Jump to content
Naimisiin.info

Filippa

Rouva
  • Viestit

    10292
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Filippa kaikki viestit

  1. Et vissiin ymmärrä sitten huumoria jos otit tuon itseesi. En vaan voi ymmärtää tälläisiä vanhempia jotka jättäisivät tulematta heille tärkeän ihmisen häihin vaan sen takia ettei lapsia ole kutsuttu. -.-" Osoittaa mielestäni itsekeskeisyyttä kun ei voida nähdä toisten arvoja ollenkaan. no haloo, vastasin vain kysymykseen. Kysyttiin että mikä kutsussa voi olla muka loukkaavaa ja mun mielestä JOKU (huom. En minä välttämättä mutta joku joka loukkaantuisi) VOISI loukkaantua tuosta kiusata-sanan käytöstä koska muuten kutsun teksti oli ihan ok mutta ainoastaan tuo kiusata sana oli hieman lapsellinen.
  2. Varmaan se kohta missä oli sana"kiusata"
  3. Mua ärsytti taas kohta: "Mikäli kopiopuvun tilaaja haluaa päästä sovittelutunnelmaan. niin hänen kannattaakin käydä kiertelemässä itsepalvelukirpputoreja ja sovitella siellä muutaman vuoden vanhoja käytettyjä pukuja." Arghh, vaikka en kopiopukuja hyvällä katsokaan niin artikkeli on kyllä kirjoiteltu paikoittain niiiiiin ärsyttävällä näsäviisastelevalla tyylillä ettei mitään rajaa Vaikka artikkeli on muuten täynnä asiaa ja tosi hyviä pointteja niin tuo näsäviisastely kyllä syö pahasti uskottavuutta! Jotenkin artekkelin rivien välistä tulee sellainen tunnelma, että se on kirjoitettu kiukkuisena ja hieman katkerana...Miksei artikkelissa edes lue kirjoittajaa tai kirjoittajan nimimerkkiä?
  4. Ihan kaunis puku, normaali iltapuku mielestäni. Ei kannata stressata ainakaan tästä puvusta. ihan varmasti morsiamena viet koko potin hääjuhlissasi vaikka pukeutuisit säkkiin. Se on omasta asenteesta kiinni.
  5. Vihreä pihapressu päälle ja avot! Piilossa ja ongelma ratkaistu. Sinne mitään puskia kannata alkaa raahaamaan, näyttää tod.näköisesti vieläkin ihmeellisemmältä. Suuntaatte katseet jonnekin muualle.
  6. Nopeat syävät hitaat, varsinkin jos olitte tosiaankin suunnitelleet kihloihin menoa jo piiitkään niin se on voinut ulkopuolisesta vaikuttaa että hommasta ei tule pitkään aikaan valmista Tietenkin he olisivat voineet KYSYÄ teiltä, että oletteko mahdollisesti menossa kihloihin vai ei, mutta sekin olisi ollut hieman kiusallista jos ette sitten olisikaan olleet menossa (tai vain toinen olisi ollut jne).
  7. Oletko ihan tosissasi? Miksi sitten viivyttelitte itse kihlauksen kanssa? Olisitte voineet varmistaa asian ja mennä itse heti kihloihin kun nuoremmat sisarukset ovat alkaneet seurustelemaan.
  8. Filippa

    Kaasojen avautumisen ketju

    Samaa mieltä, morsiamen "kuuluu" maksaa välittömät kulut eli bensakulut, yöpyminen, matkaliput jos kaason hommat niitä vaatii. Samoin kaason puvun kanssa, jos morsian vaatii jotain tiettyä mekkoa niin sitten kanssa maksaa, muutoin saa kaaso pukeutua mihin lystää. Sen sijaan nuo hommat vaikuttivat ihan normaaleilta kaason hommilta? Toki niitä vaikuttaa olevan aika paljon, mutta ihan itse sinun pitää sanoa ettet ihan kaikkeen ehdi mukaan. Sinulla on muuten vielä edessa The polttareiden järjestäminen (kallista) ja ohjelmanumeroiden/leikkien keksiminen hääjuhlaan.
  9. Kävin lukemassa sen polttarikertomuksen, ja aika tylsästi polttarit menivät MUTTA monesti polttareita järjestäneenä näkee myös sen toisen puolen, joten voisiko osaltaan kaason käytöstä selittää se, että polttareilla on ollut tosi tiukka budjetti (sitä sinä tuskin tiedät morsiamena!). Esimerkiksi jos polttarivieraat eivät ole halunneet maksaa mistään mitään ja kompromissina on sitten valittu ILMAINEN polttaripaikka kaason kotona vaikka kotiväki ei olekaan halunnut lähteä koko päiväksi pois kotoa (mutta se on ollut parempi kuin ei mitään). Se voisi selittää kaason "näillä mennään" asennetta. Kannattaa ottaa huomioon, että vaikka kyseessä oli sinun polttarit niin se polttaripaikka oli kuitenkin jonkun koti ja olitte siellä vieraina ette isäntinä, varmaankaan polttariporukka ei maksanut tilavuokraa tms paikasta? Olisi tylsää syyttää yksin kaasoa pilalle menneistä polttareista jos syynä on voinut olla se, että budjetti on vaan ollut niin pieni ettei sillä ole voinut vuokrata omaa mökkiä yksityiskäyttöön. Jokatapauksessa suosittelisin ettei tämän takia kannata katkaista välejä kaasoon...
  10. Filippa

