Jump to content
Naimisiin.info

Haetaan jousisoittajaa/jia tai kitaristia OULU


Elizabetti

Recommended Posts

Elikkä siis lyhykäisyydessään

Haussa 19.9. Ouluun vihkiseremoniaan tulo- ja lähtömusiikin soittaja/soittajia joko viulu/sello tai kitara (voi olla myös useampi). Biisit ovat Pachelbelin Kaanon ja Kuulan häämarssi. Oletpa sitten solo, duo tai jopa trio, opiskelija tai ammattilainen, tee tarjouksesi yksityisviestillä.

Jos joku osaa suositella jotakuta soittajaa/soittajia, suosituksia otetaan vastaan myös yksärinä tai suoraan tähän ketjuun.

KIITOS jo etukäteen :flirt:

Link to comment
Share on other sites

Kannattaa ottaa yhteyttä esim. OAMK:n Kulttuurialan yksikköön, jossa on myös musiikin koulutusohjelma. Sieltä voi tilata keikkoja opiskelijakokoonpanoilta, ja laatu on kuitenkin ammattiopiskelijoiden tasoa mutta hinnat huokeammat kuin ihan täysin ammattilaisilla.

Pachelbeliin saatte varmasti helposti soittajat (jos siellä sattuu jousikvartetillisen verran olemaan opiskelijoita), mutta Kuulasta en osaa sanoa että löytyykö siitä edes montaa hyvää sovitusta muille kuin uruille. Voi siis olla että pitää vähän kaivella kirjastosta nuotteja. Jos ei löydy valmista kokoonpanoa niin kyllä varmasti joku tarttuu keikkaan ja hankkii soittajat vaikka sitten konservatorion puolelta.

Lähetä vaikka e-mailia osoitteeseen [email protected] niin saat suoraan viestin musaopiskelijoiden postituslistalle! :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...