Jump to content
Naimisiin.info

Heiskan tila (Hämeenkyrö)


Kesämorsmaikku

Recommended Posts

Ihastuttiin aivan totaalisesti tähän kauniiseen tilaan ja valittiin sitten hääpaikaksemme pitkän metsästyksen jälkeen. Alkuperäisestä suunnitelmasta järjestää häät järven rannalla luovuttiin, koska todettiin yhtälö: ranta+omat tarjoilut (myös ruoka)+tilaa 130-150 hlölle+kohtuullinen hinta täysin mahdottomaksi. Missä oli tilaa, siellä ei sitten saanut itse laitella ruokia ja missä sitten kaikki muu täsmäsi, tuli tila ongelmaksi

Heiskassa kaikki muu sitten natsasi ja se on valintamme :girl_sigh:

http://www.pirkankylat.fi/tilat.htm

Kaipaisin nyt vielä kuitenkin kokemuksia Heiskassa juhlineilta. Miten sijoittauduitte? Laskin että Antinsaliin mahtuisi n 100 hlöä syömään mukavasti. Ahtaasti sitten toki enemmänkin, mutta tällöin ruoat olisi haettava Tuvasta. Sitten taas vaihtoehtona on sijoittaa osa ruokailijoista Tupaan (esim pikkulapsi perheitä tulossa useampi, siellä olisi rauhaisampaa heille) ja osa Antinsaliin. Ruokatarjoilu voisi sitten olla periaatteessa ihan molemmissakin paikoissa (jos pikkuapulaisia saadaan tarpeeksi) tai vain toisessa jolloin ruoanhakumatka tilasta toiseen olisi pidempi :girl_impossible::/ Miten olette ratkoneet ongelman käytännössä?

Muutenkin olisi mukava nähdä ihan vaikka kuvia tuosta paikasta juhlakunnossa!! Nyt on kuvia napsittu ilman koristuksia ja kauniilta näyttää ilmankin.

:-X

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Meillä hääjuhla vietetään samassa paikassa! :) Joo ei mulla siis mitiä kuvia ole juhlakunnossa,mutta pitipähän fiilistellä myös...

Teillä on näköjään häät heinäkuussa? Jos laskin oikein. Meillä on vasta elokuun lopulla. Olisi kiva kuulla teidän kokemuksia vielä häiden jälkeen sitten. Otatteko pitopalvelun sieltä Heiskasta? Kuinka paljon vieraita teille on tulossa?

Me joudutaan ruokailun ajaksi hajauttamaan joukkio kahtia, eli sinne päärakennukseen menee osa vieraista. Antinsaliin ei saa mahdutettua kuin n 105 hlöä ja meille näillä näkymin ruokailemassa lähes 130 vierasta.

Myös shampanjalasit sieltä muistaakseni puuttuivat, eli ne on jostain hankittava vuokralle :/

Link to comment
Share on other sites

Juu heinäkuussa on meitin häät. .)

Me ei todellakaan oteta pitpalvelua sieltä heiskasta,kun ei ole pakko. Mä en halua sen enempää tuoda mitään etukäteis ennakkoluuloja(koska voihan olla,että on 'muuttunut'),mutta voin sanoa olleeni hyvin pettynyt pitopalvelu emäntään joka sielä on ja kaikki jutut mitä olen kuullut ovat olleet vähemmän mairittelevia.

Mun on tarkotus saada kaikki mahtumaan syömään sinne antinsaliin.Siis no osa menee sinne yläkerran tilaa (nuoriso ym).Meillä ei vieraita tosin ole tulossa tällätietoo,kun n.110henk.

Muokattu: , käyttäjä: Martha
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

Ei synkannut meilläkään. Siksi kyselinkin, koska sitä pitopalvelun tilaa ei saa jos ei ota heiltä pitopalveluakin :-(

Kannattaa harkita tota samaan tilaan ahtautumista. Tuo 110 jos kaikki tulee, on liikaa. Paljosta ei jää vajaaksi, mutta saliin ei saa yhtään lisää pöytiä ilman että tulee ahdasta. Jos nyt ulkoa muistelisin niin saliin mahtuu n 70 ja ylös parvelle sijoitin n 30 ja sekin olisi tiukka määrä. Mennään käymään Heiskassa piakkoin uudelleen ja silloin olisi tarkoitus mittailla enemmän ja katsoa mitkä on todelliset määrät.

Hankin shampanjalaseja sadalle ja loput saan lainaksi kaverilta. Jos tarvetta, niin vuokraan mielelläni hyvin pientä korvausta vastaan noita laseja.

Juu heinäkuussa on meitin häät. .)

Me ei todellakaan oteta pitpalvelua sieltä heiskasta,kun ei ole pakko. Mä en halua sen enempää tuoda mitään etukäteis ennakkoluuloja(koska voihan olla,että on 'muuttunut'),mutta voin sanoa olleeni hyvin pettynyt pitopalvelu emäntään joka sielä on ja kaikki jutut mitä olen kuullut ovat olleet vähemmän mairittelevia.

Mun on tarkotus saada kaikki mahtumaan syömään sinne antinsaliin.Siis no osa menee sinne yläkerran tilaa (nuoriso ym).Meillä ei vieraita tosin ole tulossa tällätietoo,kun n.110henk.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 years later...
  • 1 year later...

Meillä oli häät Heiskan tilalla kesällä 2014 ja paikasta jäi hyviä sekä huonoja muistoja.

 

Tila oli juhlapaikkana ihan kiva.

