Sign in to follow this  
Followers 0
Absinthe

Ideoita, miten saa peitettyä epämieluiset asiat pihassa

9 posts in this topic

No niin. Meille ilmeni viikko ennen häitä tämmöinen ongelma. Juhlapaikan pihalla, jossa meidät on tarkoitus vihkiä (!), on ruosteinen öljysäiliö. Säiliön piti lähteä häihin mennessä, mutta siellä se vielä tököttää, eikä ole menossa mihinkään. Säiliö on ehkä n. 1,5m korkea, sylinterin muotoinen ja ehkä 2m pitkä. Ollaan jo laittamassa sen ympärile puskia ja puita, koivua, pihlajaa ja ihan mitä tahansa, jolla sen saa piiloon. Mutta onko jotain muita ideoita? Auttakaa, kupsahdan stressiin kohta :hysteric::girl_cray:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko teillä juhlat mahdollisesti Herralan seurojentalolla? Huomasin toisesta ketjusta oleilevasi Lahden seuduilla ja tuo ruosteinen öljysäiliö kuulostaisi aivan ko. paikalta. :girl_wink:

Nyt en tiedä yhtään, minkälaisia häitä olette suunnitelemassa. Tuli kuitenkin mieleen, että entäs jos sitä vaan korostaisi? Ei yrittäisikään peittää, vaan tuo lisää kaikkea metallisen karheaa ja tekee siitä osan "erityisesti sisustettua" paikkaa. Esimerkiksi tuo ruostuneita tai muuten raffeja purkkeja (kyselemään kaupoilta säilykekurkkupurkkeja ja purkamaan stressiä niihin pesiksen avulla :girl_wink: ) ja niihin toista ääripäätä olevia hempeitäkin kukkia.

Toinen olisi peittää se vaikka lakanalla tai tehdä ympärille aita ja käyttää sitä vaikka kuvien ripustamiseen.Tähän tyyliin:

Blog_JulieNewman.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä vielä muutama kuva siihen korostamisideaan. Ei nyt oo sama tilanne, mut antaa vähän esimerkkiä siitä mitä meinasin tolla.

rusty-truck-with-flowers-gail-chandler.jpg

DSC_0453.JPGDSC_0454.JPG

rusty+pail+flowers.jpg

rusty-milk-can-and-wagon-wheel-23441280154969vkYc.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, kyse on Herralan seurojentalosta. Sen öljysäiliön piti tosiaan lähteä sieltä jo viime syksynä, mutta sitten sen siirtäminen myöhästyi ja piti tänä kesänä ennen häitä lähteä, mutta eivät ole ehtineet siihen hommaan vieläkään.

Muuten hyvä, mutta häiden teema kun on päätetty jo kuukausia sitten ja kun häät on tosiaan viikon päästä. Kaikki on ostettu valmiiksi. En voi enää alkaa ostelemaan ylimääräisiä somisteita, että saataisiin öljysäiliö sopimaan teemaan. Ja itse kyllä näen öljysäiliön aikalailla eri asiana, kuin museotraktorin rämän. Vanha Fordin traktori olisi enemmän kuin tervetullut, mutta öljysäiliö taas ei vastaa omaa mielikuvaa vintagekoristuksesta :P

Mutta valokuvaseinämä on käyttökelpoinen ajatus. Ellei sitten sada. Yhtenä ajatuksena oli, että jos se nyt peitetään puskilla, niin puskiin lyhtyjä roikkumaan. Kai sinne voisi jotain muutakin keksiä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saiskohan siihen öljysäiliöön valosarjoja kiinni? Siis sellasia millä kaupungit ympäröi puita talvisaikaan. Tosin toi puskat ja valot kuulostaa myös hyvältä ajatukselta, tuli vaan mieleen et olisko suoraan säiliöön kiinnittäminen helpompaa :girl_haha:

Asiassahan ei tietenkään nauramista ole, minusta teillä olisi oikeus vaatia korvausta siitä ettei lupausta poistamisesta ole pidetty.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä en vaan jaksa alkaa heidän suuntaansa mitään asiasta riehumaan. Tässä on niin paljon kaikkea muutakin tekeillä ja tiedän, että se ei ole tämän rouvan vika, joka vastaa seurojentalon käytöstä.

Mutta valot olisi myös jees, mutta ulkona ei taida olla minkäänlaista pistorasiaa. Eli lyhtyjä, puskia ja kangasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clas Ohlsonilla on paristokäyttöisiä valosarjoja, voisiko niitä ajatella? :)

Eka

Toka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vihreä pihapressu päälle ja avot! Piilossa ja ongelma ratkaistu. Sinne mitään puskia kannata alkaa raahaamaan, näyttää tod.näköisesti vieläkin ihmeellisemmältä.

Suuntaatte katseet jonnekin muualle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sinällään se katseiden suuntaaminen muualle on hankalaa, kun säiliö on keskellä pihaa ja vihkimisen ainut mahdollinen tapahtumapaikka pihan pienen koon vuoksi on säiliön vieressä. Pressu ja puut ympärille ja puihin lyhtyjä. Halusin alunperin pihaan jotain, mihin ripustaa lyhtyjä, niin siinähän ne pihapuskat tulee samassa :P Meillä on vaan sen verran pienet ja vaatimattomat häät ja kaikki ohjelma kun on suunniteltu pihalle (mölkkyä, krokettia ym), haluan saada pihastakin viihtyisän. Toki, jos silloin sataa, niin ei mahda mitään. Silloin vihkiminenkin on sisällä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0