Potkuri

Naikkari
 • Content count

  29438
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Potkuri

 1. Mulla oli 20 000 ja jotain. En muista ees tuhannen tarkkuudella , mut 20 000 kelpais.
 2. Meidät vihittiin Huvituvassa talvella -09 ja homma hoitui näin: Itse olin pukuhuoneen puolella odottamassa kun vieraat saapuivat; sillä välillä he saivat tervetulojuomat ja istuutuivat paikoilleen. Isäni saattoi minut saliin takaovesta, luovutti sulhaselle ja kävelimme sitten - musiikin kera tottakai - salin etuosaan vihkijän luo. Vihkimisen jälkeen poistuimme miehen kanssa samaa reittiä kuin tulimmekin ja odotimme hetken käytävän puolella, kun kaasot ja bm esittäytyivät ja ilmoittivat, että seuraavaksi ohjelmassa on onnittelut. Tulimme etuovesta sisään, vanhempamme tulivat myös salin etuosaan ja onnittelujono muodostettiin siihen. Jonon jälkeen vieraat saivat kuohuviinimaljat, joita sitten kohotettiin yhdessä onnitteluiden jälkeen (tässä välissä isäni lausui muutaman sanan). Sitten ruokailtiin, kuunneltiin musiikkiesityksiä, tanssittiin häävalssi (kahvin jälkeen) ja bändi soitti klo 22-01. Ilmeisesti juhlinta onnistuu tuolla nykyään neljäänkin saakka kuten jossain aiemmassa viestissä kerrottiin. Kaikki hoitui kauniisti ja tyylikkäästi, vihkiminen oli lämminhenkinen ja juuri "meidän näköisemme" (minkä osaltaan mahdollistivat ihanat vieraamme jotka mm. spontaanisti taputtivat villisti kun suutelimme vihkimisen jälkeen ) kaikki vieraat näkivät vihkimisen hyvin ja muutenkin paikka oli meidän tarpeisiimme täydellinen . Palvelua ei voi tarpeeksi ylistää sekä ennen juhlaa että sen aikana, ruoka oli hyvää, n. 70 hengelle paikka oli juuri sopivan kokoinen jne. Kaikki meni juuri kuten pitikin eli suosittelen kyllä lämpimästi (ainakin n. 50-90 hengen hääjuhliin)!
 3. Pikkusievässä kyllä oltiin, ihan sopivasti. Puhuttiin ennen häitä, että pidetään sivistynyt meininki ja hyvin sujui. Mustakin tuntui, etten edes ehtinyt tissutella. Pari lasia kuoharia aamupäivällä, alkumalja juhlassa, 2 lasia viiniä ja avec - ei ehtinyt eikä tahtonut enempää . Booli ja valkkari jäi testaamatta kokonaan.
 4. Samis! En katsonut noita ollenkaan ennen häitä mutta nyt tulee silloin tällöin seurailtua. Ehkä oon sattunut näkemään vain horror-jaksoja, mutta monet noista toimivat mielestäni paremmin varoittavina esimerkkeinä kuin ideapankkeina
 5. Kvarkki: Minä ainakaan en onnistunut löytämään Euroopasta Sotteroita (edullisemmin kuin Suomessa) myyviä kauppoja. Kuten fQ jo mainitsikin, niin ainakin Bridal Shop, josta minäkin tilasin, lähettää pukuja tänne. Siis mikä kauppa tuo Bridal shop on josta saa tilattua Maggie Sotteron puvun? Minä menin tänne: http://www.thebridalshop.com/ mutta ei sieltä enää löydy Maggie Sotteron pukuja. Nimi kyllä näkyy siellä alasvetopalkissa mutta mitään kuvia ei tuu essin. Hakua jos käyttää niin ei onnistu niinkään. Onkohan ne otettu pois myynnistä? Jos näin on niin mitä muita sivuja voisi olla josta saisi aidon Sotteron tilattua? Mistä niitä voisi saada käytettynä? Täällä meilläpäin ei ole liikettä joka Sotteroa myisi Parisataa kilsaa pitäisi ajaa lähimpään liikkeeseen joka myy... ^ Mä tilasin oman Sotteroni kesällä 2008 juuri tuolta thebridalshopista. Loppusyksystä -08 nettisivuille tuli ilmoitus, etteivät enää toimita aitoja Sotteroita ulkomaille, koska valmistaja on tämän kieltänyt eli tämä oli tilanne syksyllä -08 eikä liene muuttunut? Valitettavasti en osaa muuten auttaa asiaa eli neuvoa, saisiko noita vielä jostakin tilattua.
