyy itse kommentoida ketjuunsa vähintään kuukauden välein entisen kahden sijaan, tai muuten ketju poistetaan. Tällä pyritään pitämään osasto 'tuoreempana' ja vähentämään entisestään haamuilmoituksia.