Admin

Perustajajäsen
 • Content count

  206
 • Joined

 • Last visited

About Admin

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 07/01/63

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  Promajna, Kroatia
 1. Tervetuloa 15 v. juhlavuottaan viettävälle, Suomen suosituimman häämedian Naimisiin.infon legendaariselle hääfoorumille Rekisteröityminen foorumille on helppoa ja täysin ilmaista. Osaa foorumista pystyy lukemaan rekisteröitymättäkin, mutta rekisteröitymällä saat monia etuja: Pystyt kirjoittamaan foorumille, tekemään kysymyksiä ja vastailemaan muiden viesteihin. Voit osallistua arvontoihin ja kilpailuihin. Saat käyttöösi oman nimimerkin ja profiilin, jolloin saat käyttöösi myös yksityisviestit. Saat halutessasi välittömästi käyttöösi yhden henkilökohtaisen blogin sekä yhden valokuvagallerian. Pääset myymään ja ostamaan häätuotteita ilmaiselta hääkirpputoriltamme. Kun olet kirjoittanut foorumille yhteensä yli 20 viestiä, pääset automaattisesti Aktiivijäsen -ryhmään. Tämän jälkeen pääset lukemaan ja pitämään myös omaa henkilökohtaista Hääpäiväkirjaa. Lisäksi sinulle aukeaa foorumimme ei-hääaiheiset osastot, joilla useat morsiamet (ja jotkut sulhaset) ovat viihtyneet jo yli 10 vuoden ajan Aktiivijäsen saa käyttöönsä 2 blogia ja 3 kuvagalleriaa. Rekisteröidy siis jäseneksi jo tänään. Rekisteröityminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. Varoituksen sana kuitenkin: sadat morsiamet ovat jääneet tänne 'koukkuun' jo 15 vuoden ajaksi Rekisteröidy ja ota itse selvää, miksi. Tervetuloa mukaan iloisen mielen foorumille!
 2. Pystyäkseen kirjoittamaan foorumille ammattilaisen täytyy olla ensin mainostajana meidän hääpalveluosastolla, lisätietoja http://www.naimisiin.info/mediatiedot.html
 3. Strand on hääpalveluosastolla "Videokuvaaja.net", sinulla ei ollut mahiksia tunnistaa
 4. Mainostajat huomio: kaikki info-sivustojen banneripaikat tullaan muuttamaan hinnoittelultaan klikkausperusteisiksi, entisten näyttömäärä- tai aikamääräperusteisten sijaan. Tämä siksi, että erilaiset AdBlocker -systeemit ovat yleistyneet erittäin nopeasti ja uuden Windows10 -käyttöjärjestelmän myötä yleistynevät entisestään. Näyttömäärään saati sitten aikaan perustuvat hinnoittelut voivat olla hiukan huonoja mainostajille, mikäli vaikkapa puolet sivuston kävijöistä ei näe niitä lainkaan käyttämiensä esto-ohjelmien takia. Klikkausmääriin perustuva hinnoittelu on reilua, sillä jos kävijä ei näe koko mainosta, ei hän sitä myöskään klikkaa = mainostajan mainosbudjetti ei kulu. Tästä lähtien bannerimainostaja siis maksaa ainoastaan klikkauksista, eli _todella_ kiinnostuneista potentiaalisista asiakkaista. Mainoksenesto-ohjelmat eivät tunnista (ainakaan tällä hetkellä) foorumisponsoreiden mainoksia mainoksiksi, joten niissä säilytetään aikaperusteinen hinnoittelu.
