Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Vieras_vieras_*

Peuhu (Oulunsalo)

33 posts in this topic

onko siis kenelläkään mitään tietoa tuosta paikasta? Paljonko maksaa vuokraus ja minkä verran mahtuu vieraita? en mistään löytänyt tietoja, ppshp sivuille pääsin jostain linkistä, mutten siletäkään mitään löytänyt.. :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mua kiinnostais kans. Varsinkin jos puhutaan Oulunsalossa sijaitsevasta Peuhusta. Onko sitä mahd enää varata, kuka omistaa ym...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minua kiinnostaa ko. paikka myös eli vastaathan, jos sinulla on jotain tietoa! :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Tuon Peuhun omistaa Oys vielä vuoden loppuun saakka (2009). Eli vuokraavat sitä viel tämän vuoden, sit on taas katkolla että ostaako sen joku.

-1 vrk on 170e tai jos on töissä Oysissa niin 90e

-Vrk-aika on vaan hassu, eli jos vuokraat vaikkapa perjantain..niin vuokra-aika alkaa to klo 00 ja loppuu pe klo 00. Eli me varattiin 2 vrk, jotta ei tarvi häsliä siivouksen kanssa (saatiin tosin tolla edullisemmalla hinnalla kun töissä kerta ollaan tuolla)

-täydellinen pitoastiasto, tää kannattaa ottaa huomioon. Eli meillä ainaki lähti heti se yli 90e pois pitopalvelun hinnasta, joten käytännössä toinen vrk saatiin samaan hintaan ku se ois muutenki menny meidän budjetin mukaan (tietysti ois kiva vuokrata vaan 1 vrk, mut kuka alkaa samana päivänä siivoon). Lisäksi pitopalvelu meille ainaki sano, et siellä on pöytäliinatki.

-saa polttaa kynttilöitä sisällä ja ulkona, mutta varovaisesti

-on pesukone, laitoskeittiö, tavallinen kahvinkeitin+kahvinkeitin joka keittää 60 hlö kahvit kerralla

-Alhaalla on vissii pääosin se ruokasali, keittiö, wc:t naisille ja miehille, takka. Yläkerrassa mm. kokoushuone, jossa diaprojektori

-On oma siivouskomero ja välineet ja aineet (omat jäljet, ja sit jos on tahroja ym)

-Maksu tulee yleensä juhlien jälkeen

(Tuosta täydellisestä astiastosta, niin on mm. kermakot, salaattiottimet, kakkulapiot, leipäkorit, tarjoiluvateja oliko 50, kynttilänjalkoja, lautasia syviä ja matalia sekä salaattilautasia, kuoharilasit..viinilaseista en o ovarma, mutta pitopalvelu sano että on mutta pienehköt ja näin edelleen. Mutta varmista toki kohdallesi, jos varaat. Eli en ota vastuuta jos muistanki väärin.)

p.s. sori vastauksen viipyminen, mutta oli oma lehmä ojassa kun piti saada itselle sieltä paikka. Eli joulukuusta on ainaki yhden vkln pe+la varattu. Tuolla varmaan on ihan ok noita aikoja, ku sitä ei niin mainosteta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eiku siis la+su eikä pe+la :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisää kokemuksia ja mahdollisesti kuvia paikasta...kellään? Pikkuisen tietenkin mietityttää tuo kun eivät varaa vuotta 2010 että meneekö joku muu paikka ohi tuota odotellessa....Onkos siellä joku saunomismahdollisuuskin vai sotkenko nyt johonkin muuhun paikkaan? :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heips "vieras"! Voisitkos mitenkään antaa yhteystietoja, joiden kautta tuosta Peuhusta voisi kysellä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Etsin myös yhteystietoja/ kuvia paikasta... Laittakaa joku jolla ne on!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varaavat nyt Peuhua ensivuoden (2010) loppuun!

