Jump to content
Naimisiin.info

miten käytännössä?


Guest epätietoinen

Recommended Posts

Guest epätietoinen

tehdäänkö hääbändin kanssa kirjallinen sopimus esiintymisestä ja missä vaiheessa siitä tehdään sitova..?

entä, mitkä oikeudet asiakkaalla/ bändillä perua keikka?? entä viimehetken korvaus jos bändi peruu vaikka 2 kuukautta ennen h-hetkeä??

toivoisin vastausta henkilöltä joka tietää lakikoukeroista jotain..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest kesä-11

...minulta koitti bändi velottaa lähes koko keikkapalkkionsa 3kk ennen keikkaa tehdystä peruutuksesta...ja meidän syynä peruutuksen oli se, että eivät osanneet soittaa häävalssiamme..eikä muitakaan toive kappaleitamme..

että kaikenlaista :girl_sad:

Link to comment
Share on other sites

En lähtisi itse veloittamaan tuolla lailla tuossa tilanteessa. Ehkä heillä on syynsä, mene ja tiedä. Vaikea ottaa kantaa, kun ei tunne tilannetta tai sitä, mikä se toive on ollut... Wienervalssit olen kyllä itse valmis soittamaan, kunhan ei vaadita, että roudaan sen sinfoniaorkesterinkin paikalle. :D

Se voidaan tästä oppia, puolin ja toisin, että kannattaa sopia tarkasti kaikki, mikä on itselle tärkeää, ennen kuin lyö mitään lukkoon. Jos häävalssiksi on tärkeää saada jokin tietty, kannattaa varmistaa jo alkumetreillä bändiltä, että se voidaan toteuttaa. Useinhan nämä toiveet ovat aivan ilmoitusasioita. Jokainen bändi osaa soittaa Akselin ja Elinan häävalssin tai Finlandersin Oikeesti. Mutta jos on yhtään epätavallisempi kappale, niin kyllä nämä kannattaa keskustella. Haittaahan ei kysymisestä koskaan ole! Eli ensin asiat selviksi ja sitten vasta nimi paperiin.

Kannattaa myös tiedostaa, että monesti toiveiden toteuttamisessa on kyse myös aikatauluista. Tässä tapauksessa ilmeisesti ei, sillä kolme kuukautta on kyllä riittävä aika harjoitella kappale, jos katsoo ylipäänsä voivansa sen tehdä. Meidän tapauksessamme on niin, että pyrimme kyllä toteuttamaan erikoisemmatkin toiveet, jos meillä on aikaa, ja kuukausien varoitusajalla aika löytyy helpommin kuin viikon tai parin. Kysyä aina kannattaa vaikka viimeisenä iltanakin, ei siinä mitään väärää ole, täytyy vain sitten varautua myös ei-vastaukseen. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...