Aliina**

Jumesniemen kyläsali (Hämeenkyrö)

4 posts in this topic

Onkohan kukaan juhlinut häitään (tai mitään muitakaan juhlia)Jumesniemessä? Me ollaan tuo paikka varattu kun siihen aivan täysin ihastuttiin :girl_smile: . Nyt kaipaisin vaan kokemuksia siitä millaisella väkimäärällä tuolla on ihmiset juhlineet, miten pöydät laitettu, yms. Oikeastaan siis ihan kaikki kommentit ovat tervetulleita :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moi, ei olla vielä juhlittu, mutta ollaan kans varattu se kesälle 2012! :)

Siellähän on se kahvio nyt kesällä auki, että sinne saa mennä katseleen paikkoja (jos ette siis vielä ole käyny..). Me ollaan käyty vasta pihassa ja kurkkimassa ikkunoista. Mutta varmaan pian käydään katseleen sisältäkin. Kiinnostaa nähdä että minkälainen se lisätila se n. 50 neliöö on, kun sinne meidän tarvii sijoittaa nuorisoo syömään ja ne ruuat tulee tietysti sinne kans. Meille tulee n. 70 aikuista ja alle 10 nuorta alle 12 vuotiasta.

Kuvissa näyttää tosi kivalta sisältäkin! Verhot/pöydät/tuolit/lattiat/seinät niin siistejä. Kuvien perusteella laskeskelin että se meidän 70 aikuista vierasta mahtuu just sopivasti tuohon salin puolelle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luulin jo ettei kukaan ole paikkaa löytänyt, mutta löytyihän sieltä joku toinenkin paikan varannut :girl_smile:

Ollaan kyllä paikkaan käyty tutustumassa jo kahteen tai kolmeen kertaan, lähinnä olisi kiinnostanut miten muut ovat järjestäneet pöydät ja millaisilla ihmismäärillä on juhlittu. Ollaan kyllä tässä ihan lähipäivinä menossa käymään, vähän mittailemaan salia ja miettimään pöytä asiaa. Ajateltiin myös väkeä jakaa hieman eri tiloihin syömään, mutta se sitten taas vaikeuttaa ohjelman järjestämistä jos väki on kahdessa tilassa. Toisinaan jo kaduttaakin paikan varaaminen, mutta ehkä se siitä alkaa taas iloksi muuttua :girl_smile:

Suureen päiväänkin enää aikaa pari kuukautta, joten täytyy tässä ruveta jo asioita ihan tosissaan järjestämään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ilman muuta kannattaa tutustua Jumesniemeen ja kyläsaliin juhlapaikkana. Rohkeasti vaan Jumesniemen kylän sivuja kurkkimaan ja yhteystietoja salin vuokrauksesta. Sieltä me aloitimme ja saimme tiedot mikä väkimäärä saliin mahtuu ja seisova pöytä minne ja miten vinkkejäkin. Sadan hengen juhlamme onnistuivat hienosti. Vuorka ei ollenkaan paha ja lisäksi sai vuokrata teltan. Siivous ei kuulunut hintaan, siksi hinta halvempi, siivosimme siis itse. Hieno paikka tai kuka pitää mistäkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now