Jump to content
Naimisiin.info

Tarvitseeko ohjelmaa ja ruokaruokaa pieniin juhliin?


Barbababa

Recommended Posts

I have a problem. Big problem. Taustaa siis vähän. Mennään miehen kanssa maistraatissa naimiin kahdestaan arkipäivänä. Saman viikon lauantaina olisi tarkoitus pitää kakkukahvit molempien vanhemmille, sisaruksille perheineen, isovanhemmille sekä muutamalle läheisimmälle ystävälle. Mikäli kaikki vieraat tulevat ja yksinäisilllä on avecit mukana, vieraita olisi 25. Mietin tässä siis että mitä olette, tarvitaanko tällaiseen tilaisuuteen ihan lämmintä ruokaa? Tilaisuuden olisi tarkoitus alkaa kello 12, ja mitään kovin jäykkää pönötystilaisuutta emme toivo. Olemme ajatelleet tarjota kahvia, kakkua, voileipäkakkua sekä erilaista makeaa ja suolaista "pikkupurtavaa" sekä skumpat viinit mehut ja limut. Osa vieraista tulee 600km päästä (oletettavasti jo edellisenä päivänä tosin), joten onko ihan kamalaa olla tarjoamatta lämmintä ruokaa?

Entäs sitten ohjelma? Sitäkään emme ole ajatelleet että olisi. Onkohan syömisissä, juomisissa ja seurustelussa tarpeeksi? Tiedän että on vähän tyhmää kysellä tällaisia täältä, mutta en oikeasti enää tiedä mikä on soveliasta ja mikä ei. Mistään perinteisistä hääleikeistä ja loruista emme innostu, tanssia ei tilassa mahdu. Alan olla pikkuhiljaa aivan paniikissa. Miksei voisi olla vain pienet kahvit jossain ja thats it. Kaamee stressi ruuista ja juomista ja kukista ja koristeluista ja valokuvauksesta ja kaikesta. :'(

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei.

Itsekin ajattelin että kun on ensin kirkko, ja pieni porukka tulossa, niin varataan jostain tunnelmallisesta paikasta pieni tila, ja siellä sitten hyvä ruoka, viini ja jälkiruoka (vaikka sit se hääkakku, mutta ilman jotain polkemis"hauskaa"), ja that's it.

Ehkä jotain taustamusiikkia soimaan, mutta pääasia on että jutellaan ja syödään hyvin. Ja sit ei muuta.

Miten katsotte tällaisen onnistuvan? Ei todellakaan haluta olla "huomion keskipisteinä" koko aikaa tai järjestää mitään leikkejä tms.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meilläkin ihan pienet häät läheisille. Juhlapaikkana koti. Me tarjotaan ruokaisaa salaattia, ehkä savulohta. Lisäksi se kakku ja jotain muuta suolaista. Kutsuun laitoimme et tarjolla on kakkukahvit ja pientä suolaista. Ettei kukaan nyt ihan ruokaruokaa odota. Meillä ei sit muuta ohjelmaa ole kuin häävalssi. Muuten tulee cd:ltä musiikkia. Kyllä pienissäkin häissä on ihan riittävästi stressattavaa. Mutta teidän päivännehän se on, teette niinkuin tykkäätte :)

Olisi kiva kuulla miten häänne sujui, tulethan sitten aikanaan kertomaan :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...