Varaukset tehdään Oys:n sisätautien neuvontaan numeroon 08-3154193

Heinäkuussa ainaski 9-11. päivä vapaana. Muita kuukausia en kyselly kun sain ykköstoiveeni 16.-18.7 :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Olen tosiaan tuo Vieras tuolta aiemmin,en ole hoksannut lisäteksejä (on nämä omat hääsuunnittelut enemmänkin jo siinä tekovaiheessa). Eli kiitos ensinnäkin Sarahille, kun laitoit ton sisätautien neuvonnan numeron. Joudun itse nimettäin vähän varaamaan lisäpäivän, kun huomasin ettei koristeluille ole muuten kovasti aikaa.

Eli annan vaikka tästä lisänumeroita..varaushan tehdään tuosta sisätautien neuvonnan numerosta. Ja näytöt ja lisätiedot kohteesta saa täältä: 044-923 8480/ Pirinen. Ja ilmeisesti asuu tuolla, joten saa aika näppärästi näyttöaikoja sovittua!

Osoite taisi olla Peuhuntie 194, 90460 Oulunsalo. Ja hinnat Oysin sisällä oleville 90e/vrk, tuo normaalihinta oli muistaakseni 170e mutta on toki voinut muuttua.

Tuo vuokrausaika on sen verran hämy, että ite varasin nyt kolme vuorokautta. Saadaan rauhassa siivota ja koristella eikä hinta islti päätä huimaa. On tässä muutaki stressiä, vaikken hirveesti näistä edes stressaa, että haluan rauhassa saada koristella paikan ja jos pitää vaikka vähän jotain siivoskella niin sitten vielä niin.

Voisin ite periaatteessa laittaa kuvia ensi viikolla, vko 43 taitaa olla, mutta en tiiä mihin iskisin ne niin että säilyisivät vähän useammallekin. Toisaalta en haluais suoraan omalta koneelta. Onko jotain palvelinta, mihin sais pidempiaikaista? Ite oon käyttänyt lähinnä badongoa ja siellä ei taida säilyä kuin parisen viikkoa nuo kuvat. Mutta tarkoitus on itellä mennä tällä viikolla napsimaan tuonne kuvia, niin miksipä en voisi laittaa niitä kuvia muillekin. Varsinkin kun tuo vuokrausaika nyt on taasen vuodella pidentynyt eteenpäin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja vielä sen verran, että itse olen varannut päärakennuksen. En tiedä muista rakennuksista sitten. Käsittääkseni päärakennuksen kanssa ei saunomista? Noh, meiläl ei muutenkaan se kuulu suunnitelmiin kun on kalliit meikit ja kaikki :flirt:

Sitten toinen on se huomioonotettava seikka, että vaikka paikassa ottaa pidemmän vuokrausajan, niin pitää lähteä klo 24 mennessä tai niihin aikoihin. Ei voi jäädä yöpymään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät suunnittella vasta toukokuulle 2011... Pitää tossa keväällä ruveta kyselemään vuokraavatko enää silloin, toivottavasti. Mitä oon Oulunseudun paikkoja ettiny niin Peuhu kuulostaa hinta-laatusuhteeltaan parhaalta :) En ollut kuullutkaan koko paikasta mutta kaveri oli joskus ollut juhlimassa siellä sukulaisensa häitä niin hän suositteli. Harmillista että netistä ei löydy juuri ollenkaan tietoa kyseisestä paikasta. Elikkä jos jollaki on esim. kuvia paikasta kattelisin mielellään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuvia?!? =)

Niin ja miksi sieltä pitää ähteä yöllä pois jos on varannu seuraavankin päivän, ja päivän vuokraus alkaa kello 00.00 ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me vietetään Peuhussa häitämme ensi heinäkuussa. Ollaan varattu kaikki tilat koko viikonlopuksi. Vaikka varsinainen yöpyminen on kielletty, niin kyllä siellä saa juhlia ihan vaikka aamuun asti. Mutta siis mitään siskonpetejä ei saa alkaa virittelemään.

