Jump to content
Naimisiin.info

Ketolan strutsitila (Rajamäki)


Maen

Recommended Posts

Vietimme ukkini synttäreitä syksyllä tuolla Strutsitilalla ja rakennus on mitä mainioin häihin!! Iso sali (vieraita taisi olla noin 80 eikä ollut yhtään ahdasta), valoisa ja kaunis tila sekä salin lisäksi paljon muutakin oleskelutilaa. Bonuksena tietty ne strutsit pellolla :D !

Palvelu pelasi hyvin, mutta mutta...buffetruoka ei mielestämme ollut kovin erikoista. Valkosipuliperunat loppuivat kesken :mellow: , salaatit olivat vähän mauttomia ja se pääruokalajina tarjottus strutsinliha ei ollut ihan mun makuni mukaista eli jotenkin pliisun makuista, vaikkei nyt varsinaisesti pahaakaan. Jotkut kyllä tykkäsivät eli makuasiahan tämä tietty on! Lämpimät kasvislisukkeet olivat kyllä hyviä. Eli ehkä kantsii kuitenkin ottaa jotakin muuta kuin sitä strutsia lautaselle...

Omat juomathan tuonne saa viedä, mikä on varmaan aina plussaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Moi,

Sikäli kun joku tätä Ketola tilaa harkitsee, voisin kertoa omia kokemuksia..

Tilana/paikkana aivan ihana. Hyvinkin erikoinen kun ne strutsit siinä on. Kun juhlahumussa on 80 ihmistä alkaa tehdä todella ahdasta istuttaa ihmisiä siinä isossa salissa, paitsi jos ei ole tarvetta bändille samaan tilaan plus pientä tanssikulmaa jättää... Ruoka oli hyvää, ja ruokailun suhteen kaikenkaikkiaan homma toimii siellä. On syytä kuitenkin miettiä riittävä määrä budjetissa rahaa tarjoiluun.

Ainoa negatiivinen sana sanottavana meidän kokemuksilla on se, että tämä emäntä on aika nipo ja tiukkapipoinen ja siinä vaiheessa kun juhlatilaa rakennettiin ja juhlien aikana tuli ilmi "uusia sääntöjä" mm. kynttilöiden poltosta, pakastimen käytöstä, kylmäsäilytystilasta niille omille juomille (alkoholipitoisille) jotka ilomielin haluttiin itse juhlaväen tuovan mutta H-hetkellä oli pakastin täynnä ettei muutama jääpala mahtunut sinne ennen lauantai aamua ja kynttilät piti sammuttaa kesken juhlien kun talonväki poistui.. asioita jotka olisi voinut kertoa etukäteenkin. Muutenkin ilme oli nyrpeä.. tarkoitan että asiakaspalveluhenkisyys oli kaukana tästä...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Heippa!

Tässäpä nyt minunkin kokemukseni paikasta. Paikka sinänsä on oikein mukava ja hauskoja ovat nuo elukat sielä. Tila kuitenkin on melko ahdas, joten joku 60-70 henkeä on ihan max. jotta kaikki sinne mukavasti mahtuu. Meidän kohdalla kaikki kuulosti oikein ihanalle kun tilalla ensimmäistä kertaa vierailtiin, mutta pitkin vuotta kun juhlia sitten järjesteltiin tuli vastaan melko paljon kaikenlaisia ongelmia. Tuo tilan emäntä osoittautuikin itse piruksi ja ongelmia sateli yhdestä sun toisesta asiasta. Aivan samallalailla kun edeltäväkin kirjoittaja kertoi ensin kaiken piti onnistua juomien kylmään laitosta jne. mutta yhtäkkiä mikään ei onnistunutkaan. Lisäksi juhliin ei saanut tuoda mitään omaa tarjottavaa, vaan kaikki oli otettava emännältä. Ruoka tilalla oli ihan ok, mutta kakkuja tuo emäntä ei kyllä osaa tehdä. Siksipä itse vaadimmekin saada tilata kakut muualta. Tilan tytär kyllä osasi hommansa ja oli oikein ihana meitä kohtaan, mutta se valitettavasti ei asiaa auttanut, sillä tuo tilan emäntä onnistui sekoilemaan koko juhlien ajan, niin että jopa vieraamme hämmästelivät hänen käytöstään.

Enpä tätä tilaa juhlapaikaksi kyllä kenellekkään suosittele, sillä tuo emäntä on täysin päästään vinksahtanut! Suuresti ihmettelen jos tuossa hommassaan vielä kauan toimii, kyllä niin törkeä ja ilkeä oli ainakin meitä kohtaan, vaikka juhlat olivat oikein asialliset ja rauhalliset.

Ja siis todellakin toivon että sana paikasta eteenpäin kiirisi, koska samanlaista kokemusta en kenellekkään toiselle haluaisi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...