 5. Tuohon kannattaisi varmasti myös pistää, millä alueella teette keikkoja, miten kauaksi lähdette
 6. Aikaisimmin Naimisiin.infon hääkirpputorille on voinut laittaa 'ilmoituksen' siten, että on rekisteröitynyt foorumille, saanut tittelin 'Jäsen' ja sitten vain kirjoittanut 'ilmoituksen'. 20.10. alkaen homma ei enää toimi niin. Jotta voisit aloittaa myyntiosastoilla uuden viestiketjun (='ilmoituksen'), täytyy sinun ensin rekisteröityä ja sen jälkeen kirjoittaa yli 20 hääaiheista viestiä hääosastoille, jolloin titteliksesi tulee automaattisesti 'Aktiivijäsen'. Käytännössä siis kannattaa tehdä niin, että rekisteröityy Naimisiin.infoon jo heti hääsuunnittelun alkuvaiheessa ja osallistuu hääkeskusteluihin koko hääsuunnittelun ajan. Ei kannata tehdä niin, että tulee tänne ja rekisteröityy, jonka jälkeen kirjoittaa yli 20 höpöhöpöviestiä saadakseen Aktiivijäsen -tittelin. Tätä tullaan valvomaan resurssien puitteissa ja höpöhöpö-jäsenyydet poistetaan. Pelkkä 'Jäsen' voi kuitenkin vastata kaikkiin ketjuihin myyntiosastoilla ja myöskin aloittaa ketjuja osto-osastoilla. Lisäksi ilmoituksien esilläoloaikaa on muutettu siten, että ilmoituksen jättäjän täytyy itse kommentoida ketjuunsa vähintään kuukauden välein entisen kahden sijaan, tai muuten ketju poistetaan. Tällä pyritään pitämään osasto 'tuoreempana' ja vähentämään entisestään haamuilmoituksia.
 7. Aikaisimmin Naimisiin.infon hääkirpputorille on voinut laittaa 'ilmoituksen' siten, että on rekisteröitynyt foorumille, saanut tittelin 'Jäsen' ja sitten vain kirjoittanut 'ilmoituksen'. 20.10. alkaen homma ei enää toimi niin. Jotta voisit aloittaa myyntiosastoilla uuden viestiketjun (='ilmoituksen'), täytyy sinun ensin rekisteröityä ja sen jälkeen kirjoittaa yli 20 hääaiheista viestiä hääosastoille, jolloin titteliksesi tulee automaattisesti 'Aktiivijäsen'. Käytännössä siis kannattaa tehdä niin, että rekisteröityy Naimisiin.infoon jo heti hääsuunnittelun alkuvaiheessa ja osallistuu hääkeskusteluihin koko hääsuunnittelun ajan. Ei kannata tehdä niin, että tulee tänne ja rekisteröityy, jonka jälkeen kirjoittaa yli 20 höpöhöpöviestiä saadakseen Aktiivijäsen -tittelin. Tätä tullaan valvomaan resurssien puitteissa ja höpöhöpö-jäsenyydet poistetaan. Pelkkä 'Jäsen' voi kuitenkin vastata kaikkiin ketjuihin myyntiosastoilla ja myöskin aloittaa ketjuja osto-osastoilla. Lisäksi ilmoituksien esilläoloaikaa on muutettu siten, että ilmoituksen jättäjän täytyy itse kommentoida ketjuunsa vähintään kuukauden välein entisen kahden sijaan, tai muuten ketju poistetaan. Tällä pyritään pitämään osasto 'tuoreempana' ja vähentämään entisestään haamuilmoituksia.
 8. Aikaisimmin Naimisiin.infon hääkirpputorille on voinut laittaa 'ilmoituksen' siten, että on rekisteröitynyt foorumille, saanut tittelin 'Jäsen' ja sitten vain kirjoittanut 'ilmoituksen'. 20.10. alkaen homma ei enää toimi niin. Jotta voisit aloittaa myyntiosastoilla uuden viestiketjun (='ilmoituksen'), täytyy sinun ensin rekisteröityä ja sen jälkeen kirjoittaa yli 20 hääaiheista viestiä hääosastoille, jolloin titteliksesi tulee automaattisesti 'Aktiivijäsen'. Käytännössä siis kannattaa tehdä niin, että rekisteröityy Naimisiin.infoon jo heti hääsuunnittelun alkuvaiheessa ja osallistuu hääkeskusteluihin koko hääsuunnittelun ajan. Ei kannata tehdä niin, että tulee tänne ja rekisteröityy, jonka jälkeen kirjoittaa yli 20 höpöhöpöviestiä saadakseen Aktiivijäsen -tittelin. Tätä tullaan valvomaan resurssien puitteissa ja höpöhöpö-jäsenyydet poistetaan. Pelkkä 'Jäsen' voi kuitenkin vastata kaikkiin ketjuihin myyntiosastoilla ja myöskin aloittaa ketjuja osto-osastoilla. Lisäksi ilmoituksien esilläoloaikaa on muutettu siten, että ilmoituksen jättäjän täytyy itse kommentoida ketjuunsa vähintään kuukauden välein entisen kahden sijaan, tai muuten ketju poistetaan. Tällä pyritään pitämään osasto 'tuoreempana' ja vähentämään entisestään haamuilmoituksia.