    Kuokkavieraat

    ^Varmaan suopeuteen vaikuttaa hyvinkin paljon se seikka että kuokkijat ilmoittivat olevansa Helsingin Sanomien toimittajia!
  11. Minäkin suosittelen uuden kaason ottamista vanhan rinnalle, siis ilman että irtisanoisit vanhaa kaasoa. Irtisanominen on vähän turhan dramaattista ja turhaan vain pilaisit ystävyyssuhteenne yksien juhlien takia. Uusi kaaso voisi hoitaa tärkeimmät tehtävät ja vanhalle kaasolle jätettäisiin esimerkiksi vaikka ovenkahvan piteleminen hääjuhlan aikana tms.
  12. Vieraat olettavat varmaankin että olette maksaneet sen matkan ajat sitten ja nyt lahjoitetaan tavallaan sitä käyttörahaa matkalle. Tai onhan joissakin matkatoimistoissa mahdollisuus ottaa laskulle häämatkan, mutta siinä on tosiaan pienenä riskinä se että sitä rahaa tulee sitten loppujen lopuksi se 200 euroa ja loput vieraat ostavat lahjan. Eli ei kannata laskea yhtään mitään sen varaan että saatte rahaa vierailta häämatkan verran tms.
  13. Samana tai edellisenä päivänä olen yleensä laittanut rahaa tilille. Kannattaa muuten tarkistaa omaa asennettaan, jos alkaa vihastuttamaan se ettei vieras laita senttiäkään tilille...lahja ei missään nimessä ole pakollinen vai lukiko kutsussa niin?
  14. ^ Samaa mieltä, saattaahan olla että kaasolla on enemmän kokemusta näistä asioista (kampauksesta, ravintolahäistä ja hinnoista) ja hän sanoi kommenttinsa vaan siksi että välttyisit "katastrofilta". Stressittömien ja mahdollisimman halpojen ravintolahäiden yhtälö nimittäin kuulostaa aika haastavalta, yleensä jos haluaa halvan ja hyvän niin joutuu ostamaan kaksi.
  15. Tää on aivan loistava! Tätä käytetään varmaan mekin tulevaisuudessa. Voiskohan tuota muokata jotenkin kihla-muotoon?!!? AIka paha pähkinä, mutta mietitäänpäs...hmmm... Rakkaat sukulaiset, lähimmät ja ystävät. Olemme vihdoin päättäneet kihlapäivämme, se oli eilen. Terveisin, herra ja neiti X
  16. ^ Nyt kiinnostaisi tietää, että mitä ne oli suunnitellut?
  17. Ei kannata loukkaantua. Voihan olla, että ette saa myöskään häälahjaa sulhasen puolelta.
  18. Filippa

    Servin Mökki (Espoo)

    Ei ole merinäköalaa. Ikkunoiden näkymä taitaa olla vastapäiseen Hoasin kerrostaloon tms. Vieressä sijaitsee muuten idyllinen Otakappeli samassa pihapiirissä. Kannattaa käydä sekin katsomassa, jos kirkkovihkimistä suunnittelee. Aika täydellinen matka kappelista juhlapaikkaan n. 100m tai alle? Edit. kesällähän tuolla on aika hiljaista, kun ei ole mitään opiskelijatapahtumia yms. Kannattaa soitella ja kysellä josko tekisivät poikkeuksen ja antaisivat varata aikaisemmin. Varsinkin jos haluaa hiljaiseen aikaan juhlia.
  19. Huh, aikamoista, nyt vaan tarkkana ettei uusi kaaso ehdi rakastumaan mieheesi ainakaan ennen häitä!
  20. Minä annoin kerran häälahjaksi keittokirjan. Huh huijakkaa, hävettää vieläkin. En oikeasti tajua miten olen koskaan voinut ajatella, että se olisi ollut sopiva häälahja? Sopisi varmaan paremmin "noloimmat tunnustukset"-ketjuun. Olin silloin tosin opiskelija, mutta jotain rajaa..
  21. Oletko kuullut googlesta? http://www.perkko.fi/index.php?pageID=363&group=3
  22. Tosi ärsyttävää. Morsian ei selvästikään välitä sun seurasta. no, kaikista ei tarvitse tykätä, mutta sukulaisten kanssa nyt luulisi että kannattaisi edes yrittää olla jossain väleissä. Jätä se suuritöinen koriste tekemättä, morsian kuitenkin vihaa sitä kuitenkin. Sano syyksi vaikka jännetuppitulehdus.
  23. Filippa

    Kuka siivoaa?

    Kannattaa sopia asia sitten etukäteen ja valita vastuuhenkilöt, eikä vaan luottaa siihen että "yhdessä sitten vieraiden kanssa siivotaan". Siinä voi olla sitten lopulta sellainen tilanne, että aamuyöstä kaikki on iloisesti humalassa eikä kukaan ole siivouskunnossa & paikalla. Itselle on osunut kerran kohdalle sellainen tilanne, että vartija tuli lukitsemaan paikkoja ja juhlatila olisi pitänyt olla siivottu ja omat tavarat ulkona. Ketään ei ollut juhlien järjestäjistä enää paikalla (hääpari oli jo mennyt hääyötä viettämään ja sukulaiset koteihinsa). Oli pikkasen erikoista alkaa siivoamaan ainoana selvänä tyyppinä paikkaa ja pakkaamaan häälahjoja yms. rekvisiittaa omaan autoon samalla kun vartija helisytti avaimia. Pikkasen otti päähän. Juhlapaikassa oli seuraavana aamuna joku toinen tilaisuus, joten mitään ei voinut jättää sinne aamuun asti. Ajelin sitten kotiin jatkojen sijasta auto täynnä kamaa ja aamulla sitten yritin soitella morsiusparin vanhemmille, että milloinkas nämä tavarat sopii tulla hakemaan :-) Tässä tilanteessa hääpari oli luullut, että kaasot & sukulaiset hoitaa ja sukulaiset luulivat että hääpari on sopinut homman jonkun kanssa...
×
×
  • Create New...