Martha

Rouva
 • Content count

  138
 • Joined

 • Last visited

About Martha

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Koiran kanssa touhuilu,ystävien kanssa oleskelu,kotona puuhaaminen.

Recent Profile Visitors

705 profile views
 1. Pirkkalan citymarken 'tiloissa' olevaa Kukka Lunettea voin suositella lämpimästi.Itselleni sieltä tulee hääkimppu,heittokimppu,2viehettä,4 kaason hiuskukkaa,1 morsiustytön kori ja tarjoilupöytään kukka asetelma. Palvelu mitä parhainta. Ottaa hyvin omat mieltymykset ja toiveet huomioon ja asiantuntemusta löytyy myös!
 2. Meillä vierasmäärä on vähentynyt huimasti tuosta mitä sillon oli ajatuksena.Nyt meille on tulossa 80vierasta ja osa tosiaan menee sinne ylös,joten hyvin pitäisi sopia kaikkien. Meille tulee pitopalvelulta kaikki lasit ym,joten ei ole tarvetta vuokrata erikseen.
 3. Huh nyt on tänkin suhteen ongelmat pois. Löysin meille karaokevetäjä joka tuo kaikki omat vermeet,eikä hinta ollut paha. Meillä siis bändi soittaa n.klo.23 asti ja sen jälkeen sitten karaoke alkaa.Että ne ketkä jaksaa siihen asti olla paikalla niin pääsevät laulamaan.
 4. Olisiko vinkkejä mistä voisi yrittää löytää pirkanmaalta karaokenvetäjää laitteineen ym päivineen? Yksi kenen piti tulla teki ns.oharit,joten nyt täytyisi löytää uusi.Sen johdosta haluan jonkun ulkopuolisen,koska en halua ketään vieraana olevaa laittaa siihen hommaan. Piti lisäämäni vielä,että jos jollain olisi muita vinkkejä,kuin ohjelmatoimisto tarjonta,kun niillä hinnatkin tuppaa olee aikas huimat..
 5. Tapasin tovi sitten pitopalvelu emännän uudestaan ja hän nostaa edelleen 'karvat pystyyn',eikä tunnu muuttuneen yhtään ekasta tapaamisesta.En ymmärrä miten sellainen ihminen,joka ei ole pätkän vertaa asiakaslähtöinen voi olla tuollaisessa työssä. Onneksi ei tarvitse häntä katsella juhlapäivänä.
 6. Juu heinäkuussa on meitin häät. .) Me ei todellakaan oteta pitpalvelua sieltä heiskasta,kun ei ole pakko. Mä en halua sen enempää tuoda mitään etukäteis ennakkoluuloja(koska voihan olla,että on 'muuttunut'),mutta voin sanoa olleeni hyvin pettynyt pitopalvelu emäntään joka sielä on ja kaikki jutut mitä olen kuullut ovat olleet vähemmän mairittelevia. Mun on tarkotus saada kaikki mahtumaan syömään sinne antinsaliin.Siis no osa menee sinne yläkerran tilaa (nuoriso ym).Meillä ei vieraita tosin ole tulossa tällätietoo,kun n.110henk.
 7. Mä en oikein tiedä mitä me tehtäis tän asian kanssa..Me ollaan nyt alustavasti sovittu,että kaason mies kuvaisi meidän häät.Heillä on ihan hyvä kamera ja hyviä kuvia ovat sillä ottaneet. Nyt olen sitten kuitenkin ruvennut miettimään,kun näitä muiden kommenteja luen,että pitäisikö sitten kuitenkin ottaa vielä rinnalle ammattilaiskuvaaja..Sekös jo mikä harmittaisi eniten jos meistä ei olisi ainuttakaa hyvää kuvaa kirkossa tai sitten kirkon jälkeen otetuista kuvista.. Pitäisi vaan ruveta varmaan tekemään jonkinlaista hinta-laatu kartoitusta...
