Sign in to follow this  
Followers 0
June

Häähidas - missä vaiheessa vanhemmat mukaan?

3 posts in this topic

Jos teillä ollut häähidas häävalssin sijaan - missä vaiheessa vanhemmat ovat tulleet tanssilattialle???

Meillä siis tilanne se, että koska kumpikaan meistä ei "osaa" tanssia valssia niin meille tulee häähidas - Unchained Melody. Haluaisin kuitenkin jotenkin säilyttää perinnettä jossa vanhemmat tulevat myös tanssilattialle heti alussa/tämän häätanssin jälkeen. Mutta miten sen voisi tehdä kun meillä ei soi valssi vaan häähidas? Pitäisikö vanhempien tanssittava olla jokin perinteisempi, vai miten tämän voisi järjestää?

Olisiko kellään vinkkejä? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Teidän kannattaa tanssia tuo oma kappaleenne ihan kahdestaan ja sitten bändi voi soittaa ns. vanhempien valssin. Mikäli te ja vanhempanne ette halua tanssia vaan keskenänne tuota valssia, niin sitten voi tehdä esim. niin, että jo siihen ensimmäiseen valssiin pyydetään kaikki vieraat mukaan ja vanhemmat tanssivat silloin teidän kanssanne.

Pari valssia kuitenkin tuohon teidän häähitaan jälkeen on se "perinteinen" tapa tehdä tuo asia. Siihen joko siis tulevat teidän kanssanne pelkästään vanhemmat, tai sitten vaihtoehtoisesti kaikki vieraat. Sen voitte te päättää ihan itse. Molemmat tavat ovat käytettyjä

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksesta!

Eli meidän häätanssin jälkeen pari valssia ja siitä sitten vähitellen siirtyminen bilemusiikkiin. Näin me taidetaan tehdä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0