Jump to content
Naimisiin.info

Pitopalvelu alkujuhliin, omat tarjoilut illaksi


belle*

Recommended Posts

Olemme järjestämässä vähän niin kuin kaksia pippaloita häissämme. Aikuisten huvittelujuhlat alkavat joskus kuuden aikaan illalla. Tilaamme pitopalvelun sukulaiset ruokkimaan aamupäiväksi, mutta emme haluaisi käyttää tätä kallista palvelua sitten illallakin vielä.. Sopisimmeko pitopalvelun kanssa, että he poistuvat ruokailun jälkeen siivottuaan jälkensä, jolloin joku meistä pääsee valmistamaan illan antimia? Kuulostaako erittäin vaikealta? Jonkun pitäisi varmaan aamulla raahata ruokatavarat Suomenlinnaan autolla..

Eli tässä pohdittavaa:

* Jos ja kun pitopalvelu tuo ja lähtiessään pöytäliinat, ostanko oman kahdelle tarjoilupöydälle (360x80cm) + muille koristepöydille?

* Viinilasitkin varmaan pitäisi tässä tapauksessa tuoda itse, että iltavieraat saavat siemailla juomisiaan näistä?

* Tarjoiluna ei mitään kummallisia, pikkusuolaista ja -makeaa sekä viiniä

Kertakäyttöastioilta voi varmaan syödä illalla ja servettejäkin saa mutkattomasti kaupasta.

Ajatuksia!

Link to comment
Share on other sites

Hmm, voiskohan pitopalvelun kanssa sopia noista pöytäliinoista ja astioista että jättävät sinne? Jotkin pitopelvelut hakevat vasta seuraavana päivänä tarvikkeensa. Onneksi melkein kaikki catering firmat ovat joustavia melkein joka suuntaan eli en usko että heitä haittaa tuo "häätäminen" paikalta että pääsee itse sinne joku hääräämään iltaruokia.

Tuolla on hiukan erillaisempia kertiksiä kun perusvalkoiset. Dunilla on myös kertakäyttösiä pöytäliinoja. On vahvaa materiaalia ja kestää hiukan kulumaakin. Eli jos pitopalvelulle ei sovi liinojen ja lasien jättö niin tuolta varmasti löytyy jotain kivaa.

Duni

Juhlamaailma

Löytyisköhän näistä kuvista ideoita?Kopsasin ne toisesta ketjusta täältä :)

b8_9.jpgb9_9.jpgb11_8.jpgb12_6.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Vihqu
Link to comment
Share on other sites

Eipä mitään, ilo munkin puolella. Sain nimittäin samalla omiin häihin iltapalalle idean noista haarukoista :girl_haha:

Meillä on taas juhlapaikassa astiat, mutta siellä on myös käsitiski joten pitopalvelu kun lähtee kotio, laitetaan kertikset esiin eikä sotketa uusiksi astioita :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Lisäys: Pitopalvelu ei voi jättää tavaroita juhlapaikalle, koska tila pitää olla tyhjennettynä jo illalla. Juhlat on tosiaan Suomenlinnassa..

Ei ole ongelma. Pitopalvelu voi jattaa liinat ja heitatte ne sitten juhlien paatyttya sinne samaan autoon, johon pakkaatte muutkin tavaranne. Pakettiauto on varmaan katevin ja autohan teilla on joka tapauksessa oltava. Auton voi jattaa parkkiin suokkiin ja hakea aamulla tai nakittaa joku ajokuntoinen ajamaan sen viimeiseen lauttaan.Seuraavana paivana sitten vain palautatte liinat pitopalvelulle. Nain me teimme ja juhlat nimenomaan Suokissa.

Meilla siis pitopalvelu lahti kahvien jalkeen, mutta jatti liinat. Loppuillan juotavat ja iltapala tarjoiltiin kertakayttolaseista ja iltapalan sai isoon servettiin. Kelpasi kaikille.

ps. pahoittelen aakkosten puuttumista.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...