 9. Aikaisimmin Naimisiin.infon hääkirpputorille on voinut laittaa 'ilmoituksen' siten, että on rekisteröitynyt foorumille, saanut tittelin 'Jäsen' ja sitten vain kirjoittanut 'ilmoituksen'. 20.10. alkaen homma ei enää toimi niin. Jotta voisit aloittaa myyntiosastoilla uuden viestiketjun (='ilmoituksen'), täytyy sinun ensin rekisteröityä ja sen jälkeen kirjoittaa yli 20 hääaiheista viestiä hääosastoille, jolloin titteliksesi tulee automaattisesti 'Aktiivijäsen'. Käytännössä siis kannattaa tehdä niin, että rekisteröityy Naimisiin.infoon jo heti hääsuunnittelun alkuvaiheessa ja osallistuu hääkeskusteluihin koko hääsuunnittelun ajan. Ei kannata tehdä niin, että tulee tänne ja rekisteröityy, jonka jälkeen kirjoittaa yli 20 höpöhöpöviestiä saadakseen Aktiivijäsen -tittelin. Tätä tullaan valvomaan resurssien puitteissa ja höpöhöpö-jäsenyydet poistetaan. Pelkkä 'Jäsen' voi kuitenkin vastata kaikkiin ketjuihin myyntiosastoilla ja myöskin aloittaa ketjuja osto-osastoilla. Lisäksi ilmoituksien esilläoloaikaa on muutettu siten, että ilmoituksen jättäjän täytyy itse kommentoida ketjuunsa vähintään kuukauden välein entisen kahden sijaan, tai muuten ketju poistetaan. Tällä pyritään pitämään osasto 'tuoreempana' ja vähentämään entisestään haamuilmoituksia.
 10. Aikaisimmin Naimisiin.infon hääkirpputorille on voinut laittaa 'ilmoituksen' siten, että on rekisteröitynyt foorumille, saanut tittelin 'Jäsen' ja sitten vain kirjoittanut 'ilmoituksen'. 20.10. alkaen homma ei enää toimi niin. Jotta voisit aloittaa täällä uuden viestiketjun (='ilmoituksen'), täytyy sinun ensin rekisteröityä ja sen jälkeen kirjoittaa yli 20 hääaiheista viestiä hääosastoille, jolloin titteliksesi tulee automaattisesti 'Aktiivijäsen'. Käytännössä siis kannattaa tehdä niin, että rekisteröityy Naimisiin.infoon jo heti hääsuunnittelun alkuvaiheessa ja osallistuu hääkeskusteluihin koko hääsuunnittelun ajan. Ei kannata tehdä niin, että tulee tänne ja rekisteröityy, jonka jälkeen kirjoittaa yli 20 höpöhöpöviestiä saadakseen Aktiivijäsen -tittelin. Tätä tullaan valvomaan resurssien puitteissa ja höpöhöpö-jäsenyydet poistetaan. Lisäksi ilmoituksien esilläoloaikaa on muutettu siten, että ilmoituksen jättäjän täytyy itse kommentoida ketjuunsa vähintään kuukauden välein entisen kahden sijaan, tai muuten ketju poistetaan. Tällä pyritään pitämään osasto 'tuoreempana' ja vähentämään entisestään haamuilmoituksia.
 11. http://www.naimisiin.info/haalehti/kopiosivustot_vaikeuksissa.html Kiinalaisia kopiohääpukujen valmistajia vastaan käytävässä 'sodassa' on saavutettu ensimmäinen, erittäin merkittävä voitto. Usan tulli ja Homeland Security ovat alkaneet sulkemaan Kiinassa sijaitsevia huijarisivustoja, jotka myyvät halpoja kopiorättejä oikeiden hääpukujen kuvilla. Tällä hetkellä suljettuja sivustoja on vain muutama kymmen, mutta kesällä 2014 tullaan sulkemaan yli 2400 uutta sivustoa. Kyseisten nettikauppojen matkalla olevat puvut tullaan takavarikoimaan ja tuhoamaan ja niistä maksetut rahat tullaan takavarikoimaan ja antamaan näitä huijareita vastaan taisteleville yhdistyksille. Jo suljettuja sivustoja ovat mm. seuraavat: Moncherybridal.comMorilybridal.comMaggiebrides.omHappyweddingdresses.comPhoebebridal.comViviennebridal.comBigdaydress.netLafemmedressescheap.comLafemmepromdressesin2012.comLafemmedressesoutlet.comMoorepromdresses.comMoorepromdress.orgTuterabridal.comWeddingdressespricesale.comFbridal.comBeautifulpromgowndresses.comjne.Mikäli olet tilannut puvun ko. yrityksistä, niin et tule koskaan saamaan sitä etkä rahojasi takaisin. Tähän listaan tulee pian satoja uusia suljettuja sivustoja, ilmoitamme niistä heti kun saamme oikeudenkäyntipaperit käsiimme.