 6. Omatoimisuus matkanjärjestelyssä kannattaa!! Varasimme lennot ja tasokkaan majoituksen touko-kesäkuulle Thaimaassa 2 viikoksi 2 hengelle 1500 eur eli alle 400 / nokka / viikko. Kokonaissummasta olisi saanut vielä nipistettyä majoituksen osalta, joten esim. lyhyempi 10 pvän reissu 2-3 tähden hotskussa olis maksanut yhteensä suunnilleen 600 euroa per pää . Ja elämiskustannukset ovat välimerta huomattavasti edullisemmat. Thaimaan hotelleita ja vaikka mitä tietoutta: Sawadee Edullisista kohteista kiva on Riika, kaunis kaupunki, paljon nähtävää. Kesällä Jurmalaan beachille, pääsee kätevästi Riikasta junalla eikä maksa paljoa. Talvella löytyy Jurmalasta hauska vesipuisto, kaverin kanssa ainakin viihdyimme! Tallinna on aina mukava myös ja esim eckerölinen hotellipaketit suhtkoht edullisia, kylpylöitä en ole testannut mutta pitäisi kyllä. Kannattaa syödä & olustella muualla kuin siinä turistien kansoittamalla keskustorilla - hinta puolittuu, vähintään. Mulla on aina käynyt tuuri Välimeren jokerireissuissa eli kertaakaan en ole joutunut "murjuun", Kreikan- ja Turkin reissuilla majoitus on ollut pääsääntöisesti 2-3 tähden mukavaa tasoa ja aivan ihmisten ilmoilla, kerran jopa suorastaan luxusta kun kävi tuuri! Äkkilähtöjä ja muita kannattaa väijyä kuumat.com:sta (jostain syystä en nyt onnistu linkittämään..). Ebookers on tietty aina oiva vehje lentohakuihin. Kanariansaaret ovat mun mielestäni talvisin aivan hieno vaihtoehto! En ymmärrä ollenkaan tiukkapipoisia matkasnobbailijoita jotka usein Kanariaa arvostelevat (samoja turisteja ovat kuin muutkin ja samalla lailla heidän lomalentonsa maapalloa saastuttavat, turha nyrpistellä ) joten Playa Del Ingles saa äänen täältä ! Upea upea ranta (yllä) , ei oo pakko asua keskellä turistikaupunkia jos ei halua, bussit kulkee ja saareen kantsii tutustua ominpäin: nähtävää ja rauhaakin riittää, on myös vesipuistoa ja ties mitä puuhattavaa. Ruoka hyvää ja kaikkea mahdollista on saatavilla. Kaupunkilomalle en tarkan euron tilanteessa lähtisi Lontooseen, Pariisiin tms kalliiseen länsi-eurooppalaiseen kaupunkiin, siellä mulla palaa rahaa 3 päivässä sen mitä etelässä viikossa . Sama koskee etelä-Ranskaa (Nizzan alue, niin ihana kuin onkin) ja pohjois-Italiaa. Mieluummin lähtisin siis ihanaan Prahaan taikka esim. Budapestiin: siellä muuten on hieno kylpyläkulttuuri voimissaan! Yks hieno reissu vois olla Pietariin junalla. Tunnelmaa! Tämmöisiä ajatuksia heräsi tästä aiheesta .
 7. 750 euroa per nuppi 2 viikon Thaimaan-reissu. Ei ollut tarkoituksena noin kauas matkata, mutta kun noin kohtuuhintaan irtosi niin mikä jottei . Edulliset pomppulennot Hki-Pariisi-Hong Kong-Bangkok ja Airasialla BKK - Phuket - BKK alta 1000 eur meiltä yhteensä eestaas. Päälle majoitus 10 yötä 4 tähden hotellissa Phuketissa ja 3 yötä Bangkokissa uudessa hyvän keskitason hotskussa off season-aikaan -> kukkaro kiittää.
 8. Mitään älyttömiä häälahjoja ei saatu vaan kaikki olivat oikein hienoja! Suurin osa tuli listalta ja ne pari itsekeksittyä olivat oivaltavia. Jos on pakko valita "kamalin", olkoon se Aalto-maljakko jota ei oltu toivottu ja jollaisia kellarista löytyy jo muistaakseni 4 kpl..vaan ei hätää, viemme sen Stockalle ja kartutamme matkakassaa .