 8. Meille tulossa tälläiset booliastiat. Ostin nuo ideaparkista oliko nyt pussukka(?) nimeltään se kauppa..
 9. Mun työkaverin vanhemmat pitää pitopalvelua (joka on täälläkin monelle tulossa ) ja heille on häävarauksia tehty jo 2011 vuoden loppuun asti,että kyllä ne vaan rupee menemään nopsaan,eli välttämättä ihmismäärä ei aina vaikuta.
 10. Olipa kiva idea! Itsekkin voisin tuota miettiä,mutta ei mulla taida olla jokaisesta vieraasta edes kuvaa... Edelleen siis tuskailen tuon mitä laittaa hää'karkiksi'...Huoh..
 11. ^Meillä häät vietetään Hämeenkyrössä Heiskalla. Ei nyt ihan tuohon mainitsemaasi alueeseen kuulu,mutta kuitenkin... Tässä Sivut kyseiseen paikkaan.. Saa viedä omat juomat ja pitopalvelun.
 12. Mä otan myös ehdotuksia mitä voisi kaasoille antaa lahjaksi kiitokseksi.Mulla on 4kaasoa ja nyt mietityttää,että pitäiskö kaikille olla ihan samanlainen kiitos-lahja vai voisko olla eri kaikille...Mutta mitä ihmettä se voisi olla...Niin ja miehellä on yksi BM,joten pitäisi varmaan hällekkin jotain miettiä..
 13. Onkos kellään antaa jotain hinta osviittaa nykyisista bussinvuokraus hinnoista Tampere/Hämeenkyrö suunnalta? Jäin bussinvuokrausta miettimään,kun olemme varanneet huoneita vieraille kahteen eripaikkaan toinen n.20km päässä kirkolta ja juhlapaikalta ja toinen on vähän likempänä n.5km päässä molemmista.Että jos vuokraisi sitten bussin,että hakisi vieraita ensin sieltä kauempaa hotellilta ja ottaisi lisää kyytiin tuosta likempältä ja toisi kirkolle ja kirkkojutun jälkeen pääsisi porukka vielä bussikyydillä juhlapaikalle. Miltäs kuulostaisi? Kirkon ja juhlapaikan välillä ei matkaa ole,kun n.1-2km,mutta en kyllä ketään haluaisi laittaa juhlavaatteissa kulkemaan sitä matkaa kävellen.. Että olisiko sitten kohtuullista pistää porukat selviytymään taksikyydein takaisin hotelliin? Tai jos jotkut tulee autolla niin sitten kimppakyydillä...
 14. Vähänkö ihania värejä! Ja tuola on vaalean lilana kanssa,joten jei! Kiitos tästä vinkistä,koska ehdottomasti tilaan tuolta iltapala astioiksi lilan väriset kertakäyttöastiat!
 15. Mä normaalisti hikoilen,kun pieni sika.Helteisillä säillä mun ei tartte edes tehä mitään niin hikivirtaa. Myös töissä sen huomaa,kun joutuu ihmisiä suihkuttamaan ja muutenkin on kohtuu raskasta työtä (hoitotyö) niin hiki virtaa.Nyt olen 2-3päivää käyttänyt Triple Dryn sprayta ja täytyy ilokseni sanoa,että nyt ainakin tuntuu tehoavan hyvin! Juuri äskönkin tein töitä ja hikivirtas kasvoilla ja selässä,mutta ei yhtään niin pahasti kainaloissa mitä ennen! Nyt,kun vaan tulis semmonen 'koko vartalo dödö' niin hyvä olis. Mua rupes naurattaa oma tekstini..Ihanku joku mainospuhe... Mä jäin sitä nyt miettimään,että viittinkö vielä jatkaa käyttöä,vai tottuuko sitten mahdollisesti iho siihen liikaa (vaikka sen kuorinnan tekis),eikä sitten välttämättä toimi enään niin hyvin..Kun haluaisin sitten häiden aikaa,että olis varmasti hyvä dödö...