Jump to content
Naimisiin.info

Teneriffa


Guest Suski¤

Recommended Posts

Suunnittelemme mieheni kanssa matkaa Kanarialle. Tällä hetkellä Teneriffa kiinnostaa eniten. Tämä olisi vähän niin kuin toinen häämatka ensimmäisen yhteisen vuoden kunniaksi :-X Onko jollain foorumilaisista kokemuksia saaresta? Kaikki Teneriffaa koskeva tieto, vinkit yms. kiinnostaisi meitä...

Link to comment
Share on other sites

Moi, Teneriffa on Kanarian saarten suurin saari ja siellä kyllä tekemistä riittää. Esimerkiksi Teneriffan eteläosassa sijaitsevassa Playa de las Americasissa on suuret hiekkarannat ja hyvät vesiurheilu mahdollisuudet. Sieltä lähtee myöskin risteilyjä viereiselle La Gomera saarelle. Matkustitte sitten minne päin saarta tahansa, niin suosittelen tutustumaan tulivuori Teideen. Vuoristoteiltä avautuvat upeat näköalat kaupunkien yli Atlantille. Mikäli kaipaat lisää tietoa Teneriffasta niin kannattaa katsoa seuraavat sivustot läpi.

Tietoa ja kuvia Teneriffasta:

http://www.teneriffa.suomalaisille.com

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 year later...

Ollaan mietitty minne otettais suunta häämatkalle, ajankohta ensi talvi (ehkä loka-marraskuu tai vasta seuraava kevät) ja Teneriffa sekä Kanariansaaret yleensäkin on noussut hyväksi vaihtoehdoksi.. Onko suosituksia hotelleista, paikoista jne näin viime ajoilta?

Tarkoitus olisi olla 2 viikkoa, siinä ehtii sekä makoilla altaalla/rannalla että shoppailla ja käsittääkseni kaikkea tuota pystyy tuolla tekemään :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kannattaa vuokrata auto ja kiertää koko saari, sillä tavalla kokee ja näkee kaikkein eniten. Iso ostoskeskuskin löytyy ja ikea vierestä :girl_haha: En vain muista että missä, mutta jossakin Gruzin lähellä isomman tien varressa.

Puerto de La Gruzissa on Loro Parque -eläinpuisto, suosittelen käyntiä siellä!

Jos tykkää rannalla olosta, niin silloin kannattaa suunnata Playa de las Americakseen, mutta jos enemmän kaupunkilomaa, niin silloin tuonne Puerto De La Gruziin. Itse olimme Americaksessa ja oli hieman meille huono valinta, kun ei olla rantaihmisiä. Ja olihan se turisteja täysi, kuten odottaa saattoikin :)

Teidelle ehdottomasti kannattaa mennä! Upeat maisemat!! Parasta saaressa :girl_smile:

Muokattu: , käyttäjä: Satu81
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...