 9. Vähän OT kun viikko sitten kerkesimme jo avioon, mutta mies totesi äsken: "Vaimon pelko on viisauden alku"
 10. Nyt on sitten koko paketti kasassa: yllä mainitut lennot sekä nämä hotellit 10 yötä Phuket / Thavorn Palm Beach + 3 yötä Dawin Bangkok varattu ja alta 1500 euron jäi kahden hengen kustannukset, mahtavaa. Matkakuume senkun kovenee . Phuketista olis kiva tehdä reissu jollekin lähisaarelle (esim. Phi Phi) ja kenties yöpyäkin siellä.
 11. Maggie Sotteron Jasmina tositoimissa 14.2:
 12. Ei ollut eikä kukaan tietääkseeni kysellyt. Ruokailu oli klo 17-19, juhlat loppuivat klo 01. Ehkä meillä oli sen verran tuota juomapuolta tarjolla, että syöminen unohtui ! Ei, vaan ruoat olivat tosi maittavat ja monet kertoivat santsanneensa useita kertoja. Ei kaivattu karjalanpiirakoita siis. Eri juttu varmaan olisi ollut, jos ruokailu olisi ollut vaikka kolmelta.
 13. (Ammatti)meikkaaja-käly oli mukana juhlassa ja huolehti huulipunasta, mutta paperipuuteria käytin jokusen kerran. Ykköstuote, ei kasaa pakkelia !! Ilman sitä olisin loistanut kuin Naantalin aurinko hyvästä meikkipohjasta huolimatta - kovin rasvoittuvan ihon omistaja kun olen. Loppuillasta käly lisäsi kerran "kunnon" puuteria ja siistiltä näyttää meikki vielä loppuillan kuvissakin. Itse en ikimaailmassa olis saanut samaa tulosta aikaiseksi vaikka joka päivä meikkaankin.
 14. On se ihana. Katse harhautuu siihen näin vajaan viikon käytön jälkeen aika tiheään . Mut oikeastaan ei itse sormuksen vuoksi, vaan siksi, mitä se edustaa.
 15. Siviilihäät kylläkin, mut siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi vasemmalla. Sulho sai vaihtotilanteessa päähänsä, että hänen pitäis päästä mun vasemmalle puolelleni mut järkähtämättömällä nojaamisella ja tiukalla katseella siitä tilanteesta selvittiin !
 16. Myös meillä oli tätä erinomaista boolia, joka maistui vieraille ja myös itselle! Koristeeksi laitettiin sitruuna- ja limeviipaleita sekä pakastekarpaloita - oli oikein hempeän & hauskan näköinen booli . Aineksia tosin varattiin niin rutkasti, että "valitettavasti" kellarissamme on nyt tarvikkeet vielä n. 15 litraan tätä mainiota tuotetta .
 17. Hääkengät jäivät matkasta, kun menimme studiokuvaukseen ennen vihkimistä. Onneksi kaason korkkarit pelastivat tilanteen
 18. Pakko tulla hehkuttamaan: varattiin just häämatka-lennot Hki-Bangkok-Hki & Bangkok-Phuket-Bangkok järjettömän edullisesti (ainakin mun mielestäni, 2 henkeä alle 1000 egeä eestaas). Kahdella välilaskulla tullaan Thaimaahan joten pikaistahan se matkanteko ei oo, mutta siitä tingittiin kun ei isoa budjettia ole käytössä. Suunnitelma on siis se, että toukokuun lopussa lennetään ekaks Phuketiin ja oletettavasti sijoitutaan Koran Beachille 10 yöksi. Sieltä sitten paluu Bangkokin hulinaan 3 yöksi, käytännössä meillä on siellä 4 päivää aikaa kun otettiin ihan aamulento & lähtö on vasta illalla. Oujee. Thaimaa-neitsyt intoilee - pari päivää on mennyt "alan" palstaa selaillen ja hommathan alkoivat sujua ihan mallikkaasti kun sain kerättyä tietoa. Meidän matka-aikana on jo low season, niin saadaan Koranilla oiva majoituskin varsin kohtuuhintaan. Mitään luxusta ei haeta, mut hyvää keskitasoa kivalla sijainnilla kumminkin . Hmmm....taidankin nyt alkaa lukea tätä ketjua läpi .
 19. Mulla meni kampaukseen 2 tuntia ja meikkiin tunnin verran. Kannattaa kyllä varata kunnolla aikaa - pukeutuminen ottaa oman aikansa eikä kiire ole hääpäivänä kiva juttu (mulla kului vielä puolisen tuntia meikin valmistumisesta siihen, että olin vaatteissa, hampaat vastapestyinä ja korut päällä).