Jump to content
Naimisiin.info

Juhlapaikka Porista


Ninni1988

Recommended Posts

Heip. Itse voin kyllä suositella Koittoa. Hinta oli vuonna 2008 450€ pe-su. Kaverini häät siellä olivat ja tosi hyvin toim n.80hlön häissä, mahtu hyvin tanssimaan ja bändille oli iso lava. Keittiössä oli hellat ja jääkaapit/pakastimet. Erillinen ruokahuone jossa oli pitopöytä ja kaksi ovea, pääsi näppärästi kävelemään ympäri ja toiselta puolelta ulos. Muistaakseni sieltä sai vuokrata pöytäliinat mutta kaverilla ne tuli pitopalvelun kautta, en muista sitten sen hintaa minkä verran olisi ollut mutta alle 100€ joka tapauksessa. Siellä oli myös ihan hyvän kokoinen terassi joten pääsi mukavasti elokuussa istuskelemaan ulos ja viilentyä.

Toivottavasti tämä sekava kertomus auttoi :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kaikille ketkä tätä lukevat niin tiedoks et hinta on nykyisin 500€ ja tilan saa käyttöön pe klo 14.00-su klo 15.00 :) Eli iha jees aika :) Ja tilat tosi siistissä kunnossa! Me tehtii jo omalle päivälle varaus :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Heips

Nakkilassa n. 25 kilsaa Porista on taas käytössä tosi kiva paikka kesähäille. Ennen Lohirantana tunnettu paikka on ilmeisesti käynyt läpin jonkunlaisen rempan ja nyt toimii vain juhlatilana, jota voi vuokrata. Nimi on Arantilankoski, paikkahan on Arantilankosken rannalla. Siitä oli viime viikolla juttu paikallisessa lehdessä, paikkaa vuokraa nyt Nakkilan kuntokeskus. Siellä on ainakin mahtava rantalava ja pihapiiri. Olemme menossa sinne häihin kesällä, vaikka omat on jo ehditty sopia muualle, oltais voitu vaikka harkita tätä paikkaa. Pitopalvelun sinne saa hommata itse ja keittiö on kai ihan tasokas.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...