Me tehdään niin, että juhlitaan niin kauan kuin jaksetaan (yöllä varmaan saunotaan rantasaunassa ja uidaan) ja sit käydään vähän nukkumassa jossain ja tullaan sunnuntaina porukalla takasin siivoomaan, syömään rääppiäisiä ja uudelleen saunomaan ja uimaan :)

Mä en jostain syystä saa tänne kuvia liitettyä mutta jos laittaa googleen kuvahakuun Peuhu Oulunsalo ja klikkaa sieltä löytyvää hääparin kuvaa niin pääsee jonkun hääkuvia katsomaan. Siellä on Peuhua sisältä ja ulkoa. Käytiin siis itse paikanpäällä ja kivalta näyttää. Meri on ihan vieressä mutta ei näy pihapiiriin eikä ikkunoista, koska alue on Natura-aluetta, eikä pöpelikköä saa sen vuoksi karsia. Kuitenkin ihan lyhyen hiekkatien päässä on rantasauna ja aivan ihana matala hiekkaranta kaislikkoineen.

Meille tulee n. 100 vierasta ja ajateltiin syödä ja juhlia yläkerrassa. Alas laitetaan buffet-pöytä ja muuta istumatilaa. Ulos tuodaan muutama terassikalusteryhmä. Bändi voisi periaatteessa soittaa hyvällä säällä ulkonakin, mutta nurmikolla voi olla huono tanssia korkkareissa... Niin ehkä kuitenkin ollaan yläkerrassa, missä on äänentoistovehkeet sun muut. Kuuma voi kuulemma tulla siellä yläkerrassa. Mietitäänkin tässä kannattaako paljoa enää kynttilöillä paikkaa kuumentaa...

Kaikenlaiset kokemukset Peuhusta ovat meillekin tervetulleita! Varsinkin miten olette paikkaa koristelleet. Me ajateltiin väreiksi limen vihreää ripauksella vaaleanpunaista :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tietääkö kukaan ensi vuoden vuokra tilannetta? ^Niin ja suur kiitos noista kuvista!!! Tiedättekö muuten mikä tuo toinen rakennus on siinä pihapiirissä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Soittelin Oysiin ens vuodesta ja kehottivat soittelemaan kesäkuun puolella uudestaan. Mennään kuitenkin katsomaan paikkaa ens viikolla :) peukut pystyyn että vuokraavat vielä ensi vuonnakin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä kesäloma tohinassa oon unotanu tänne ilmottaa et Oys vuokraa Peuhua kesälle 2011. Yksi huoli järjestelyissä itellä vähempänä :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippa! Paljonko Peuhu maksaa Oysilaisilta? Varasin Peuhun ja Oysilainen ku oon, hinnaksi sanottiin 170e/vrk. Onko vuokra noussu? Kaikilta sama?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jee! Kiitoksia tiedosta. Pitää alkaa itsekkin alkaa varaileen Peuhua ens kesälle =)

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^ Viime vuonna kun tuota hintaa kyselin kertoivat, ettei henkilökunta-alennuksia ole eli hinta on kaikille sama. "Sesonkiaikaan" vuokra on siis tuon 170€/vrk ja muulloin 90€/vrk. Puhelimessa ollut henkilö sanoi, ettei koskaan ole kuullut alennuksista, ja on ollut jo useita vuosia infossa töissä. Tiiä sitten kun osa tällä palstalla sanoo saaneensa tilat halvemmalla :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä häät vietetty Peuhussa nyt heinäkuussa. Paikka oli oikein passeli meidän reilulle 100 hengelle. Isommalla puolella takkaa istuttiin ja buffet oli sitten siinä takan toisella puolella. Meillä juhlateltta pihalla tanssia ja karaokea varten ja nuorisomusiikkia illalla sitten siellä yläkerrassa. Oli kyllä ihanaa <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei! Miten oot saanut tuon varattua jo helmikuussa 2010 kesälle 2011? Ite yks tuttu kyseli, kun on OYSissa töissä niin sanoi, että ensi vuoden vuokraus alkaa vuoden vaihteessa :girl_mad:

