Jump to content
Naimisiin.info

Jumesniemen kyläsali (Hämeenkyrö)


Aliina**

Recommended Posts

Onkohan kukaan juhlinut häitään (tai mitään muitakaan juhlia)Jumesniemessä? Me ollaan tuo paikka varattu kun siihen aivan täysin ihastuttiin :girl_smile: . Nyt kaipaisin vaan kokemuksia siitä millaisella väkimäärällä tuolla on ihmiset juhlineet, miten pöydät laitettu, yms. Oikeastaan siis ihan kaikki kommentit ovat tervetulleita :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Moi, ei olla vielä juhlittu, mutta ollaan kans varattu se kesälle 2012! :)

Siellähän on se kahvio nyt kesällä auki, että sinne saa mennä katseleen paikkoja (jos ette siis vielä ole käyny..). Me ollaan käyty vasta pihassa ja kurkkimassa ikkunoista. Mutta varmaan pian käydään katseleen sisältäkin. Kiinnostaa nähdä että minkälainen se lisätila se n. 50 neliöö on, kun sinne meidän tarvii sijoittaa nuorisoo syömään ja ne ruuat tulee tietysti sinne kans. Meille tulee n. 70 aikuista ja alle 10 nuorta alle 12 vuotiasta.

Kuvissa näyttää tosi kivalta sisältäkin! Verhot/pöydät/tuolit/lattiat/seinät niin siistejä. Kuvien perusteella laskeskelin että se meidän 70 aikuista vierasta mahtuu just sopivasti tuohon salin puolelle.

Link to comment
Share on other sites

Luulin jo ettei kukaan ole paikkaa löytänyt, mutta löytyihän sieltä joku toinenkin paikan varannut :girl_smile:

Ollaan kyllä paikkaan käyty tutustumassa jo kahteen tai kolmeen kertaan, lähinnä olisi kiinnostanut miten muut ovat järjestäneet pöydät ja millaisilla ihmismäärillä on juhlittu. Ollaan kyllä tässä ihan lähipäivinä menossa käymään, vähän mittailemaan salia ja miettimään pöytä asiaa. Ajateltiin myös väkeä jakaa hieman eri tiloihin syömään, mutta se sitten taas vaikeuttaa ohjelman järjestämistä jos väki on kahdessa tilassa. Toisinaan jo kaduttaakin paikan varaaminen, mutta ehkä se siitä alkaa taas iloksi muuttua :girl_smile:

Suureen päiväänkin enää aikaa pari kuukautta, joten täytyy tässä ruveta jo asioita ihan tosissaan järjestämään.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ilman muuta kannattaa tutustua Jumesniemeen ja kyläsaliin juhlapaikkana. Rohkeasti vaan Jumesniemen kylän sivuja kurkkimaan ja yhteystietoja salin vuokrauksesta. Sieltä me aloitimme ja saimme tiedot mikä väkimäärä saliin mahtuu ja seisova pöytä minne ja miten vinkkejäkin. Sadan hengen juhlamme onnistuivat hienosti. Vuorka ei ollenkaan paha ja lisäksi sai vuokrata teltan. Siivous ei kuulunut hintaan, siksi hinta halvempi, siivosimme siis itse. Hieno paikka tai kuka pitää mistäkin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...