Plussaa erillisestä Tallitupa-rakennuksesta, jossa loppuillan bileet oli hyvä järjestää. Tallituvassa oli bändille selkeä lava, ja Tallitupa oli tunnelmaltaan todella kiva.

Heiska-sali oli myös ihan ok. Puun väri seinissä ja katossa on todella hallitseva, mutta korkea tila ehkä vähän "pehmensi" sitä. Meitä oli yhteensä 110 henkeä, joten osa istui yläkerrassa parvella. Parvi on avoin, ja sieltä näkee alas hyvin ja alakerrassa pidetyt puheet kuuluivat myös ylös. Keittiö on todella pieni. Juhlasalin yhteydessä ei ole kuin yhdet vessat, miehille ja naisille erikseen, mutta sitten ulkoa Tallituvan takaa löytyy enemmän vessoja.

 

Suosittelen ehdottomasti, että varausta tehdessä sopii kaiken kirjallisesti ja tekee kirjallisen sopimuksen. Me emme sitä tajunneet, vaikka olisi ehdottomasti pitänyt. Olisimme välttyneet yllätyksistä matkan varrella, eikä aina olisi ollut sana sanaa vastaan...

 

Varasimme tilan edellisenä syksynä, ja kaikki tuntui olevan niin "helppoa". Ehkä siinä myös se syy, että emme tajunneet kirjallisesti asioita sopia. Sanottiin, että pitopalvelun voi tuoda muualta, siivous kuuluu hintaan, avaimet saa perjantaina jne.... Kerrottiin myös "negatiivisia" asioita, että naapuri on joissain juhlissa tullut häiriköimään, mikä oli meistä hyvä juttu että kertoivat etukäteen. Tilavuokraa hoitanut henkilö oli todella ystävällinen, mutta sitten myöhemmin selvisi, että ehkä ei niin "kartalla"...

 

Keväällä kun menimme käymään juhlapaikalla laskemassa pöytiä ja mittailemassa, yhtäkkiä tulikin ilmi, että Hiltun Pirtti kahvilan pitäjän pitopalvelua olisikin pakko käyttää. Käytäntö oli tilalla muuttunut talvella, ja se oli "unohtunut" meille kertoa. No, meillä oli varattuna jo pitopalvelu muualta, joten emme suostuneet siihen. Muutaman puhelinkeskustelun ja hermojen menetyksen jälkeen saimme asian sovittua, että voimme käyttää ulkopuolista pitopalvelua. Mielenkiintoista tässä oli se, että tätä pitopalvelupakkoa ei siinä kohtaa vieläkään mainittu heidän verkkosivuillaan, mutta kun asiasta mainitsimme, tuli sinne siitä ilmoitus, ja myös lisämaksu mikäli pitopalvelun tuo muualta. Tätä lisämaksua emme luonnollisestikaan suostuneet myös maksamaan, koska sellaisesta ei alunperin ollut mitään puhetta.

 

No, kesällä kun kävimme uudelleen taas juhlapaikalla, tuli ilmi, että tilalla pidettävän kesäteatteriesityksen teltta sisäpihalla on ja pysyy (vie noin puolet pihapiiristä, ja oli todella ruma), ja Hiltun Pirtin kahvila on avoinna lauantaisin klo 16 asti. No, eipä siinä mitään, mutta kahvilan terassi on todella laaja, ja vie sen toiset puolet pihapiiristä, ja tarkoituksenamme oli pitää vihkiminen sään salliessa ulkona sisäpihalla. No eipä houkuttanut enää vihkimistä siinä suorittaa, jos Hämeenkyröläistä mökkikansaa istuu kahvilan terassilla syömässä pullaa samaan aikaan kun meidän vihkimisen oli määrä olla. Tallituvan taakse oli myös rakennettu kevään/kesän aikana kesäteatteriesitystä varten kiinteä katsomo, joka oli myös ja pysyi. Se nyt ei niinkään haitannut, mutta periaatteesta alkoi jo ärsyttää se, että meitä ei oltu mistään näistä infottu eikä näistä ollut alunperin mitään puhetta.

 

Juhlat sitten olivat ja menivät kaikin puolin hyvin. Yhtään naapuria ei käynyt häiriköimässä, vaikka luukutimmekin musiikkia ihan huolella (tosin lopettelimme jo kahdentoista jälkeen).

 

Sitten tulikin loppulaskun aika. Olimme maksaneet varausmaksun, ja lasku piti tulla jäljellä jääneestä tilavuokrasta. Siihen olikin lisätty vielä jäteastioiden tyhjennysmaksu (josta siis ei ollut mitään puhetta aikaisemmin). Meille oli kerrottu että siivous kuuluu hintaan, ja that's it. Kaikkein huvittavinta tässä oli myös se, että me olimme tuoneet kaikki roskat jätesäkeissä peräkärryllä pois tilalta juhlien jälkeen. Usemman yhteydentoton jälkeen saimme luvan maksaa vain tilavuokran hinnan. Huomasin, että tästäkin on lisätty nyt maininta heidän verkkosivuilleen. Hyvä näin, että meidän pullikointimme on aiheuttanut lisäinfoa tuleville vuokraajille ;).

 

Kuulin myös, että kaverini tutulle hääparille oli käynyt tänä kesänä myös niin, että heille oli luvattu avainten luovutus perjantaille klo 16 mennessä (kuten meillekin). Käsittääkseni vielä ihan häiden alla olikin tullut ilmi, että Heiska-salissa on tanssit perjantaina, jotka loppuvat klo 23 eli saavat avaimet vasta sitten. Ei siis kiva yllätys tämäkään, mutta tätä ei onneksi tapahtunut meille.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...