Me vietetään Peuhussa häitämme ensi heinäkuussa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oliskohan Noora tarkoittanut vuoden 2010 eli tämän vuoden heinäkuuta, onhan se ensi heinäkuu kun on helmikuussa kirjoittanut. Tuli vain mieleen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oliskohan Noora tarkoittanut vuoden 2010 eli tämän vuoden heinäkuuta, onhan se ensi heinäkuu kun on helmikuussa kirjoittanut. Tuli vain mieleen :)

Niimpä, voihan se tosiaan olla noinkin ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meilläkin juhlat juhlittu Peuhussa ja hyvin toimi juhlatila! Noin 80 henkeä istui yläkerrassa toisella puolella ja takan toisella puolella oli noutopöytä, joka sitten kerättiin pois tanssin alta. Tanssin aikana tarjottiin sitten huoneen seinustalla olleista pöydistä boolia ja iltapalaa. Juhlimme häitä elokuun lopulla ja ulkona oli jo aika viileää mutta yläkerrassa tuli silti kuuma, varmaan palamassa olleet liki 30 kynttilääkin tuohon vaikuttivat. Yläkerrrasta voi avata muutamia ikkunoita ja lämpöpattereita pienentää. Ulkona oli tuolloin jo ihan pimeää illalla. Meillä oli joitain lyhtyjä, ja paikan päällä on muutama pihavalo mutta esim. jouluvalosarjoilla olisi voinut luoda kivaa tunnelmaa ja lisävalaistusta uloskin.

Vuokratessa kannattaa huomioida että viereissä asuu tosiaan tuo aluevalvoja, joka oli kyllä tosi ihana ihminen ja pitkin iltaa juoksi meille lisää astioita antamassa ja neuvomassa tiloja ja laitteita. Mutta siis huomioitavaa on että tuossa aluevalvojan talon päädyssä on myös saunatila, jota vuokrataan erikseen (erikseen on sitten vielä sauna siellä rannassa) ja meidän häiden aikaan siellä sitten oli OUSlaisilla saunailta.

Tavalliset viinilasit ovat tosi pieniä, näyttivät ehkä enemmän konjakkilaseilta. Löytyi myös suurempia laseja joita meillä sitten oli vaan hääparille. Viinilaseja ei ole kuitenkaan kovin montaa, pieniä ehkä noin 80 ja suurempia vähemmän. Meille keittiössä päänvaivaa aiheutti perunamuusin valmistaminen; paikan päältä löytyy tähän tarkoitukseen vain yksi tavallinen sähkövatkain. Tarjoilijoiden välittäjä oli ensin sitä mieltä ettei muusin valmistaminen onnistu mutta lopulta tarjoilijat sen suostuivat tekemään parilla käsivatkaimella. Palkkasimme 2 tarjoilijaa tilaisuuteen ja he työskentelivät noin 7 tuntia. Pärjäsivät hyvin mutta olivat sitä mieltä että olisi voinut olla vielä yksi tiskaaja apuna niin ei olisi niin kiire ollut.

Niin vuokra-ajasta vielä sellaista että aika on tosiaan vuorokausi 00-24. Meillä oli pe-su vuokrattuna. Jos on myös sunnuntain varannut saa juhlia jatkaa vaikka aamuun asti, kuulemma jotkut juhlineet aamu 7 asti. Yöpymään, eli nukkumaan, paikanpäälle ei kuitenkaan saa jäädä. Me koristelimme paikan ja valmistimme ruuat perjantaina, juhlimme lauantaina ja sunnuntai-aamupäivästä appikset olivat siivonneet paikat.

Edited by Briitta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0