 12. Ihan totta hei JenJenHousen tapainen pulju nimenomaan elää sillä, ettei noudata minkään maan lakeja eikä varsinkaan suomalaista kuluttajansuojalakia. Tuollaiset eivät ikimaailmassa nosta minkäänlaista syytettä mistään eikä missään. Noista niputtamisjutuista keskustellaan todellakin tuolla toisessa ketjussa, pidetään tämä otsikossaan.
 13. Ei mitään 'outoa', oli siirtynyt tuonne toiseen ketjuun muiden mukana kun oli siinä ot-viestien välissä. Nyt siirretty takaisin. Oho, vai että käräjille nyt joudun Aika kiihkeitä uhkauksia ihmiseltä, joka ei millään muotoa halua puolustella JenJenHousen tapaa lähetellä mitä sattuu, missä koossa sattuu Mikään laki Suomessa tai maailmalla ei estä nimittämästä huijarifirmoja huijarifirmoiksi. Jos haluat käräjille lähteä, niin ehkä kuitenkin kannattaisi aloittaa näistä JenJenHousea koskevista kuluttajasivustojen lauseista ja kirjoittajista: "JenJenHouse is a Scam. Their dresses do not look like the beautiful pictures. JenJen removes all comments to the contrary." "I ordered ivory and was sent bright white. When I requested a refund, I was offered a 15% refund. What a waste of money and time...I'm donating the dress to charity." "JenJenHouse is a scam!!! I ordered a dress from them, as I was a bridesmaid in a wedding. My measurements were EXACTLY a size 10...the dress came 2 sizes too big!" "they are a total scam company..." "Ladies please be warned that this place does terrible work." "I am very frustrated, my family says let it go, but i can't. It's alot of money for a person on a fixed income and it's the principal of it!! How dare they do this to people? I don't like feeling stupid, i won't be a victim." "I ordered a dress from the website, when I received the dress it did not look like the picture in the website. When I got in contact with the company they said that not every dress looked like the pictures on the website." "I ordered three dresses from JenJenHouse and two of thenm are sleeveless although they had sleeves in the picture." "This site is the reason people say buyer beware. I ordered a chiffon tea length (just past the knees) dress and received this hideous dress that was made from fabric you'd make curtains out of-not chiffon and the dress went to my ankles and I'm 5'7" so it's not like I'm short and they can use that as an excuse to why the length was wrong." "Don't buy from jjshouse or their site Jenjenhouse.com. Its a scam, where they take your money, sent you a cheaply made, dress that would cost less than $50 and then not even reply when you ask for a refund!" Jotta tämä ketju pysyisi otsikossa, niin jatketaan tätä aihetta yleisellä tasolla tuolla em. ketjussa. Jos kuitenkin tarkoitat, että tähän ketjuun tuomani, JenJenHousea koskevat kuluttajien vaatimukset ko. toimijaa kohtaan ovat epäluotettavia, niin sille en minä voi oikeasti mitään. Lopputulos kuitenkin on se, että kun tilaat JenJenHouselta heidän sivuillaan olevan kuvan perusteella, ei lopputulos välttämättä muistuta kuin etäisesti sitä kuvaa. Tämä ei ole mikään minun puolueellinen, 'maksettu' mielipide, vaan 100% fakta jonka voi kuka tahansa tarkistaa suoraan JenJenHouselta. Ennen kun siis tilaat puvun heiltä, muista Dirty Harry: "You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya bride?"
 14. Erittäin mielenkiintoinen ja ajankohtainen aihe, vastailen myöhemmin omalta osaltani kun saan kiireelliset työt hoidettua.